24

Ко

преди 5 години

Честито връщат ни бежанците в Ямбол всеки ден има самолет с бежанци от Германия

23

Изводът какъв е?

преди 5 години

Никаква регистрация тук, дори трябва да ги подпомагаме да се изнасят юо бързо и нелегално на Запад

22

Анонимен

преди 5 години

Вождовете на Европа имат малко ум, ако чак сега се сещат за ефективни мерки. Откъде да се сетят, че спасените и заловените трябва да се връщат с корабите обратно в Африка? Кой да им каже? Някой слабоумен съветник с голяма заплата в евро, или евролунатик от някое западно НПО?

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе се е опънал, а е бил опънат, както винаги! Затова е доброто момче, което всички потупват и хвалят в ЕС.

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе бежанците, а Меркел и Макрон ще ни купят и продадат!

19

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което ЕС прави по въпросите на имиграцията, е неправилно. "Общите" решения се вземат еднолично или от Германия и Франция. Признава се правото на организирано групово нахлуване- незаконна имиграция, вместо това да се отнася за индивиди, максимално - за семейства. А личното право на всяко лице свободно да се придвижва и заселва се отрича! Суверенното право на всяка държава да защити границите и идентитета си също се отхвърля! Но "правата" - разбирай "интересите" на големите, са свещени!

18

Анонимен

преди 5 години

Е добре де хора ако върнат теаи 60 000 в България и още 40 000 за които не се знае от къде са влезли НИЕ ЩЕ СТОИМ ЛИ.Бойко ще оцелее ли.Пенсионер живее със 100 евро а е работил 45 г за тази държава а тези бежанци ще живеят със над 1000 лева давани от Брюксел.Бежанците ще ни купят и продадът.

17

Дежаву

преди 5 години

Сега ще ги натоварят във вагони и ще ги закарат във концлагери извън Германия от затворен тип. А вече хората са се узаконили и имат документи.Който не иска може да го застрелят на място,знам ли.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами да ги репатрират в центрове в Гренландия до разглеждане на молбите.

15

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ми щом правителството е дало документи на 60000сириеца да си ги взема .Да се събират в парламента и да си ги прибират -всеки депутат ..кой по вилата..кой по палатите и да си ги гледат .Аз всякаква *** от всякъде не ща.....

14

Анонимен

преди 5 години

Кризата с мигрантите показва колко слаба и без капацитет за решения организация е ЕС. Сега западняците дават мило о драго да се отърват от проблема за сметка на южните държави - що за политика е това?! Дискриминация на географски принцип.ЕС трябва да започне да натиска държавите, които воюват в Сирия или са продали оръжие там да приемат мигранти. Все отбор юнаци -САЩ, САрабия,Англия,Франция, Русия, Иран. А за икономическите мигранти - Който има нужда от работници, да си ги наема и вози от Афри

13

Анонимен

преди 5 години

Директорът на Берлинско училище е на проверка в един от класовете. Взима дневника и чете:- Мустафа Ел Екхзери.- Тук!- Ахмед Ел Кабул.- Тук!- Кадир Сел Охлми!- Тук!- Мохамед Ендахрха.- Тук!- Мих Аелм Айер! - повтаря директорът и все още никой не се обажда.- Мих Аелм Айер!!!!- Май съм аз, но се казвам Михаел Майер!

12

Анонимен

преди 5 години

Защо Западните Балкани нямат такива проблеми с бежанци?Ми защото не са членове на ЕС.

11

Анонимен

преди 5 години

Борисов се бил опънал. Опънал се, ама Меркел здраво държи каишката му, така че няма мърдане.

10

Andreshko

преди 5 години

Още ли не сте разбрали, че слугата пак се е огъзил иначе няма пари за крадене и жалкия му кабинет пада без евросубсидии.

9

bravo

преди 5 години

най-после статия която обясни по-подробно това което повече от 2г обяснявам по форумите и народа още не вдява на какво се съгласи ББ тогава, Меркел тогава го издаде, а той колко скача че го е издала, искаше да е тайно от народа и сега отива и пак продължава да ни лъже че се опънал, че не знам какво си,точките тук са ясни - БГ е гето, официално, така меркел ще спаси кожата, благодарение на БГ слугата си, а малкото българи ще се махнат, до 5г тотално ще сме подменени, няма да има следи от бг етносa.

8

хюго бос до 3

преди 5 години

Аааа, не така, Борисов заяви, че ние сме виновни, ние сме ги били пускали да преминат към германия. Едва ли не трябва да си ги вземем обратно тези 60 хил бачибозука, че да споделим вината. Подготвя ни много бавно за това, за което говорят немците- връщане в сстраните по регистрация - и нашият няма никакъв полезен ход. така лая и за истанбулската си конвенция- видя,че не може да я прокара тикхимълко както искаха началниците му и започна да ни обижда, че сме искали да ни бият жените.

7

хюго бос do 5

преди 5 години

Ами той не й се опира- не го ли чу? Вече са ни върнали около 4000 и медиите нарочно са спуснали информационно було и не пишат за това. както искаха да ни натресат истанбулската си конвенция тихомълком и като ни поставят пред свършен факт, така прави и с мигрантите. Лъже и лъже, иначе пред Брюксел мълчи. Иначе заяви как щял да спира самолетите с върнатите мигранти с голи гърди. да си чул за спрян самолет? Тези 4000 откъде дойдоха обратно у нас?

6

Граничар

преди 5 години

Уеажаеми нарушители на границата , във връзка с недостатъка на патрони ,предупредителни изтрели във въздуха повече няма да правиме .

5

Чичко Филипов

преди 5 години

Много ми е интересно как Борисов ще се опре на Меркел за връщането на тези 60 хил, като работата явно е задействана и по нея се работи. Трябваше да откаже да отиде в Брюксел и да си гледа мача на спокойствие. Сега е отишъл да гледа телевизията, докато останалите са решили къде ще ги дяват нежеланите мигранти