43

Грешите, Хан !

преди 5 години

До ХанГоворите наизуст ! Даже и сега да бяха започнали преговорите им с ЕС, пак няма гаранции, че ще станат член на ЕС. Турция, като е зпочнала преговорите си преди половин век, приета ли е /

42

камен

преди 5 години

Заглавието е ЛЪЖЛИВО , по думите на Л Павлова е взето ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ за стартиране на процедурата по присъединяването през следващата година , за какви колебания и недомлъвки приказвате !!!

41

Анонимен

преди 5 години

КОГА ЗАЕВ Е БЛАГОДАРИЛ??Напротив, почна да наглее и да говори същото което винаги са говорели и до сега,разликата с Груевски е че единият сърбоман-македонист си търси корените 2200 години назад,а ЗОРАН "само"1200 години т.е. от времето на Климент,Наум,Самуил и т.н.Няма вече един народ,който стана братски народ за да чуем че илинденци и всички други заедно с гърците се борели за свободата на Македония,ТОВА КАЗА ЗАЕВ,БЪЛГАРИТЕ СА КРЕЩЯЩО ЛИПСВАЩИ!СТИГА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ БЕ ПРОДАЖНИ ДУШИЧКИ.

40

Хан

преди 5 години

До БЕЗ МАНИПУЛАЦИИ - да бе, толкова реална, че догодина МОЖЕ и да се случи. Но МОЖЕ и да не се случи. Демек всичко е един кьор-фишек.

39

Заев благодари

преди 5 години

Най-сетне след Любчо Георгиевски се намери честен македонски премиер, който да признае, че Македония не може да се отплати на България за нейните свидни жертви и безкористна братска помощ ! България никога не е очаквала за това отплата, освен отрезвяване на Скопие от историческите манипулации на Титовия македонизъм. Крайно време е Скопската политическа класа да стъпи върху истината за българския произход на своя народ ! И Екзархията, и ВМОРО, и Илинденско-Преображенското въстание са част от българската история. Сегашната "македонска" писменост, книжовен език и държавност са създадени в предели

38

БЕЗ МАНИПУЛАЦИИ

преди 5 години

Заглавието ви е манипулативно ! Точно обратното е ! Въпреки че Франция и Холандия категорично отказваха да дадат "зелен" семафор на Македония и Албания, натискът на ЕК, на Българското европредседателство, на Германия, Австрия и Гърция доведе до тази неочаквано голяма стъпка - условна покана. Да, условна за след 1 година, но РЕАЛНА ПОКАНА !

37

Наблюдател

преди 5 години

Като са им отказали голяма услуга са им направили, ама те не го осъзнават. Като влязат някога - ще разберат.

36

Анонимен

преди 5 години

Захариевица прос,,тата сигурно снощи е ревала цяла нощ,нали според нея не дата ами направо трябваше бюрмите да влязът в ЕС още вчера дори без преговори.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Подведоха се по клетвите на Кунева, но си научиха урока. Умни хора

34

Хаджи Генчо

преди 5 години

Е поне си имат дата за догодина, а ние и това нямаме за Шенген и при това точно със същия мотив. Блестяща политика на ГЕРБ. Браво

33

ИЦо

преди 5 години

Ахаххахаха екс-юготата си смениха името за да им мине номера и пак ги прецакаха. : D Циркаджии, Република Северен Брюксел да се прекръстят, може да имат по-голям шанс. Ах колко жалко е да си в измислена държава. Тито умря, ходете си и вие.

32

Анонимен

преди 5 години

То и ние все още не сме си решили проблемите с корупцията, ама ни приеха защото обещахме да има много за крадене и разграбване и за тях.

31

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...Борисови напъни,но недостатъчни.Яд ли те е,Баце,че напразно дуеше фанфарите.И мене ме е яд,но по-малко.

30

Анонимен

преди 5 години

Македония и Албания нямат място в ЕС, не бива да бъдат допускани в никакъв случай. Ако бъдат приети, това ще бъде финалната тухла на "Ислямската дъга" измислена от САЩ преди 25 години, удар в сърцето на Европа. Не на Албания и Македония в Европейския съюз!

29

баба мара

преди 5 години

балканите не подлежат на интеграция пример за 10 години в ес какьв е напредькана бьлгария метро и магистрали и получатели на евросубсидии ами ние с вноскатаможем да си ги построим от какьв зор харчим пари за няма нищо и понасямесанкции за щяло и нещяло нито правила нито ред и законност

28

ognyanz

преди 5 години

"да покажат последователност в борбата с корупцията и върховенството на закона". Темите "корупция и върховенство на закона" са като брашнян чувал. Колкото и да ги тупат холандците, все ще пускат основание за отлагане. С такива основания ще отлагат до безкрайност и нашето влизане в Шенген.Това, което Албания и Македония могат да направят, е да замразят преговорите си за членство в НАТО докато не влязат в ЕС или поне докато не има дадат ясен срок за това. Но откъде кураж за такова нещо?

27

Анонимен

преди 5 години

Бибитко пак го шамаросаха с тия Балкани.Язък за шестмесечните фукни.Както се казва,мама ще ми купи колело,ама друг път.

26

Анонимен

преди 5 години

Албания и тя като Турция къде драпа за ЕС като живеят с ориенталския манталитет на Османската империя.....Държава с преобладаващо мюсюлманско население няма място в ЕС,не само заради религията,но и заради нравите,които са част от тази религия!

25

Не

преди 5 години

Не бива да губят любовта си към Путин и някакъв си ЕС и стандарт на живот.

24

Анонимен

преди 5 години

Ахахахах македонската работа стана като украинската- първо се прецакаха заради голи обещания, после ЕС каза- ще ви приемем, ама друг път.