109

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно недостоверно и явно тенденциозно невярно проучване. ГЕРБ просто си помпят имиджа, но истината е, че хората са отвратени от сегашните управляващи. Срам е за вашата медия да слугинства на очевидно престъпното управление на Боко Боков и неговата банда.

108

Анонимен

преди 5 години

доста голяма стъкмистика. Тези проценти са само ако се разпредепелят измежду сто процента, обаче на евроизборие не важи системата Д'Онт и не съществува 4 процентен праг, а гласовете се разпределят по съвсем друг принцип.

107

Анонимен

преди 5 години

Кой гласува за тиквеника Борисов??Ами много ясно, ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ и "новите" сУфиянци

106

Анонимен

преди 5 години

По-*** от *** очевидно няма и във Венецуела.Тато - 35 годиниБокУ-тиквата 135 години.Е те такива телета НЕМА като това просто азиатско-балканско племИ.Селяниии та дрънкат.

105

Някой

преди 5 години

До Анонимен Радвам се да видя такива мазохисти като теб, да чакат нещо да направи ГЕРБ,за 3 мандата абсолютно нищо за народа.Само лъжи и популизъм .

104

БКП-ГЕРБ

преди 5 години

До Анонимен99 Кои комунисти ?

103

Въпрос за Тиквата

преди 5 години

До Въпрос към ***? Как може един бивш пожарникар , да има 450 000 000 мил . преди да стане Главен секретар ?

102

АЙДЕ, БЕ! ТЦЦЦ

преди 5 години

ПРЕЗ ЮНИ 2018, ХВЪРЛЯТ БОБ ЗА 2019. ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЩИНА. ПОМПАТ МУСКУЛИ ГЕРБ С ПОДОБНИ УСЛУЖЛИВИ "ПРОУЧВАНИЯ", ЗАЩОТО ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ. ОСТАНА ВИ ОЩЕ МАЛКО. ПОСЛЕ... ПАНДИЗ ПАЛАС. ВЕЧЕ И ОСТРОВИ СИ КУПУВАТ, ЗА ДА СЕ ОКОПАВАТ ТАМ.

101

Анонимен

преди 5 години

А Буля Корнеля що се пъне толкова, след като пак ще е втора гъдулка?

100

Анонимен

преди 5 години

Файненшъл Таймс не е жълт вестник, щото го печатат на розова хартия. Значи е розов вестник. :) А пък Гардиън са си направо червени - английското Работническо дело. *** много обичат да го цитират.

99

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

98

Анонимен

преди 5 години

Комунистите от 9 кладенеца вода ще докарат, за да лъжат и клеветят, барем някой им повярва, но не им вярваме.

97

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ТЯ НЕ Е, НАЛИ?!

96

Анонимен

преди 5 години

А сега де, как да наречеш Файненшъл таймс жълта агенция, и как да изгониш от там журналистката.

95

Анонимен

преди 5 години

Вчера Милен Цветков в предаването си, е щял да повдигне въпроса "Купил ли си е Бойко Борисов остров в Гърция". Комунистическата цензура на ГЕРБ веднага сваля предаването. Днес се очаква Милен да се регистрира в бюрото по труда. Самият премиер се прави на разгневен и обявява гръцките вестници за жълти.По същото време журналистката от Файненшъл таймс" Махрей Хан, написа, че когато се е обсъждал въпросът да се заселват бежанци в България, Бойко Борисов е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЗАСЕДАНИЕ и е отишъл да гледа по телевизията мача Япония - Сенегал. А сега де, как да наречеш Файненшъл таймс жълта агенция, и как

94

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Другари. България избра патриотизъм и европейско положение. Същото като хан Аспарух.А вий другари сте едни предатели.

93

Анонимен

преди 5 години

До До 83Аз (като фен на ГЕРБ) не очаквам от тях да ми вдигнат заплатата. Искам да се погрижат за здравеопазването, образованието, инфраструктурата и сигурността. Другото ще си го направя сам. Всеки който обещава да ми дигне заплатата е един лъжец и не може да му се има доверие да управлява.

92

ха ха ха

преди 5 години

"интервюто се провело с 846 !!! българи" - мнгоооо бе звъняли са на майките си ,на либовниците и на братята роми

91

Анонимен

преди 5 години

До До 83:)) Не помня от БСП да са обещавали (или друга партия) високи заплати от частни фирми. 560 лв ... толкоз ниско дори продавачките в магазините в София не вземат. Но независимо от това, никое правителство не може да определи заплатите в частния сектор. Председателството доказа, че България има капацитета и възможностите да извърши толкова сложно нещо като предстадетлство на икономически съюз с 500 млн граждани. Ако ти се вижда лесно, значи съвсем си изкукал.

90

До 83

преди 5 години

Не съм от БСП и няма да бъда. Но, честно, не те ли дразни непрекъснатото надуване на балона от ГЕРБ? Синът ми е с висше, кара магистърска, работи за 560 лева, не по специалността. Това ли е желаното настояще? Работещи бедняци. Знам, ще речеш, че синът ми е некадърен, ако не го изпита човек на свой гръб, не може да повярва... Ами председателството? Да, не се изложихме, проведоха се срещите. Но, какво от това?! Нещо за нас самите, за държавата? Не! Дразня се от самохвалното самодоволно перчене!