138

Munchen_DE

преди 5 години

Чудя се, да се смея или да плача?! Такива пари за човек с висше? 2018 година...Това ми напомня и на една обява за биолог и химик с магистърска степен в БАН - предлаганата заплата беше 520 лева бруто.Хора, с трици маймуни ли ловите? Това го няма и в Африка!

137

Анонимен

преди 5 години

В СО има доста хора, взимащи по няколко заплати от различни институции, които никога не посещават, т.н. "мъртви души", защо журналистите не се поровят малко?

136

Е

преди 5 години

Всички обяви за работа в общинската администрация са с оодобни заплати. Смях! С изпуснати газове боя не се прави. Това си е жива предпоставка за корупция. Няма нормален човек при това с висше образование, който да работи за тези пари в София.

135

ох котьо

преди 5 години

То и аз искам митничар за 560 .ама много искам. Миришели ми чорапите обаче за там.

134

Анонимен

преди 5 години

Браво на новата администрация, следващият естествен ход можеби ще бъде обява за длъжност директор връзки с инвеститорите...но ще търсят доброволец, който да комуникира с честните и почтени представители на бизнес класата, проявяващи инвестиционни намерения в района и изключително загрижени за околната среда.

133

Az

преди 5 години

На ден и то до обяд!!! Нали е за експерт!

132

Ха ха

преди 5 години

560 лв. Ама на ден ! И не да взима , а да дава ,а останалото е за него !

131

Анонимен

преди 5 години

Вие не разбирате бе, Общината не дава, а взима по 560 лева рента на евентуалния кандидат за длъжноста.

130

наблюдател

преди 5 години

Тук и пари да не дават, пак интересът към позицията ще е голям.

129

Анонимен

преди 5 години

Такава длъжност за да заемеш не питаш за заплатата, а търсиш човек на който да платиш едни 20 бона , за да те назначат, както при митничартите навремето. Избил си ги още първия месец.

128

Solar Power

преди 5 години

До НовНапълно си прав. Писарушка. Рушветите са при Десито :)

127

Анонимен

преди 5 години

ДО БОРИСОВ,ГОРАНОВ,ФАНДЪКА ,ДОНЧЕВ И ДРУГИТЕ КАПАЦИТЕТИ-Обявата от Младост София е ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР за ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ НА ВЛАСТТА,като се почне от най-горе та се стигне до най-долу!В София тази година вероятно средната официална бруто заплата ще достигне 1600лв.поне и безработица от 2%!Гореизброените трябва да се запитат ЗАЩО ИМАЛО НАПЛИВ ЗА ЗАПЛАТА 560лв.ако не са сигурни че заплатата е само ДЖОБПАРАСЪ за семки и солетки?!ЗАЩО БЕ ФЪНДЪК ПОДДЪРЖАТЕ КОРУПЦИЯТА и какво става с обещанията??

126

Нов

преди 5 години

Звучи сериозно "Експерт по инвестиции". Всъщност е обикновен писар, който подрежда документи в преписките и до рушвет няма никакъв шанс да се докопа. Рушветите са по-нагоре. Тоя само оформя документацията

125

Дзъ

преди 5 години

и после защо има корупция... що ли, а.... чудя се???? Изринете 80% от ненужната администрация и оствете 10% виско платени до степен да не помислят за рушвети...предложението ми важи и за всички останали сфери - до една потънали в корупция

124

Анонимен

преди 5 години

ДО Да сметнем,абе стига с тия смешни сметки бе,излагате се,не се правете на по-глупави от колко сте и стига с тия тролски драсканици че си личат от километри.

123

Анонимен

преди 5 години

Не,така няма да изгонят никой с висше още повече с търсена професия защото той ще си намери друга работа. ТУК ИМА НАПЛИВ ЗАЩОТО ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ЧЕ 560ЛВ.са само 10% от месечната сума на КОМИСИОННИТЕ!!Тоя който успее да се урЕди няма да отиде в чужбина ако знае за възможността да лапка комисионни.Иначе самата сума на заплатата ОЗНАЧАВА КАТЕГОРИЧНО УСЛОВИЕ ЗА КОРУПЦИЯ!!ПРОСТО Е ОЧЕИЗВАЖДАЩО!В търговията има обяви за два пъти по-високи заплати но дали има такъв наплив на безработни висшисти?!

122

Да сметнем

преди 5 години

560 лв., за 80 кв апартамент - 170 лв. сметка март парно, 15 лв. студена вода, 45-лв- ток, 30 лв. - данък кмет на месец. Общо - 260 лв. за ток, вода, парно, данък смет.50% от заплатата отиде. Телефони стоционарен, мобилен 30 лв, тв. 15 лв, интернет - 15.Станаха 210. Останах 50 лв - за две минерални води на ден, или един хляб и кофичка мляко - най-евтоното.Евалла Ашколсум.Доведохте българите до просешка тояга.Господ да ви накаже, а депутат- 8 бона, комисия десет, субсидия 18, Общо 36 хиляди

121

Korean soup

преди 5 години

А някой знае ли колко взема чистачката в район Младост? Подозирам, че заплатите са съпоставими.

120

Анонимен

преди 5 години

За 560 лв и чистачка няма да намерите ! Разбира се позицията е апетитна заради възможността от " допълнителни доходи " , а именно подкупи

119

Jon

преди 5 години

Ето така се създават условия за корупция. С тези ниски заплати ще изгоните и малкото кадърни хора в чужбина.