79

ВГК

преди 6 години

Северна Македониа е в разрез с съседните области намиращи се в Българиа,Гърциа, но населени с един и същ народ.Това е някаква политическа презумица на Гърциа!Територеален трик!

78

Анонимен

преди 6 години

Името Македония изобщо не трябва да фикурира.Скопска република и е повече от достатъчно на тази измислена държавица без свои-език,писменост,история.Не може да крадеш от други и да претендираш че е твое.Да си измислят своя азбука,свой език,историята им започва от Коминтерна.И да върнат българските паспорти-не заслужават тази милост.

77

ОПА

преди 6 години

името на тази територия е.........................ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ--КВИ МАКЕТА,КВИ ПЕТ ЛЕВА--НАПРАВО СА СИ БЕЗДМОЗЪЧНИ СЪРБОМАНИ--ТИТО ИМ Е НАБИЛ ДОБРЕ КАНЧЕТАТА---КУХИ ***

76

Чичо

преди 6 години

Най добре ще е република Вардар.И да си върнат Александър велики на гърците щото няма да звучи добре Александър Северномакедонски.

75

Йоло

преди 6 години

Някой да попита Заев,в предизборната си кампания за кмет на родния си град,защо е наричал българите окупатори,шовинисти,хора с ниска култура и други определения от бедния си речник.Днес този въздухар,целува,прегръща главният,все едно че Борисов е от друга цивилизована нация.В стремежа си да се харесаме на комшиите,готови сме и да си смъкнем гащите,но аз предлагам,който е виновен,той да понесе срамът.

74

Гого

преди 6 години

Мнението ми е, че най - добре името да е Вардарска Македония. Така за в бъдеще ще бъдат избегнати разни териториални претенции. А населението й да се определят кой какъвто иска. Но да не им се разрешава да посягат на историята ни и да не я изопачават.Лошото е , че наЩе "мъдри" полЮтици се интересуват само от грабежи и ниско навеждане пред Началниците.

73

ОНЗИ

преди 6 години

Името " велика ....." е поредното антибългарско изпълнение на един антибългарин който ламти за слава почест и какво ли не от този род....Но историята не прощава подобни изпълнения!!!!!

72

Arsenal

преди 6 години

Югозападна България ще и прилича повече.

71

Винету

преди 6 години

До 74 анонимник. Това пък е абсолютно невярно. Точно Бойко свърши много работа, но ти го мразиш по презумция и затова., нали? Ех, гиди червен ***.

70

Анонимен

преди 6 години

А южна Македония коя е?

69

Анонимен

преди 6 години

Югозападна България трябва да се казва.

68

Анонимен

преди 6 години

Бойко и тук нищо не свърши,само против България работи.

67

Анонимен

преди 6 години

Не,не одобряваме! Истинското име трябва да е Западна България!

66

Анонимен

преди 6 години

Важното е границата с Македония да падне.(да няма). Иначе както щът да я кръщават, за нас българите това си е Македония и всякакви шмекерии там няма да минат.

65

Анонимен

преди 6 години

За българина е по-важно, че Родината се сближава с една насилствено откъсната от СЕСЕСЕРЕ част от нейната плът.На последователите на националния предател и родоотстъпник Гошо Тарабата това действа като да им бръкнеш отзад с боксова ръкавица.

64

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо никой нас не ни пита за името на Македония - нали сме уж европредседатели. Та там си е България каква Македония.Родителите на баща ми идват през България през 1918 г. от там, впрочем хиляди семейства от Соленска, Костурско, Босилеградско и пр. идват в България прогонени. Сега Северна Македония, а Южна къде е? Западна и Источна къде са ?

63

Burzum

преди 6 години

Великомакедония!

62

i'm

преди 6 години

Не! Не е съгласен!

61

Анонимен

преди 6 години

Най добре да бяха я кръстили "Заюва Македония" както БГто е "Борисова България"

60

Анонимен

преди 6 години

Вчера.бг нямате новини вече. Изчерпали сте се интелектуално.