51

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше измисления ВАР, Иран да е на полуфинал за сметка на Испания! Отмениха им чист гол срещу испанците... и на ВАР се видя, че няма никаква засада! Ако така ще бутат да финал измислените "фаворити".... по-добре да отменят световните първенства! До момента ВАР беше използван или умишлено НЕ все в помощ на "фаворитите" - Испания, Португалия, Германия, Швейцария... Как пък не отсъдиха снощи безспорна 2-ра дузпа за Нигерия?

50

Плавник

преди 5 години

Веселин Коларов е добре да не се занимава със спортна журналистика. 1. "Ла фурия" не се измъчи с Иран, а с Мароко и още по-точно не се измъчи, а се спаси от загуба. 2. Спестения червен картон на Роналдо не беше дори и жълт картон. Футболистите си правят номера на терена и иранеца очевидно гледайки накъде тръгва Роналдо се наведе назад, за да се подпре в него и да препречи пътя му. Роналдо просто прехвърли ръка пред него и се отмести.Съдията беше трагичен в този мач. VAR е пълна глупост.

49

Анонимен

преди 5 години

Иран можеше да сътвори сензацията като изрита единия фаворит, но нямаха късмет

48

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Фенхю мнето коларов може да коментира само фк говедорес и големата неправда срещу тях. расте един нов ГА, но със сини очила и без мустаци.

47

Анонимен

преди 5 години

На финала ще играят Италия и Холандия.

46

Фен

преди 5 години

""Ла Фурия" се измъчи с Иран"На "журналистчето" зад тази "статия" някой трябва да му обясни на кой точно отбор му викат - "Ла Фурия", щото явно човекът е нов във футбола и пише глупости. Което е типично за този сайт де, ама карай да върви бизнеса ...

45

Манекен

преди 5 години

За гелосания е важнло да го дават на екрана на стадиона.. Погледът му е все натам насочен.. Само се разсейва по тоя начин и не може да се концентрира в играта... Първия мач игра добре, втория пълна дупка и вчера с тая дузпа, поне вече се изравни с Меси.. Най-накрая оня да не е пред него.. :D

44

Анонимен

преди 5 години

Апаратната, а? Малий, къф ще е новия футбол, не ми се мисли. Кеча ще бледнее по театрални изпълнения.

43

Анонимен

преди 5 години

Ей не се намери един да счупи краката на портокалския ******!

42

Пената от Мировяне

преди 5 години

Ла Фурия снощи игра с Мароко ,бе Коларов !!! Какъв Иран те гони ??? Свещена простота !!!

41

Шопо

преди 5 години

От снощният театър футбола не печели !!!

40

аз

преди 5 години

Ла Фурия се измъчи с Иран !!!!този мач се игра на 20-ти !!!! не снощи

39

интересно

преди 5 години

Много *** много нещо са се развихрили тук. Само ще кажа, че "чалгата" е продукт на тяхната музикална култура и основно почитателите и са ниско образовани и слабо нтелигентни хора.

38

Циник

преди 5 години

Съдията не посмя да даде червен картон на гелосаната , епилирана м***ймуна Роналдо - защото ги чака Уругвай...Но и той може да не ги спаси!

37

Анонимен

преди 5 години

Тук пишат само хехтъри срещу Роналдо, без грам познания по футбол. Не съм фен на Портуаглия, но червен картон нямаше. Нямаше и удар с лакър. Събори го определено, но това беше за жълт картон, а нарушението беше за Португалия преди това.

36

Анонимен

преди 5 години

БулГарите са големи разбирачи по футбол вьпреки,че се славят повече в селското стопанство. Я са ми кажете кьде играят булГарите на световното ??? Ааааа да по чалгаджийниците

35

Циник

преди 5 години

И Испания и Порнугалия се прицирикаха на клизма за следващия кръг.Гелосаната м***ймуна Роналдо беше 100% за червен картон!

34

Анонимен

преди 5 години

Това е най-тапото световно.Руснаците все такива световни организират.Ми като е тапо не го гледай ве никои не те кара на сила да седиш пред телевизора вьрви разходи се по селото пии една ракия.

33

до СатаНАТО

преди 5 години

Първо се научи да пишеш правилно, после пиши групости:)

32

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОнай-тапото най-тапото най-тапото най-тапото най-тапото най-тапото най-тапотокаква ирония