9

Anonymous

преди 5 години

Що за нелепо клише?!? Почнал с трева и завършил на хероин :/ ...!! Ами много ясно, по онова време не е имало други наркотици, когато въпросният Петър се е закачил.

8

пецата

преди 5 години

кажете ми какво в реалността е толкова хубаво че да си трезвен за да му се радваш, ш.и.б.а.н.а.т.а работа с ш.и.б.а.ния шеф, разбитите мръсни сиви улици, намръщените лица и агресията навсякъде, несигурност в утрешния ден, да се мъчиш за да дочакаш събота и неделя за да се почустваш свободен човек а през останалото време уморен се влачиш за да ги дочакаш, гадните меркантилни жени,лицемерни познати, реалноста може да е приятна за шепа хора с неограничени възможности,алкохол,цигари, кафе вс е дрога

7

Анонимен

преди 5 години

Алкохол,цигари,екстремни спортове.....жертвите са много повече,но всеки сам избира.От политиката по-страшно няма..там умират милиони

6

Victimized

преди 5 години

Значи, приятелите с които е започнал да пуши трева са се отдръпнали от него когато е пропаднал на херц?В самата статия представяте доказателството, че не всички пушещи марихуана пробват хероин. Аз пуша трева от над 16 години, опитвал съм и други субстанции, но хероин никога, въпрос на това какво знаеш за наркотиците, а в България се знае малко, заради хора които искат тотална забрана за всичко.

5

Анонимен

преди 5 години

Хероина изобщо не трябва да се пипа. Той при всички положения те води към дъното и реално няма никакви ползи от него.Но това не е така със всички "наркотици". Например гъбите, тревата, LSD, DMT тези субстанции могат да ти подобрят живота стига да ги използваш правилно. Могат да излекуват всяка депресия или зависимост, и да ти дадат филосфски прозрения и супер креативност.По принцип проблемите със наркотиците започват само когато човек ги взема всеки ден и то просто за развлечение без цел.

4

не останаха нормални

преди 5 години

Светът отива на зле ! Ненормалните / наркомани , хомосексуалисти и ислямски фанатици / превзеха света , дори вече са в политиката !

3

Стига глупости

преди 5 години

Истината е, че в последните години употребата на хероин е намаляла в пъти в сравнение преди 20 години - като малък квартала беше пълен с тези призраци ама постепенно повечето измряха а една малка част се спасиха. Друг е въпроса, че сега всички пушат трева а много са на амфети.

2

а някои тъпаци

преди 5 години

се стремят да узаконят марихуаната , понеже виждате ли модерните страни като Холандия и др. са узаконили дрогата / марихуаната / !

1

Ицо

преди 5 години

Кое щастие не е илюзия? Колко истински щастливи хора познавате? И стига вече с тея хероинови истории от 90те. Този наркотик отдавна не е на мода, има доста по сериозни на пазара. Докато още фокуса ви е 20 години назад, децата вземат ежедневно бонбони, амфети, кока, *** и прочие и си съсипват живота.