29

Анонимен

преди 5 години

41, ако си трудолюбив и честен и не изглеждаш като талибан, никой няма да те плюе. Виж, за геманците винаги ще бъдеш българин, но в САЩ всички са имигранти и не им пука какъв си а какво можеш да им предложиш. Европа умира, какво ще си губя времето в тази ***. Европа не е това което беше преди 20 години. Това е немски съюз от комплексирани бивши нацисти които искат да се докажат колко са толерантни на гърба на Европа.

28

Анонимен

преди 5 години

Скоро проблемите ще бъдат решавани кардинално. Трябват ни само достатъчно много пещи и комин. И тогава и бежанците, и турците, и ромите, и арабеските, и всички други вонящи и арогантни, неспособни паразитиращи аборигени ще се редят на опашка, докато не изчезне и последният. И би било добре, ако си платят за пещите, както Мексико ще плати за Стената.

27

До 40

преди 5 години

Хаха, да не мислиш, че администрацията на Тръмп ще гледа на теб по-различно, отколкото към латиносите и мюсюлманите. За тях ти ще бъдеш поредният нявлек идващ от държава управлявана от мафията. Що се мислиш за нещо повече?

26

Анонимен

преди 5 години

Европа е под германско робство. Това ще продължавам да го повтарям докато не се разпадне този проклет съюз. В Европа няма 27 "равноправни" членове. Има една немкиня която се разпорежда ТОТАЛИТАРНО. "-Бежанци, елате!". Чакай ***, пита ли някой? Аз ще си подавам документи за зелена карта за САЩ, щото ми писнаха тия немци. Да вярно и там има всякакви ама предпочитам латиноси пред турци и араби. Ония са католици и имат хубави мадами

25

Анонимен

преди 5 години

Тая бабишкера и всичкия велик немски антифашизъм ще изиграят на Германия много, много лоша шега. Скоро ще сме свидетели на издигането на четвъртия райх.

24

Парадокс

преди 5 години

Мисля, че Милан Кундера беше казал, най-страшното на комунизма е това, което остава след него. Погледнете източногерманските провинции, Полша, Унгария, нашта ***. Деградирали ксенофобски общества с вихреща се престъпност и корупция. Озлобени бедни еснафи перчещи се с християнство, но без нищо изконно християнско в сърцата. Ретроградни идеи за някъв нов вид национализъм, подобен на онзи, който остави Европа в развалини само преди 70 години.

23

Анонимен

преди 5 години

Бежанците не са проблем а воините които ги създават спрете воините и бежанци няма да има просто е

22

Анонимен

преди 5 години

Източна Евлопа трябва да бъде заставена против волята да приема мигранти ако тпябва! Те са богатство и ще помогнат да се разреди нацията да се сложи кпай на национализма ш да се гради обединена Европа

21

Анонимен

преди 5 години

... Меркел и големия проблем пред ЕС мигрантите.Много смехотворно: Досега толерирахме (нашите медии също) нашествието на "мигрантите" доктори, адвокати, инженери, нещастни майки с невръстни деца и пр., обяснявахме колко са нужни на ЕС, за икономиката, демографията и т.н.А, сега изведнъж станаха "проблем пред ЕС".

20

Анонимен

преди 5 години

Че то и сега всички съседни държави на Европа са приемни лагери за бежанци...като се започне с руския лагер Гулаг (от който България е приела вече 400 000 руски бежанци) и се стигне чак до Мароко !

19

проблем №1

преди 5 години

не са мигрантите,те са лесни!Проблема е Меркел!

18

Анонимен

преди 5 години

"защо, бе?! колко обезлюдени села имаме?"Пускаме те лично теб да ги пазиш да не избягат от аграрния благодат, който си им замислил.

17

Анонимен

преди 5 години

защо, бе?! колко обезлюдени села имаме? ще ги напълним с мигранти, те ще сеят домати и картофи за да се издържат, а политиците ни ще откраднат парите от европа, включително и субсидиите и всички ще са доволни!

16

Анонимен

преди 5 години

"Германия не е единствената държава, която, заради вътрешнополитическата си криза, поставя миграционната политика на първо място в дневния ред на ЕС."Значи да разбираме, не че не ги искат, ами само ги ползват заради боричканията? Абе вие за бройлери ли ни имате бе? Всеки нормален човек не ги ще. И нормалните ще се увеличават с всеки изминал ден. Което е естествен защитен механизъм на обществото.

15

факт

преди 5 години

В Сирия незаконно се намират военни части на САЩ,Англия и Франция който са превзели Сирийска територия и обучават и пазят терористите от унищожение.....

14

Анонимен

преди 5 години

Сирийски бежанци стигнаха до Марс но поради лошите условия и липса на социални помощи продължиха към Сатурн.

13

истината

преди 5 години

Не само Меркел е виновна за кризата с имигрантите,цяла Европа гледаше как САЩ и Англия унищожаваха Ирак,Либия,Сирия,убиха Кадафи който пазеше Европа от имигранти и бежанци от Африка и нищо не направиха,нима не знаеха че хуните ще тръгнат насам?!

12

анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно дали самите мигранти ще поискат да бъдат настанени в други страни ?! Особено в България ?!

11

българин

преди 5 години

Всички раздори и караници е Европа в момента идват от мигрантите !! Моментално връщане и затваряне на границите !!!

10

Ганьо

преди 5 години

Аз ***, какъвто съм тарикат ще се опитам да взема парите и няма да приема никакви бежанци.