85

Футболист

преди 5 години

Аз пък мислех,че другарката Нинова ще обясни защо Русия падна от Уругвай. Ееееех, колко ми липсва ясната комунистическа мисъл за развития социалистически футбол и ползата за народа!

84

Анонимен

преди 5 години

До потърпевшПиночет не идва с народната воля и чрез демократични избори,а с кървав преврат и избива жестоко собственото си население.Този масов убиец ли ти е примера,който трябва да се следва?Но тук сме в Европа,а не в Латинска Америка - приют на нацисти и престъпници.

83

потърпевш

преди 5 години

Като се сетя каква държавност имаше по времето на Жан Виденов и ви казвам ,че от БСП се страхувам повече отколкото евреите от Адолф Хитлер!Мечтая си за български генерал Пиночет.Защото само той се е доказал като истински антикомунист!

82

мислител

преди 5 години

Размислих се какво правят партийците в парламента.И стигнах до извода,че там си провеждат партийни събрания на някогашната БКП.Защото всички са били нейни членове-и Борисов и Нинова и всички до един.И тогава какво се е променило?Само са се преместили от сградата с петолъчката в другата дето пише,че съединението прави силата.Сигурно заради надписа се преместиха там!

81

КОРЕНИЛИА ДА КАЖЕ

преди 5 години

КАК НАПРАВИ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН И ЗАЩО ПРАТИ СИНА СИ ДА УЧИ В ПРОГНИЛИЯ ЗАПАД (В САЩ) И МУ КУПИ КЪЩА ТАМ!

80

Анонимен

преди 5 години

Законен рекет за всички, това ще имаме от батко Ви

79

1

преди 5 години

До 65,***,не сме само ние,а щерката на слънцето,къде е учила,а щерките ,на физкултурника ви,къде учат.

78

65

преди 5 години

Вие затова ли си изтеглихте децата да учат навън,където и да е.?

77

Анонимен

преди 5 години

Това защо е в секцията "Топ новини" ?!?!?!

76

Нинче,Нинче..

преди 5 години

парите ли свърши ,че толкова драпаш да се докопаш до власт ? Интригантка си скъпа и всички те разбраха,лай си колкото искаш.

75

анонимен

преди 5 години

Нинова, стига си се вихрила! Никой не те иска, не четеш ли това, което пишем! Не си по-добра от ББ, но и той не е цвете! Целият "политически елит" трябва да си идете! БСП, ГЕРБ, всички сте едно! Израстъци на БКП и ДС!

74

До 82

преди 5 години

"...фалираха КТБ...". Стига лъжи. БКП/БСП фалира КТБ през 2014.

73

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нинова сви електората си до ония баби, дето изхвърлят пари и ценности през балконите...

72

Неполитик

преди 5 години

Ами Нинова да намери за тези 6000 полицаи 72 000 000 годишно само за заплати и тогава .

71

туй ще е то

преди 5 години

Нинова е пътник. Дори Путин не я иска. Това е лебедовата и песен.Това го разбра и пРезидента. Ако забелязвате след посещението в Русия връзката им се разпадна.

70

До мнение

преди 5 години

Искам да те питам защо твърдиш, че това е най-доброто правителство?Аз виждам само КРАДЕНЕ от ремонти, пари от Европа по разни програми, фалираха КТБ, колко хора не можаха да си изтеглят парите близо година, а Ц. Василев се скри в Сърбия.Изтеглиха над 16 млрд. заеми. Вдигнаха се цените на всичко, даже на градския транспорт, хората масово емигрират.Ало измами безброй, няма пари за по-високи заплати, а обещаха пенсия 300 лева.Как им вярвате не знам.Бойко не става за политик, само се излага.

69

няма проблем

преди 5 години

Сега мyтpecaтa като спечели изборите ще назначи мyтpитe да се занимават с въпросите на дисциплината. Ще се върнат 1990 те.Взимам багажа и дим да ме няма . . .Сега може да се пътува.

68

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

67

????

преди 5 години

Чак сега ли РАЗБРАХТЕ другарко-госпожо Нинова? А,защо ли ЧАК сега,другарко -госпожо Нинова? Знаете ли КЪДЕ се намира Румъния,другарко-госпожо Нинова????

66

Бесепар

преди 5 години

Не сме доволни от това правителство. Искаме оставка. Доволни сме само от себе си. Като вземем властта пускаме Сик, Вис, Наглите , Братя Галеви и Цен Кочоков - за се включат в опазване Сигурността в България.