65

Досада!

преди 5 години

Престанете да ни занимавате с изцепките и простотиите на тази селска лелка Нинова! Стига сте показвали "нейно комунистическо нищожество" ! Писна ни ! Голема досада !

64

гласоподавател

преди 5 години

СДС беше създадено за да оглави недоволството.Това беше казионна организация на pycoфилистиците които считаха че БКП не следва достатъчно последователно политиката на СССР.Действително хората от опозицията се опитаха да участват в СДС доколкото това беше опозиционен съюз, но те бяха последователно отлюспени.Честните хора отидохме в ГЕРБ.

63

До 69

преди 5 години

"Призовавам на следващите избори,когато и да са те,всички десни да гласуваме за БСП и Корнелия.По-добре те отколкото този наглец Борисов." Пък ние всички, които преди гласувахме за СДС, вече гласуваме само за Бойко Борисов. Виждаме, че никой друг не заслужава! Десните тотално са се разпаднали или правят някакви нечувани обединения. Не стават. А пък да се върнат отново БКП/БСП + ДПС е пълен абсурд!!! Това никога повече няма да допуснем!!! Не може да започваме за четвърти път от нулата.

62

в

преди 5 години

Тази докопа ли се до властта ще бъдем свидетели на края на милата България. Тя е професионален крадец и мошеник, никога повече БСП на власт, иначе край, държавата ни повече не може да понесе такъв крадлив удар.

61

Forza

преди 5 години

Не й давайте на Нинова да говори по медии докато е в критическата! Сега й трябва само яко джасъньйе и друсънйе! Нинова, не си ти когато не си правила дълго време сексс, отиди да те одрусат като джанка и се успокой!

60

'g

преди 5 години

Борисов е човека направил нещо от една скапана държава, *** е обрала не едно и две български предприятия, тя и кликата и са милионери от тоя грабеж, а някои от тях милиардери.

59

ПроСоТо

преди 5 години

така...За тези,които имат глави на раменете си:-Докато "ОНИЯ" си играйкат на "сунити" /бсп/ и "шиити" /герп/,ще си останем .."МУСЛИМАНИ"!!!!Трагичното е,че ни вкараха в тая ВРЕДНА ИГРА на .."Доброто и лошото ченге"......Ноооооо,народа СПИ,хуните беснеят.../а гербомажоретките подскачат:..-"Кажи "Г"!..кажи "Е"..кажи "Р"..кажи "Б"!....ГЕЕЕЕЕЕЕРП!!!/..за съпътстващите ПАРА_ЗИТИ,знаете кои са,няма да отварям дума..

58

а съдиите ?

преди 5 години

от държавна сигурност ли ги изтеглят бе бабче ?

57

СВ ИНЕ КРАДЛИВИ

преди 5 години

С "ЛАФКИТЕ" НА ШИШИ И БАЙ ХЕЙ, ДЪРЖАВАТА ЗАПРИЛИЧА НА КАЗИНО. НЕ ГИ Е СРАМ ДА СА НА ВСИЧКИ СПИРКИ, ЗА ДА ЛОВЯТ НАЙ-ЛЕСНО И В МАСОВ МАЩАБ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН.ДАЖЕ СА И ПРЕД УЧИЛИЩАТА, ПРЕД КОИТО ИМА СПИРКИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ.ЗА ТИЯ НЯМА ЗАКОНИ И ПОСЛЕ КОСМОСЪТ ИМ ПРЕЧИ. А ТАЯ ГЕРБЕРСКА ПРОДАЖНА ***/ДЖУРНАЛЯТА И АДМИНИТЕ/МОЩНО ПРАВИ СВИ НА СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ.СРЕЩУ СОЛИДНА ПЛАТА, РАЗБИРА СЕ. ЩО ЗА ГАДОСТ. ВСЕ НЯКОЙ ИМ ЗАВИЖДА, ЗЛОБЕЕ И ПР. ПРОСТОТИИ.НА КОЕ ПИТАМ СЕ -НА ПРОСТОТИЯТА И КРАЖБИТЕ ИМ?

56

ПроСоТо

преди 5 години

До въпрос към *** питай и оная,пазарджиклийката,как куспя да си купи енергото!...Така и така задаваш въпроси....Та за кои ще питате?...-За "вашите",или за и"другите "?

55

въпрос към Курнелия

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

54

Мнение

преди 5 години

Тая иска да свали най доброто правителство на България.Ще позволим ли тази мерзост?

53

ПроСоТо

преди 5 години

До Про Со то мухъл си !..ГЕНЕТИЧНО!.....що са напиняш,наистина не знам....Мразиш "ПроСоТо"?..-Да не ти е отказал?..И така да е,-мъже бол,пробвай другаде!

52

Про Со то

преди 5 години

Комунистите газ пикаят , само като чуят името Борисов . Що така бе ***. ???? ? Още много години ще злобеете докато изчезнете безславно .....

51

ПроСоТо

преди 5 години

До уникат "гнусната и грозна крава" е ИЗВЪН ГРАТА вече десет години,бе шматарок!!!!!Поразителното е че все още има БУДАЛИ,които ПРОДЪЛЖАВАТ да се връзват на бръщолевиниците на "Лъжец 1"-така наречения "Б.Б"-бивш ПАЗВАНТИН,бияч и слуга!!!!..Възпитаник на КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИЛИЦИОНЕРСКА Школа в Симеоново!!!

50

Да

преди 5 години

България не е имала толкова добър Мин. Председател , като Борисов. Направи изключителни неща ,за възстановаването на разрушената от три комунистически правителства България...... Ще управлява още минимум 7 - 8 години .......

49

уникат

преди 5 години

Поразително е, че има все още българи , които вярват на гнусната , грозна крава Нинова. Нейните хора освен увредените комунисти са и бобичките , които всеки ден хвърлят пари от балконите на измамници. ......

48

ПроСоТо

преди 5 години

та като какъв "играч" може да бъде Мутрьо,чийто девиз е ..:-"Каквото кажат големите началници"?!?!?!

47

ПроСоТо

преди 5 години

До Фактако под "играч" имаш предвид кючекиня,мятаща гюбеци,си прав/а...

46

ПроСоТо

преди 5 години

Нинова,назови ЗАПЛАХАТА за България с ИСТИНСКОТО й име:-ГЕРБ!"Всичко друго е от Лукавия"!!!!!!!!!!