Кадър: Bulgaria ON AIR

560 лева заплата предлага столичният район "Младост" за експерт, готов да оглави отдел "Инвестиции и контрол по строителството". Това става ясно от обява, публикувана в сайт за търсене на работа.

Интересът към момента е голям, съобщиха за "Дарик" от администрацията на района.

Поне степен "бакалавър" в областта на архитектурата и строителството на сгради и съоръжения, както и четири години професионален опит изискват от станалия изключително популярен столичен район "Младост" за длъжността началник отдел "Инвестиции и контрол по строителството".

Експертът, който ще заеме поста, ще трябва да отговаря за планирането и провеждането на строителната и инвестиционната политика на района, както и спазването на закона при ново строителство.

Ще отговаря за обществените поръчки в района, както и за одобряването и подписването на платежни документи за проекти, финансирани от Столичната община. Възнаграждението му за всички тези отговорности пък ще бъде 560 лева.

Районът стана печално известен в цялата страна, след като доскорошната му кметица Десислава Иванчева, беше арестувана за подкуп от предприемач, чиито строителни книжа по думите му умишлено се бавили от кметицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase