23

Анонимен

преди 5 години

ai stiga te s tez udormi che tezi sa nujni na evropa a evropeizite ne sa nujni na evropa daite za salvini che soros e besen ot radost

22

Жалко за дечицата

преди 5 години

3-ТА световна е започнала,има ли ядр.оръжие,рано или късно то ще се употреби,неизбежно е.Има човеци които желаят това.Щом веднъж е използвано,то ще се употреби и 2-ри път.

21

Циник до 18

преди 5 години

Браво Колега!Точно в десятката!Сименс съкращава 6 000 висококвалифицирани работни места от общо 10 000 в своя дъщерна фирма.Камилари и козари - не са нужни никому!Трябва обаче по някакъв начин да се оправдае унищожаването на европейските раси, и размиването на преди горди народи с yтайки от арабскоафриканските клоаки!

20

ВЪПРОС

преди 5 години

Мигранти са Птиците - Щъркелите .Емигранти са Завоевателите - Този термин е като Роми и *** . Нямам Против тези Хора - Но те идват да Убиват , Изнасилват и да Използват Социалната Система на Европа - Не искат да внасят а да изнасят към Гнездата си .

19

турчин от Германия

преди 5 години

Много ми е чудно защо християнските страни трябва да приемат мюсюлманско-ислямски бежанци , защо християнските страни трябва да дават пари на тези мюсюлманско-ислямски държави в които има война ?! Колко мюсюлмански държави даваха помощи на СССР когато руснаците воюваха с Хитлер ?! Нито Турция нито други мюсюлмански страни не помогнаха с нищо на СССР , само християнските страни се притекоха на помощ ! Християните ли са най-милостивите на този свят бе ?! Събудете се бе ей ,исляма ще ви окупира !

18

Циник

преди 5 години

Американският президент Доналд Тръмп е човек, който гледа на мигрантите изцяло през призмата на "заплахата". Той е много рязък, използва думи като "***" и "животни" за опитващите се да влязат в Съединените щати без документи.С всичките му кусури с тези 2 определения е абсолютно прав!Примерите ги видяхме в Европа...и ще ги виждаме тепърва!

17

Анонимен

преди 5 години

Не виждате ли лицата на " нещастните и трудолюбиви" мигранти от снимката. Нагли, агресивни, ниско интелигентни, скрити зад маски мъже. Няма защо да ги съжаляваме и да леем сълзи за лошата им съдба. Те няма да ни съжалят, по- скоро биха ни прерязали гърлата. За това е по-добре да са надалече. Това не е национализъм или расизъм, здрав разум и инстинкт за самосъхранение.

16

Те САЩ

преди 5 години

Чакай те сега я си спомнете кой предизвика тази катастрофа,кой нападна,съсипа и ограби Ирак,кой нападна,съсипа Либия,и уби Кадафи?кой направи преврати и революции в арабския свят?кой прати терористи зада свалят Асад и предизвикаха кървава война?и сега още се намира в Сирия и пази терористите?!те са враг на човечеството и ни докараха само беди....

15

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде време когато,ще бъдат ликвидирани,по един или друг начин

14

Трайчо

преди 5 години

Ние българите сме гостоприемни и толерантни , затова трябва всеки един от нас да приюти в своя дом бежанци.Можем само да спечелим от бежанците , ще научим много за тях , за техният манталитет ,език ,култура ,обичаи .Трябва да ги заведем на екскурзия из нашата прекрасна страна , да им покажем морето, планините, езерата, природните забележителности.Освен това и държавата ни ще спечели много пари от еврофондовете за бежанците отпуснати от ЕС.

13

Анонимен

преди 5 години

През средните векове хората от изтока са превзели половин Европа с огън и ятаган. Сега превземат Европа мирно. Заради алчността на богатите европейци - повече хора да им работят и да не се разпаднат пенсионните системи даващи по 3-4 хиляди евро пенсии. Всичко е от алчност.

12

турчин от Германия

преди 5 години

Напълно оправдавам западните страни ! По-добре да оставят населението да застарява отколкото да внасят емигранти които нямат абсолютно никакво желание да се интегрират и да се слеят с населението на страната домакин ! Типичен пример за това са турците и арабите в Германия ! Абсолютно никакви признаци за желание да се интегрират ! Дори повечето от тях гласуваха за Ердоган ,гласуваха за ислямския фанатизъм ! Колкото ни е населението толкова , не ни трябват млади емигранти от ислямските страни !

11

Анонимен

преди 5 години

DA HODIAT VIZRAEL DARJAVA SAZDADENA OT SVRAH BOGATI BILIONERI BANKERI DA GI KARAT TAM BILIONERCHETATA DA PLASHAT OT DJOBA SI BEZ TOVA TOVA E TEHEN PLAN MULTIKU.....

10

гневен българин

преди 5 години

Луди ли сте с тази *** анализ?Това,че християнките не искат да раждат от 50-6- год.е наш/християнски/проблем,и цената на всичко,ще го преодолеем.С внасяне на мюсюлмани нищо не решаваме.Те безжалостни убийци,от изродски свят.Това,че зап.европ.политици са с изпилен мозък,е голям проблем.Запомнете-мюсюлманите искат да съсипят целия свят,и да го върнат в пещерното време,и само да бият по пет пъти на ден челата в земята.Друго за тях няма стойност.Исляма е чумата на човешката мисъл.

9

Анонимен

преди 5 години

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

8

Анонимен

преди 5 години

НЕ САМО, ЧЕ 99% НЕ СА С БЯЛА КОЖА АМИ И 99% СА ИСЛЯМИСТИ!И ТОВА НЕЩО СЕ ИЗСИПВА В ЕВРОПА!

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Който ги кани той са ги хпати !

6

Анонимен

преди 5 години

Бежанците са спсение за прокаженият български народ.

5

Анонимен

преди 5 години

Италианското правителство реши да забрани на спасителите да помагат на плавателни съдове с бежанци в Средиземно море, дори и при сигнали за бедствие. Както съобщава The Independent, кораби с бежанци, които дават сигнали за бедствие в Средиземно море, го правят от либийските териториални води, което означава, че Либия трябва да се справи със спасяването. По-рано вицепремиерът Матео Салвини заяви, че Италия не е готова да приема бежанци и възнамерява да затвори пристанищата си за кораби

4

Анонимен

преди 5 години

Богатите стават все по-богати бедните все по-бедни ,комунизъма и равното разпределяне на благата е едно неоносче, а *** ? Xората следват парите, а някои бягат от войните. Комунизъма е спорно дали е убил 100 млн човека ама капитализъма е прокудил и убил милиарди във всички войни за пари и територии.