43

Анонимен

преди 5 години

Не може да приемеш мигранти в среда отровена от неолиберални бъртвежи и безусловни пари на калпак и без ангажименти. Мигрантите трябва да имат ясна пътна карта за интеграция и ясни измерими цели за постигане за определен срок плюс контрол. На третата година трябва да имаме европейски изглеждащ човек, като хигиена, без външно демонстриране на религия и с доходи да се издържа плюс издържан добре изпит по европейска цивилизация. Ако не се постигат целите следва връщане обратно безусловно.

42

край

преди 5 години

крайно време е да се спре раждаемостта в третите страни като не могат да се изхранват да спрат да раждат

41

!!!!!!!!!

преди 5 години

ИМИГРАНТА ХАРЧИ НАШИТЕ ПАРИ ! СТАНДАРТА ТАМ Е ВИСОК И МУ СЕ ПЛАЩА ТОЛКОВА ЗАЩОТО МОЯТА РОДИНА Е ОБИРАНА ОТ НЕГОВИТЕ УПРАВНИЦИ ! ЗЛАТОТО НИ СЕ КРАДЕ И ИЗТОЧВА ОТ ВАС И ВАШИТЕ ХОРА ИМИГРАНТЧЕТА МАЛО..., ВАШИ ЧУЖДИ ФИРМИ НИ ПИЯТ КРЪВЧЕЦАТА С ЕЛДРУЖЕСТВАТА, *** КОИТО ЯДЕМ И СА ВНОС ТУК СА ОТ ВАС ИМИГРАНТИ ГЛУПАВИ ! ВИЕ ЖИВЕЕТЕ НА НАШ ГРЪБ. НЕ НИЕ ПОСТАВЯМЕ ПОЛИТИЦИТЕ СИ А ВАШИТЕ ХОРА ТАМ СИ ГИ ПОСТАВЯТ, ТЕ ПЛАЩАТ И ГИ ПОДДЪРЖАТ , А ВИЕ ТЯХ КАТО РАБОТИТЕ ЗА ОКУПАТОРА НИ.

40

Iceblast88

преди 5 години

До ПустинякТози твой измислен свят има ли си име?За национализма трудът е най важното нещо, при него никои не ти дава даром, а насърчава хората да работят за общото благо. Затова Германия за няколко години излиза от хиперинфлация и става водеща икономика. Националистите не са на помощи, те заработват помощите за нуждаещите се. Но не бъркай националист с това което голямата говореща кутия и книгите на комунистите са ти обяснили. Националисти са всичките ни герой -защото те са мислели за нацията

39

до емигрант

преди 5 години

Ти от къде ми говориш за България бе мишко очукана нещастна ? Ти ли ще ми говориш за страната ми бе омразотиьо, ти ли чужденецо. Ти какво направи за нея бе *** ? Да изгниеш там мааам ти нещастна дано, там да те погребат по скоро у.тр.епко долна. Да тти заседнат кървавите парички където твоята държава там изцежда от нас тук проклета т.в.а.р имигрантска

38

Анонимен

преди 5 години

Миграцията е ок, но само ако има ясни правила и интеграционни посоки, а не безхаберие. Ще се създадат нови условия, в които мигранта събира точки- работа и квалификация, хигиена, учение, начин на живот, вредни социални навици и отношение към жените, радикализация и пр. Това ще е условна миграция- ако не събере точките си заминава до една година обратно и така контрол поне първите 7 години. Ако кандидатства за убежище и е излъгал- веднага обратно. Ще се отворят и работни места за контрольори.

37

Пустиняк

преди 5 години

Националистите са от най-ниските прослойки на обществото. ***, които виждат в мигриращите заплаха за помощите си за безработица и други социални придобивки за мързела им. Затова и в съвремието национализмът вирее повече в деградирали и мързеливи общества, като нашето, отколкото примерно в Ирландия. Те са като кварталните ***, които лаят по преминаващите каруци с роми, защото виждат в тях конкуренция за плячката от отпадъци.

36

emigrant

преди 5 години

До !!!!!!!!!пий си хапчетата бе гнида долна, като обичаш страната си защо 10г слагаш на власт мутри, които я затриват, това ли ти е "родолюбието", вие дето крепите престъпниците сте най големите разрушители на БГ, първо вас трябва да пратиме в затвора и след това да се приберем, с вас ще започнем герберасти продажни, хората бягат от режима а това не значи че не обичат Родината си, БГ не е имала по-продажно управление от цялата си 1300г история.

35

Мюмюн

преди 5 години

Напротив "мигрантите" сами са си виновни. Потърсете нарастването на популацията с Сирия, Египед, Афганистан, Пакистан, и всички други клоаки от които изпълзяват тия ***. Всички са си утроили населението за последните 60 години. Утрояване е 300%!!!После погледнете сателитната карта на тези местности, масово са жълти, и по-жълти стават. После погледнете европа, масово е зелена. Войните бяха само катализатор, въпрос на време е скакалците да тръгнат с милиони в търсене на храна. Жална ни майка

34

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам хора на крайностите,защото нищо не е само бяло или само черно,но капитализма започва да се самоизяжда и тази тенденция все повече ще се засилва,ако не се предприеме друг начин на управление в полза на човешкия капитал.Банковите карти спасиха капитала през 70-те от криза,след това разпадането на СССР спаси капитала,след това кризата през 2008,но вече няма накъде,трябва да се създаде нещо нhttps://youtube/watch?v=GL-7ZR7pth0&t=0s&list=PLy58PMa2dUAnYO_A8LGilGDx9KcLxSQRd&index=

33

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаАма тя Европа сама си е враг,единия кани бежанци,други провеждаха войни и после се чудят откъде дойдоха гладните,бездомни бежанци,кой ми *** в гащите.Да не говорим,че делят Европа на скорости и си играят на роби и робовладелци,но за чужда сметка.

32

Lan

преди 5 години

НЕ "бедните" са проблемът, а лентяите. Тези "маси" нямат никакво желание да приемат местната култура и обичаи, нито да работят, още по-малко да се образоват. Само след две поколения "богатата" Европа ще е спомен и ще прилича на Африка, с всичките ѝ "хубости" - глад, мизерия, болести, войни, насилие!

31

!!!!!!!!!

преди 5 години

ИМИГРАНТА ВИНАГИ Е БИЛ НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОДАЖЕН БЕЗРОДНИК, НАЙ ГОЛЯМАТА К.У.Р..А ВЪРТЕЛИВА ! МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ БЕЖАНЕЦА, НО НЕ И КЪМ ИМИГРАНТА. БЕЖАНЕЦА БЯГА ОТ ВОЙНА, ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ИЛИ РАСОВИ НЕПРАВДИ НО ОБИЧА РОДИНАТА СИ. ИМИГРАНТА Е И.З.Р.ОД, Б.О.*** КОЙТО НЯМА РОД И РОДИНА

30

Ха-ха

преди 5 години

Соросоидната пропаганда прокламираща наводняване на Европа с мигранти се пука по шевовете(съшити с бели конци)?Все повече хора разбират,че сегашните лидери няма да направят нужното,за да спасят страните си от нашествието и че трябва да бъдат сменени!Естествено,враговете на Европа няма да се примирят лесно и затова трябва да им бъде нанесен финален удар!

29

Едно нещо е ясно -

преди 5 години

към Европа се устремиха пълчища, примамени от слуховете, ч в ЕС могат да живеят охолно на соц.помощи. Но те искат не само това. Мечтата им е да запазят традициите си и полека-лека да ги наложат и в новата си родина. Въобразили са си, че без усилия могат да превземат континента на "будалите" като лентяйстват на техен гръб и раждат колкото могат. Нямат достатъчно акъл да предвидят ответната реакция, нито се замислят в каква бедна и опоскана *** би се превърнал ЕС, ако мечтата им се сбъдне.

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да знаят къде да спрат,къде е границата,докато не е късно.Не може да се обират хората и държавите до безкрай,трябва да има някакво равновесие и хуманизъм,някаква граница.

27

Анонимен

преди 5 години

Аз разбирам и двете страни.Разбирам тези които искат да запазят страните си,те са в правото си,но емигрантите не са виновни са всичко,вижте бившите европейски колонии или държавите в Африка,както се казва богатства(вода) газят,бедни(жадни) ходят.И тази тенденция се засилва все повече и не само в бедните,но и в богатите европейски страни,а средната класа изчезва.И когато пиеш от една бутилка се стига дъното,не може да се пие до безкрай.Трябва да знаят къде да спрат,къде е границата,докато не е к

26

Анонимен

преди 5 години

MERKEL VSAHSTNOST E KALERGI NAPRAVEN NA DJENDAR S UDALJEN JIVOT V NIKAKVA LABORATORIA I TOI S TREPET I RADOST IZPALNIAVA PLANA SI NALI I TOI E BIL OT ONIA ETNICESKI PROIZHOD KATO NA SOROS I BARBARA SPECTRE

25

ДО 18

преди 5 години

Мааш като жена без Мъж - *Бъдещето все повече ще се механизирани и роботизира.Реално никой няма нужда от работна ръка* - Прати ми в Къщи Робот да ми свърже Контактите с тока , да ми скопае Градината . Саше , Саше - говориш за Апликации за Смартфон .Да не те питам за Добиване на Газ , Стомана и Мед .Извинявай ама в близките 100 години ще трябва да работиш за да се храниш .

24

ANFO

преди 5 години

Бойко е толкова страхлив, че даже си е изтрил снимките на къщата си в Гугъл стрийт вю. Къщата му се намира на улица "Кресна" в Банкя. На три етажа е, с няколко големи прозореца на всеки етаж. Идеална е за игра на руска рулетка с гранатомет или с кола-бомба.