36

някой

преди 5 години

Тези домати са македонски колкото и езика им

35

Анонимен

преди 5 години

Македонското домати-най червеното домати на света!

34

До Сата Нато

преди 5 години

Докато имаше хора по селата до тогава .На баба ти градината държавна ли беше?Освен ТКЗС то хората си имаха и свои градини и бахчи и бостан.Казваха му ,,частното".За тях говоря ,Ти явно си малък и имаш по късни спомениА ТКЗСто и АПК то прецакаха всичко ,това на всеки преживял го му е ясно.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33"Северномакедонски домати...." И наденицата, и наденицата, и тя е "Северомакедонска наденица" вече. :)И песента ще "ъпгрейдваме" Северомакедонско девойче ...

32

Анонимен

преди 5 години

"Можеше да е и по-зле, смята Екатерина Захариева"---'***, тя може ли да смята? То трябва ум за тая работа. 'Що ли и викат "куха кйка"?

31

Анонимен

преди 5 години

Северномакедонски домати..............голям смях, не са македонски вече доматите!

30

Анонимен

преди 5 години

Вече се появяват научни изследвания, според които безплодието при жените и раждането на деца с увреждания се дължи на химикали, които се влагат в храните.

29

анонимен

преди 5 години

До 28:Друг път пиши :змиорки,а не змиьорки-ще е по-правилно.

28

Анонимен

преди 5 години

Македонците са много наивни, ако си мислят, че ще минат само с едни домати.Господарите от Брюксел ще ги оскубят перце по перце като па,тки, докато решат да започнат преговорите.

27

Анонимен

преди 5 години

Римското по ми харесва. Вкусно и месесто идеално за пици и паста.

26

Анонимен

преди 5 години

У Македония всичко е най-вЕлико. Един македон разтягаше локуми, че змиьорките от Охридското езеро си хвърляли хайвера чак до бреговете на Куба, и после новоизлюпените змиьорки се връщали пак в езерото през бурните води на Океана... велики, велики, велики.

25

Анонимен

преди 5 години

задръжте си ги бе -те и на Италия са вкусни.Нашите домати са си унас въпреки че сме член на ЕС--оттук нататък-свиквайте ще си бъдете само консуматори -ще ви разорят ще подкупят политиците Ви -вече са почнали ще създата голяма пропаст между бедни и богати и така ще ви владеят като нас.Силата ни е само в Обединението на целите Балкани -нещо като Балкански ЕС

24

Анонимен

преди 5 години

Имаше домати и то много хубави и много други плодове и зеленчуци имаше , докато правешкият кратун не раче да прави от селяните граждани - е и на тях им хареса - вместо да търчат от сутрин до вечер по нивите и животните се кротнаха по кафенетата и кръчмите...Е ОТТОГАВА НЯМАМЕ УБАВИ ДОМАТИ!!

23

Сата НАТО

преди 5 години

До АнонименНай вкусните домати в Европа БЯХА българските в частните градини и бахчи.------------------- Кога в БГ е имало частни градини и БАХЧИ? Ходил съм на бригада да ги вадя от калта, в "Плод-зеленчук" така ги и докарваха - омацани и смачкани. И пак дървен сорт. На баба ми в градината бяха вкусни, но само за вкъщи. Пазари и магазини като сегашните през соца и насън не бяхме виждали.

22

Сата НАТО

преди 5 години

До СъжалениеО скъпи комшии, като влезете в ЕС ще се загубите не само доматите, но и краставиците, чушките , чесъна, истинските праскови, кайсии, ябълки и сливи.----------------Нищо няма да загубят. Те не са имали 45 години ТКЗС-та по съветски образец. На тоя свят губят само тези, които са се хванали на хорото до ***.

21

Поручик Ржевски

преди 5 години

Яжте си доматите и се радвайте на живота. След няколко години ще ядете холандски червен каучук, доходите ще ви се качат 2 пъти а разходите 5 пъти

20

Съжаление

преди 5 години

О скъпи комшии, като влезете в ЕС ще се загубите не само доматите, но и краставиците, чушките , чесъна, истинските праскови, кайсии, ябълки и сливи. Ще ви продават някакви хибриди дето на външен вид са добри, но се скапват за ден-два. А сиренето и кашкавала ще ви напълнят с палмови масла. Може да ви изпратят 20 годишно месо от някой държавен резерв и да получите мухлясала ГМО царевица като помощ от "великия" брат. Ама като бързате ... после ще си спомняте само за всичко дето сте загубили.

19

Божил

преди 5 години

Никъде не пиша,че грейпфрута е измислен от китайци- те нямат акъл и въображение да измислят такова нещо. Китайците обаче го разпространиха нашироко по света,като му умножиха пазара: така накрая стигна и до нас и в началото беше само кубински. Тогава дори не знаехме,че грейпфрути ще растат в Гърция и Турция- знаехме само,че хората на Кастро охотно ги отглеждат а технологията са получили разбира се с препоръка от "братски" Китай. Китайците не могат първи нищо да измислят- те само "подобряват"!

18

Анонимен

преди 5 години

Най вкусните домати в Европа БЯХА българските в частните градини и бахчи.Това беше всепризнато.Македонците имат много здраве .Както и гърците със сиренето и киселото мляко.Ние сами си прецакахме всичко

17

Анонимен

преди 5 години

Не само доматите, и чушките си задръжте!След време ще се чудите защо сте влезли в съюза, ама нейсе.