16

House M.D.

преди 5 години

Предметът Вашингтонски още ли не е в затвора?

15

бах

преди 5 години

всички на снимката са за затвора , а този в средата дори е УБИЕЦ ... народе ??

14

Константин

преди 5 години

Непочтен, нечестен човек е този на снимката.

13

Анонимен

преди 5 години

Московски, тури роуминга на шейната и му глей сеира!

12

Ееее споко бе

преди 5 години

Боеко ще им оправи и роминга на западните Балкани, сега е малко зает къде да дяне едни 60 000 афро-балканци, ама като му остане минута, роминга ще го бъде.

11

Обективен

преди 5 години

Големи високопарни приказки за европредседателството. Дойдоха дебелите чиновци от Брюксел, хапнаха, пийнаха и си тръгнаха, а народа ще им плати сметката. Дори не взеха отношение за роуминга, но това не пречи на управляващите да се хвалят!Плюя на тях!!!

10

Коки

преди 5 години

Нали на московски му изгърмяха няколко пъти схемите в ИА АА, после направи нещо непоправимо и още е министър. Странно нещо е България!

9

лилавите венци

преди 5 години

а цените на шейните с които министър уби малко дете и те ли остават непроменени?

8

Анонимен

преди 5 години

Е то какво излезе - всичките напъни и прехласвания на крадлив ГЕРБ за Западните Балкани, доведоха само до малко празни приказки тип селска кръчма, и до НИЩО друго!Даже такива дреболии като роуминга не можаха да махнат, футболисти на Швейцария размахват косовски знамена да дразнят сърбите, а цялата тема за Западните Балкани ще бъде окончателно забутана в девета глуха, когато Австрия поеме председателството след 6 дни!P.S.: Между другото, така минаха 6 месеца председателство, без българина с нищо да усети подобрение на тежкото си икономическо положение

7

Анонимен

преди 5 години

До 3-4 години видим резултат ?!!Е тва се казва работа, заслужават си заплатите. Или поне рушветите от мобилните, за да им пазят шантавите цени.

6

Анонимен

преди 5 години

Тая да не би да си е правила пластична операция за смаляване на циците, стесняване на раменете и удължаване на шията извратеняците в Брюксел си падат и по бaстуни.

5

Менчо

преди 5 години

Днес един държа 15 минути телефона на ухото си и мълча.Сигурно е семеен скандал.

4

Анонимен

преди 5 години

Къде мога да видя код написан от цифровата министърка, някоя пограма разработка нещо, искам и аз да се науча да програмирам като нея.

3

Анонимен

преди 5 години

На онуй същество приличащо донякъде на човек врата му расте като носа на Пинокио.

2

Хааас

преди 5 години

Ха поредната лъжа лъсна най после...

1

Анонимен

преди 5 години

Заа тези оптични трасета трябва да проверите фирмите в Добрич дали наистина парите отиват за оптика или си остават за шефа да си ги краде по свои начин защото тук в Добрич е мн зле развита оптичната инфраструктура . Половината град е на ЛАН едвам в един квартал като Балик с 4 5 блока е на оптика стреснете се малко