129

До 108

преди 5 години

"Кой гласува за тиквеника Борисов?? Ами много ясно, ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ и "новите" сУфиянци" ХА-ХА-ХА!!! Аз съм кореняк софиянец, както и родителите ми...Винаги съм гласувал за СДС! След това, като се разпаднаха, започнах да гласувам винаги за ГЕРБ. Това е партията, в която имам доверие и нагледно показа как се работи за България. Това е най-авторитетната партия у нас, както и по света!!! За БСП/БКП+ДПС няма да гласувам никога, както и за новоизлюпените партии, в които нямам никакво доверие.

128

До 110

преди 5 години

"Абсолютно недостоверно и явно тенденциозно невярно проучване." Ами като не ви устройва, естествено, че ще кажете, че е недостоверено, лъжливи червени ***!!! Това са настроенията на българите, а комунистите се топят и отиват в забвение...Е, не е страшно, ще си отидат в родината Русия и така по-бързо ще се отървем от тях...

127

До 113

преди 5 години

"за 17 години от както гласувах мен само веднъж ме питаха, като ходих да гласувам., за кого съм гласувал предния път. А за кого съм гласувал този път или за кого ще гласувам тепърва - никога! живея в елитен квартал, нямам представа как се прави тази стъкмистика." Ха-ха - живеел в елитен квартал???!!! А пък мен ме питаха и аз им казах, че съм за ЕС и НАТО, и че ще гласувам за ГЕРБ!

126

До 123

преди 5 години

"Аз съм член на най-голямата партия-Негласуващи.А,вие" Много важно, че не гласуваш! На никого не му пука за теб!!!

125

ГЕРБ са успешни!!!

преди 5 години

Ей, тия *** пак накацаха, за да казват на бялото черно. Каквито и щуротии да пишете, факт е, че се топите и ще се пръснете от мъка. Всички, които преди гласувахме за СДС, сега гласуваме за ГЕРБ и така ще бъде. Това е единствената сериозна и стабилна дясна партия, която виждаме какво прави с очите си и ни вдъхва доверие!!! Опорните ви точки са кухи, повтарящи се, лъжливи и не впечатляват никой, освен червените бабички. Обаче, за ваша мъка, те не влизат в Интернет и се хабите напразно.

124

ХАХАХХАХА

преди 5 години

До Dr.KuchoТи си гербав ***, а и ти и ние гласуваме, ти за гроб. Знам ти и ника в Дневник, там също призоваваш за негласуване а пръв тичкаш да гласуваш.

123

ЛЙОЛЙО

преди 5 години

ЗА бОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

122

Dr.Пucho

преди 5 години

ЧЛЕН НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ-НЕГЛАСУВАЩИ,А ВИЕ

121

Dr.Kucho

преди 5 години

Аз съм член на най-голямата партия-Негласуващи.А,вие

120

Dr.Kucho

преди 5 години

Член съм на най-голямата партия-Негласуващи

119

Анонимен

преди 5 години

2,6% няма да гласуват - ей това е достатъчно , за да се изхвърли на *** цялата поръчкова статия в стил "няма нужда от промяна".

118

840000

преди 5 години

иждам = виждам

117

840000

преди 5 години

Гласувал съм на всички избори , след като станах пълнолетен / 1996 / , но вече не иждам смисъл да се гласува за евродепутати . Отиват там и се превръщат в брюкселски марионетки , независимо от коя партия са излъчени

116

Тези рейтинги

преди 5 години

как ги смятат много интересно.Вкарват институции които нямат никакво отношение към страната - Кристалина Георгиева, Бокова; да не говорим че разбирам за какво му мерят рейтинга на главния прокурор? нито как му го мерят?

115

Анонимен

преди 5 години

Тези проценти ако се разделят на 2 (много рядко гласуват над 50 процента) може и да се получи относителон огрубева картина - Герб около 19 процента, БСП - около 16, ОП - 8, ДПС - 6. И пак е невероятно вчера друга агенция даваше на ОП 5,5 процента за парламентарни избори, а разликата между Герб и БСП бе малко под 2 процента.

114

Анонимен

преди 5 години

говорил съм с доста хора в последните години. Герб "лапнаха" електората на ДСБ и СДС, които гласуват за тях с товращение, защото били антикомунисти. това ми е смешно и обидно - от Герб по-големи комунисти няма, но те усвоиха риториката на антикомунизъм, а десниет ги няма и 5-6 процента антикомунистически вот отиде при тях.

113

Пенсионер

преди 5 години

До АЙДЕ, БЕ! 103 Как още малко за ГЕРБ ? Четвърти мандат е в кърпа вързан. Ама не казвай на Корнелка.Нека си живее със заблудата.

112

Анонимен

преди 5 години

за 17 години от както гласувах мен само веднъж ме питаха, като ходих да гласувам., за кого съм гласувал предния път. А за кого съм гласувал този път или за кого ще гласувам тепърва - никога! живея в елитен квартал, нямам представа как се прави тази стъкмистика.

111

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 111 Срам ги е че членуват в БСП или са симпатизанти , а гласуват за ГЕРБ.

110

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Искам да питам - мен никога никоя агенция не ме е питала за кого ще гласувам, а вас. Питала ви е поне веднъж червено, не ви е питала зелено. Имам чувството че допитванията са фалшиви или се правят в някоя махала като Столипиново. Така де, представителна извадка.