182

Анонимен

преди 5 години

Като престанете да си купувате острови с нашите пари, тогава може и да ги стигнем.

181

Анонимен

преди 5 години

"Ами ако правим всяка година избори, няма да ги догоним"А ако престанете да крадете милиарди всяка година направо ще ги задминем.

180

Стари лафове...

преди 5 години

Животът ни премина в обещания и циркове.

179

Анонимен

преди 5 години

Аууууу, вижте желанието за диктатура! то изборите дали ще са всяка година зависи само от теб бе, гал-фон ти си този който хвърля оставки!

178

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

177

а ако...

преди 5 години

а ако не правим избори - никога няма да ги догоним

176

extremist

преди 5 години

Борисов: Доходи ли - ДОХОДИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ, КОГАТО ОСЪДИМ ТАКИВА КАТО ТИКВАТА И ЦВЪКО

175

Име

преди 5 години

Приказка за стълбата....

174

Орешарски

преди 5 години

Лошият Орешарски за 6 месеца свали тока с 10%, индексира пенсии, помощ за първолаци.С какво сте по-добри от Орешарски - освен, че твоите хора го свалиха - това е превра. В името на какво - лошо управление. Добре, че Орешарски прехвърли част от държавните активи от КТБ, че разрухата щеше да е пълна. Сигурност - няма. Енергийна независимост - няма, хвалеше се, че си спрял три проекта - чудовищно престъпление за икономиката на БГ. Вкара бежанци.Увеличаваш драстично бензин, акцизи, ток, вода, парно

173

Убаво!

преди 5 години

Каква стратегия имате за Здравеопазване, Сигурност - кражби, 16 милиарда несъбрано ДДС, Енергийна сигурност - подари на Ердо половин милиард транзит годишно, от износител ни превърна във вносител. Сега ще вкарваме газ от 3 д-ви Азер. Грузия, Турция - като сложим и посредниците ко праим.АЕЦ Белене няма, Нефтопровод,ЮП - ЙОК. Разчитате на увеличаване на данъци и акцизи.А повишаването на ток, парно, вода, газ.Отказът ви да премахнете сградна инсталация.Цените са УЖАСЯВАЩИ. С 30% за два месеца!

172

Анонимен

преди 5 години

казаха ви го направо . 200 години сме назад.

171

Отговор

преди 5 години

До СТАРА ЗАГОРА 187 Ще ти обесня.Половината от членовете и привържениците на БСП уж не харесват Борисов , ама гласуват за него. И не казвай на никого , да не разбере Корделка.Така де !

170

Я па ти...

преди 5 години

До 178 Борисов не е за затвора защото е любимец на народа и няма никакви милиарди. Тази мантра се истърка.Сега е на мода някакъв гръцки остров , ама още не се знае точно кой е. БСП работи по въпроса. Ха , ха..!

169

Анонимен

преди 5 години

От БНБ казват, че има голям онлив на инвестиции.Има голям отлив (емиграция) и на квалифицирана работна ръка.И как този икономически гений Баце ще вдига доходите.

168

Анонимен

преди 5 години

Едни избори струват 25 милиона.За яловото председателство дадохме 300 милиона.Дори не поканиха европредседателя на подписването на договора за името на Македония. Там отидоха господарите от Брюксел.Т.Е. ГОСПОДАРИТЕ МУ ПОКАЗАХА МЯСТОТО - В ЪГЪЛА И В ПОЗА "СЛУШ"

167

Шменти капели

преди 5 години

До ????Да ги догоним...ама те бегат...

166

Някой си

преди 5 години

ОК, Тиква, даваш си оставката, заминаваш за затвора и всичко се успокоява. Щото нови избори са най-малкият ти проблем, ще ги откраднеш пак и тогава ще играят сопите и друго. Откраднахте 30 години от живота ни, превърнахте страната в ***. Време е за сметката.

165

Един от Северозапада

преди 5 години

Добре, Баце, съгласен съм, няма да правим само избори.Я сега да чуем и плана ти за вдигане на доходите в целокупната ни родина? Какво правим оттук нататък, като вече не сме Европредседатели, как вдигаме доходите? Инвеститорите панически напускат страната, младите емигрират, старите вече не могат да работят , а трябва пенсия.От къде ще дойдат парите? Каквото дойде-отива за асфалт и стирпор, и се облагодетелстват от това максимум 2-3 хиляди работниците, а до 7 милиона?От къде идват парите, кажи???

164

Анонимен

преди 5 години

Е какво се чудиш-печелят с тежки изборни нарушения, манипулации, контролиран вот, заплахи и подмяна на протоколи.Цвък знае точната рецепта.

163

СТАРА ЗАГОРА

преди 5 години

ЧУДЯ СЕ СЛЕД КАТО 80 % НЕ ХАРЕСВАТ БОРИСОВ ЗА ПРЕМИЕР КАТО НА ВСЯКА КРАЧКА РЪСИ БЕЗОБРАЗНИ БИСЕРИ КАТО СЕЛСКИ *** ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ? ЯВНО ИМА НЕЩО ГНИЛО С ПОМОЩТА НА ЗАПАДА, НА ТЯХ ИМ Е НУЖНО ПОДОБНО *** ЗАЕДНО С НЕГОВИЯ ЦЕЦКО