32

Гост

преди 5 години

Ти се смешен и жалък, защото се взе насериозно с най-високия рейтинг.

31

Коментатор

преди 5 години

Основен похват - отклонявай темата, добре си е научил урока... Управление само с такива похвати не става, хватките за дезинформация и залъгване са до мандат - до три, след това - улево...

30

Анонимен

преди 5 години

Какво стана със самолетите и вертолетите г-н Каракачанов ще летат ли или като последният случай с Ми 17. Това вземи и оправи . То е ясно втори път няма да си министър , а може и да не сте и депутат.

29

Анонимен

преди 5 години

Бсп показа пред всички същността си. И тъй като основата и е калпава, тя няма бъдеще, тъй като нейното бъдещо изчерпване е заложено с основаването и. Тя става излишна в колодата карти на създателите си. А за производните и остава същата съдба като на производни на носещата честота и те заглъхват още по бързо.

28

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 31: И какво общо има тук Нинова? Ако скочиш ти от втория етаж, пак тя ли ще ти е виновна.

27

Анонимен

преди 5 години

На вниманието на Агент Иван(не е Тенев): "От прокуратурата официално съобщиха, че той е скочил от втория етаж."И ко ся? Нинова дали го е вардила да гледа от кой етаж ще скочи, щото това е постаноФка на бесепето? Или Нинова е прочела сводката на РПУ-то? А? Иване, тебе питам?

26

ognyanz

преди 5 години

Поне можел да направи половин коремно превъртане на висилка. Все е нещо.Този мандат - половин превъртане, а следващият мандат - цяло. Има перспектива.

25

nekoj

преди 5 години

Смешен и жалък министър...

24

Анонимен

преди 5 години

Какво символизира кльомбата?Тъсих в нета но не намерих!

23

По-ефикасно дело

преди 5 години

Вместо да се харчат за куче пазач, камери и застраховка, господата от "Воля" да бяха наели с тези пари бригада яки момчета, които да обяснят чрез подходящи методи на онези, които ограбват старците в района, че не е редно да постъпват така.По този начин "Воля" щеше да спаси от грабежи цялото село, а не само един дядо.А ако приложат същия метод в различни райони на страната и това се разчуе, бъдете сигурни, че при следващите избори Марешки ще е премиер или президент.

22

Кънчо

преди 5 години

Оставка - Нинова да се оттегли като мъж на кон и да разпусне червената *** заедно със добитъка, единствено пречат отколкото да има полза от тия, да се махат с Радев!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Не знам кое е смешното и жалкото...... вота ли или факта че сте министър на отбраната в държавата, извършила първата бомбардировка в човешката история а на практика в момента няма бойна авиация

20

не пискайте

преди 5 години

Вие си ги избирате!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Тоз кат го видя и ми се дохожда по голяма...

18

чарли

преди 5 години

Много е начетен .

17

Анонимен

преди 5 години

Каракачаанов е агент на Държавна сигурност, т.е. е комунист!

16

Анонимен

преди 5 години

Браво на Каракочанов, най успешния министър.

15

Анонимен

преди 5 години

Karakachanka, grobarite izqdoha banicata i vi polaniha na finala za korichkite , no o6te Ima ostanalo za usvoqvane. Ako se izmaknete nedosegaemi sled toq grabeg ,toq narod si zasugava sadbata. Da bi kepencata I da zatvarq me bardaka 6te go zapalnqt s talibani.Da vidim kraq na progekciqta...

14

Анонимен

преди 5 години

Как не ги е срам! Има ли значение от кой етаж е скочил затворника? Толкова са нагли и не искат да видят истинските проблеми на хората. По селата непрекъснато се ограбват и бият възрастни. Хората нямат никаква сигурност. Ако им откраднат кокошките , в полицията го водят маловажен случай и никой не си мърда пръста да разкрива такива престъпления. А това е целият поминък на някой беден човечец. Но от тези дебели шкембета , депутатите не виждат по далеч от носа си. Безсрамници!

13

Анонимен

преди 5 години

Сегашните управляващи дават ли си сметка колко стотици хиляди семейства са пряко свързани с армията , когато тя беше престижна? Дават ли си сметка как ежедневно тъпчат достойнството на огромно количество български мъже? Откак България в "демократична", съвсем по западен образец армията се предвожда от самозванци и чуждоугодници, а службите са разбиват... Какво ми говори за жалък вот? Адвокатски локумджийски измерения!