31

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Явно авторът на на тази статия дори.сня много мрази Роналдо! Нямаше дори жълт, камо ли червен картон и и къде видя удар с лакът?!Аз не обичам Роналдо и Меси, защото са маркетингови продукти, но трябва да отбележа, че в случая Роналдо не задължаваше дори и жълт картон. Нямаше игра с лакът, но извърши нарушение, гледайки да се позиционира по-добре. Чудех се какво и за какво съдията изгуби толкова време с видеозаписа?!

30

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости са това, че е спестен червен картон. Движението на тялото на иранеца по никакъв начин не беше провокирано. Как без да има някакво съприкосновение с някой ще се движи два метра с гръб и то по диагонал. Иранеца игра изцяло за да препречи пътя на Роналдо което във футбола се наказва с нарушение за препречване. Правилното решение е нарушение в полза на Портуагалия и жълт картон за Роналдо.

29

СатаНАТО

преди 5 години

Това е най-тапото световно.Руснаците все такива световни организират.Ще се радвам да стигнат до мач с Германия - там ще видят кон боб яде ли.

28

ТТ

преди 5 години

не видях картон, камо ли червен. много сте податливи на внушения тук, да не говорим че нарушението бе тръгнало от иранеца, Роналдо просто го подмина както много често се прави в тази игра. Просто напрежението към рефера бе толкова голямо, че трябваше да извади картон и му прави чест че неизгони Роналдо за таково единоборство. Лакът пък въобще нямаше. А за дузпата, просто няма как това да е игра с ръка при положение, че иранеца избива с глава от метър топката в ръката на защитника....

27

Фенъ

преди 5 години

Фенъ е за братска Хърватска!

26

Фенъ

преди 5 години

Ся ще попаднат на Уросите и финиш.... Роналдоооооооо, като не вкараш, ще ти го вкарат!

25

Анонимен

преди 5 години

Не е един. Събрали са се всички комплексари фенове на джуджето, което се провали с гръм и трясък и сега храчат по явно най добрия футболист.

24

ох

преди 5 години

Един и същ гов- ньо плюе против Испания, Португалия и Роналдо. Много по добрите отбори се класираха, а видеоасистентите бяха абсолютно точни.

23

Прехваления Роналдо

преди 5 години

Тоя Роналдо е една прехвалена манджа.Един гол да вкара все едно вкарал 10.Още 10 минути обикаля да го снимат, прав беше реферът с картона. Да не се самозабравя толкова.Жалко за Иран и Мароко, не играха по-лошо от Португалия и Испания, но на финала винаги са едни и същи отбори.Ще се радвам да видя хърватите по-напред,защото играта им на терена ли хареса. Според мен ще спечели Германия.

22

не син

преди 5 години

Явно авторът на на тази статия дори.сня много мрази Роналдо! Нямаше дори жълт, камо ли червен картон и и къде видя удар с лакът?!

21

Анонимен

преди 5 години

До днес бгТази вечер имаше два мача. Защо не напишете две думи за тики така посерковците?

20

Анонимен

преди 5 години

Другите не са виновни. Съдийската мафия е виновна.

19

Анонимен

преди 5 години

Пак взеха да ви знаят много чавките!Тоз такъв оня онакъв, еми направете си световно само от добри отбори начело с Русия, Саудитска Арабия, Египет, Иран и т.н.Все другите ви виновни!!

18

Анонимен

преди 5 години

До 14Има много повече иранци и мароканци от испанци и португалци.

17

Анонимен

преди 5 години

Много ми се иска сибиряците и урусите да изпратят у дома тези манекени.

16

Анонимен

преди 5 години

Въпреки загубата дн-ес, шансовете на Русия с оглед на днешната игра на испанците никак не са малки. Разбира се, не знаем какво ще решат от апаратната.

15

Анонимен

преди 5 години

Гея е добър, но си заслужаваше червения картон. Жалко за Иран

14

Анонимен

преди 5 години

Е как до кога? Докато не останат неудобните от бедните страни. Кога ще се класира Иран, а ще отпадне Испания или Португалия.

13

Паскал

преди 5 години

Роналдо, ти си сам не само срещу СУАРЕС, но и срещу Кавани, Гудин и Родригес! Зад теб няма никой!

12

Анонимен

преди 5 години

Червен картон заслужаваше оня *** от Португалия. Освен това изпълни страхотна дузпа. Докога ще бутат напред посредствени отбори като Испания и Португалия?