21

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ МАКЕДОНЦИТЕ ЩЕ ГИ ПИТАТ НА РЕФЕРЕНДУМ ИСКАТ ЛИ В НАТО И В ЕС.Ето това е демокрацията.ЩОТО НАС НИКОЙ НЕ НИ ПОПИТА.

20

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане. За да се ратифицира на референдума трябав да приемат със 75 ЗА, а голяма част са против да се променя името.

19

Тракториста

преди 5 години

Това НАТО е вредно за народа трябва да стане ясно на всички то не пази хората от народа а мафиотските правителства които те си слагат това не е демомкрация а дори и по лошо от тоталитарното управление това си е жива окупация и просто е вапрос на време народа да се вдигне докога ще тарпиме това мафиотско правителство

18

Анонимен

преди 5 години

"Историческа възможност" с извиване на ръцете и толкова условия. .не им трябва!

17

Анонимен

преди 5 години

А ако не желаят! Или и на тях им се диктува както и на нас самите преди години.от името на силата? Е дано не го приемат гражданите! Но пък ще го "одобрят" продажните им политици както направиха нашите сини мижатурки тогава! Българина и днес мрази НАТО! Аз също! Но никой не ни пита тогава! Мамка им!

16

Баи бан..

преди 5 години

БГ *** отново не са доволни.Искат си Русия.

15

Анонимен

преди 5 години

не знам какво значение има името но това си е чисто изнудване , само че да ви кажа ли какво ще стане след това , 5 год изчакване за ЕС и изобщо ако влязат а за НАТО трябва да се въоръжат с американско оръжие което ще им продадат пък дали ще влязат един господ знае

14

Анонимен

преди 5 години

Нека освободим от северноатлантическото робство целия Балкански полуостров и да създадем една Велика Балканска Империя! Долу европейците и НАТО! Ние сме балканци!

13

Анонимен

преди 5 години

На скопянците БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ИМ БРАТЯ,ГЕНЕРАЛНО!Само политиците ни са продажни затова ако продължават ще хвърчат глави,нека само почнат пазарлъците по опитите за окепазяването на българската история и ще видиш. БЮРМ Е НА НАЙ-МАЛКО 20 ГОДИНИ ДО ЕС.Като толкова ги искате обявете ги за ваша новоосманска територия и без друго 40% са мюсюлмани.Ти гурбетчийката ли си бе работещия в Германия?!Той/тя/пишеше такива антибългарски пасквили и беше против Ердоган какъвто разбрахме че си и ти!Я да млъкваш.

12

Анонимен

преди 5 години

Аз го написах преди една седмица и затова написах и че Захариева е ку-ха лей=ка!МинистъркаТА каза че на 26-06-2018 БЮРМ щяла да стане страна член на НАТО а на 11 юли на ЕС!Захариева е пълен ....Т с главно И!!!!Борисов щом я е избрал и той е ясен.

11

турчин от Германия

преди 5 години

Македонците ако имат мозък в главата си ,ще приемат новото има северна Македония ! Където е Македония там е и северна Македония ! Името на държавата не прави държавата стабилна или богата , а народът прави държавата стабилна или богата , народът ако си използва рационално акъла ,всички ще е на ред ! Сега Македонците имат голяма нужда да са членове на НАТО понеже от всякъде са обградени с врагове ! От една страна братята българи не ги гледат с добри очи , от друга турците помагат на албанците --

10

Анонимен

преди 5 години

Макетата освен да крадат за друго не стават. Откраднаха ни езика и историята, от гърците откраднаха историята. И пак им е малко. Сърбите им дадоха политици сега да им се радват.

9

Велика България

преди 5 години

Такава държава Македония - няма и не е имало,. Александър Македонски е грък (тракиец), демек Българин (а каква изненада). Македонски *** научете да говорите правилно българския език

8

Анонимен

преди 5 години

Запотрябвала ни е Македония. Отдавна сме ви разбрали какво представлявате като народ.Бегайте при сърбето. От 100 години ви работят отвсекъде и май сте доволни.На нас продажници не ни трябват.

7

Анонимен

преди 5 години

Вчера на чело на демонстрацията вървяха със снимката на един български офицер и патриот. Днес с каква снимка ще се похвалят?Нещастници.

6

Анонимен

преди 5 години

И като почнат да си връщат българските паспорти - какво?Тъкмо да се поизчистиме от б.клука.

5

158

преди 5 години

Айдее почна се с извиването на ръце.. Приемете името, после си купете и някоя подводница, нарежете си руските машини за скрап.. и така.. Добре, че нямат АЕЦ, че и нещо ще трябва да затворят. Надявам се македонците да не одобрят.

4

турчин от Германия

преди 5 години

Добро решение на НАТО ! Също така НАТО трябва да обмисли варианти за изключване на Турция от НАТО , Турция която е против алианса в който членува , Турция която купува ракетни комплекси от Русия ! Такава страна няма място в НАТО ! Ядрените бойни глави да се преместят от Турция в Гърция и Румъния ! България бивша колония на СССР и настоящ сателит на Русия също не е надежден партньор на НАТО ! НАТО много прецизно трябва да подбере новите си членове и да извърши чистка на старите си членове !

3

Благоевград

преди 5 години

А ние бая народ от Пиринско вече си изкарахме македонски паспорти.Много е олеснена процедурата в Р.Македония за македонски паспорт , стига да имаш македонски корени.Да си македонец е чест , гордост и достойнство ! Побързайте и вие да си вземете македонски паспорт.

2

Митко

преди 5 години

Ша влязат, ама на куково лято...Щом от гражданите им зависи...Много демократично, но неефективно и недалновидно.