222

дидко

преди 5 години

какви доходи,като подаряваме 2.5 милиона на турция борисов ще свършиш като чаушеско

221

Анонимен

преди 5 години

О ти отдавна си ги изпреварил всичките !!

220

мангизов

преди 5 години

Като ви знам стъкмистиките,много ви вервам на статистиките...

219

Анонимен

преди 5 години

"81% от българите оценяват положително европредседателството"..........................................Значи прав е бил Иво Христов. Най-много да е сбъркал с един процент.

218

истината е

преди 5 години

грубо сплашване на политически опоненти, купени журналисти, управление чрез насилие, цял набор от сервилни инструменти, робски покорни органи за насилие и принуда, чистки, конспирация за заграбване на законодателната изпълнителната и СЪДЕБНАТА независима власт по конституция, злоупотреба с властта, куха но креслива пропаганда, изкарване на показ на изкупителни жертви, които да бъдат публично осмивани, преследвани, очерняни, клеветени, пълен и неогроничен контрол над страната, народа и, изборите,

217

Анонимен

преди 5 години

Дали е остров или нещо друго няма значение.Ясно е, че участват подставени лица.Пътят на парите обаче ВИНАГИ е проследим.И ако българската псевдо прокуратура и специализираните псевдо служби упорито бездействат, има други, които работят. И не прощават, защото допустимите граници отдавна са пресечени.Нервният МУ изблик не е за острова.Той отдавна не се интересува от мнението на българите. Имал семейство и то четяло. Кого заблуждава семейството МУ знае. И нашите семейства слушат лъжите МУ

216

Анонимен

преди 5 години

Дали е остров или нещо друго няма значение.Ясно е, че участват подставени лица.Пътят на парите обаче ВИНАГИ е проследим.И ако българската псевдо прокуратура и специализираните псевдо служби упорито бездействат, има други, които работят. И не прощават, защото допустимите граници отдавна са пресечени.Нервният МУ изблик не е за острова. Той отдавна не се интересува от мнението на българите. Имал семейство и то четяло. Кого заблуждава семейството МУ знае. И нашите семейства четат и слушат, и живеят с ежедневните МУ лъжи

215

Анонимен

преди 5 години

Вместо пари за безкрайно отглеждане и изхранване и наливанесредства в бездънна каца, пари за еднократен билет до мястото откъдето са тръгнали на пътешествие.

214

до 236

преди 5 години

До 236 .А ти какво искаш, да ги храниш тук в лагерите или у вас.Пфу тролска му работа.

213

Andteshko

преди 5 години

На този остров трябва да построим затвор за Венету и компания,когато бъдат осъдени,..

212

новинар

преди 5 години

Току що кабинетът отпусна 3 млн данък на Турция,българският дял за емигрантите.Парле ву франсе?

211

ex

преди 5 години

Човека ял филии с мас,ял пестил и сега като купил остров всички му завиждат....тцтцтцтц..

210

Andreshko

преди 5 години

Заплатите били вдигнати с 12%,но това са заплатите на депутатите,на Министреския съвет и на чиновниците в различни министерства и ведомства,а заплатите на обикновените работници и на пенсионерите с колко процента са вдигнати? А стоките на маркета с колко процента скочиха? А сега от юли ток,вода,парно,газ и бензин с колко ще скочат?

209

Позитивен

преди 5 години

До АнонименНинова е Йончева са гаднярки,но не управляват, та да им се държи сметка.Освен ако не са извършили престъпление.10 г мумунът е на власт.Тва е положението.

208

Анонимен

преди 5 години

той бил лъжец.а Нинова и Йончева казват самата истина...милионерките...хайде бе...

207

Бай Тош

преди 5 години

Тази година полуостров,догодина-цял остров

206

Andreshko

преди 5 години

Границите ни са толкова опазени,колкото затворите. Затворниците ни излизат спокойно през главния вход...Вчера един арестант пък избягал от пловдивското управление на МВР и този на снимката ще ми говори празни хвалби. Той не е само лъжец # 1,а и крадец # 1.

205

Анонимен

преди 5 години

А на острова дали има палми,по които да се катери?

204

ооо

преди 5 години

Нова ТВ , колко пари взе да спре предаването?

203

нееее

преди 5 години

Цял остров ли ба? Нее-е-е-е-е!!!!