69

Анонимен

преди 5 години

то е ясно че ще станем ЗОНАТА .интересно е за колко ще ни продаде и как ще го представи за пред *** т.е. нас.

68

Анонимен

преди 5 години

Германците трябва да свалят Меркел от власт.Да обявят край на мигранството и да върнат всички поканени от Меркел по домовете им. Ако искат ЕС да просъщесвтува. Всичко останало е мижи да те лажем,и задълбочаване на проблема.

67

Анонимен

преди 5 години

Европейска армия ще има,и всички русофили,ислямисти,комунисти и кравари ще ядете сопата.Неизбежно е.Либералната политика в Европа свърши.Меркел до сега ви защитава,но нейното време свърши.

66

марионетката

преди 5 години

Изперкел просто "изпълнява заповеди"! Сега, заедно с други прилайващи ачкюпеци имат задачата да разпределят мигрантския ***...

65

Анонимен

преди 5 години

Аз съм съгласен да дойдат 1 милион бежанци ама първо да се изгонят всички близо 1милон комунисти националисти + -

64

Анонимен

преди 5 години

Следващия краден Текст от сайта на Дойче веле , ако няма кражби няма и Днес.бг

63

Анонимен

преди 5 години

До запознат Ние вече сме гореща точка . КОЙ регистрира десетки хиляди незаконно проникнали в България ? Само в Германия ,,законно ,,са 45 000 х. А колко ли са регистрираните и незаконите в другите страни ?Нали пиле не можеше да префръкне през ,,оградата ,,

62

запознат

преди 5 години

Бойко иска да ни прави гореща точка, не случайно спомена бунтовете в Харманли тези дни!

61

Анонимен

преди 5 години

Koito zapochna voina v dwrjavite, otkwdeto biagat horata, te neka i da im osiguriavat podslon..

60

Анонимен

преди 5 години

До до 58И кой ще напада Европа?! Кой? Вие наистина сте за психиатрия,боб дърпат хората за нападането на Европа.Само оръжейното лоби се опитва да оправдае средствата и парите които иска. Иначе не виждам някой луд дори и да си помисли да напада Европа.

59

Анонимен

преди 5 години

До 61 "Това събрание е с цел Меркел да се спаси лично,но за чия сметка ще бъде?" Как за коя бе другарю.наша ще е сметката ,наша.Къде са първо регистрирани тия "бежанци"? Брюксел си е опекъл нещата, където първи ги регистрират ще ги връщат и тамошните наместници назначени от чи/футо псевдо европейска империя да се оправят с тях . Балкана ще се ислямизира и тук ще се насадят всякакви *** . Който кани бежанци да се оправя , но жалкото че Боко му плащат за тези лагери Меркел плаща

58

до 58

преди 5 години

ЕС е най богатия икономически съюз в света,пари за армия има бъди сигурен.Германия,Франция,Холандия и други държави от Европа произвеждат всичко,от самолети,подводници,самолетоносачи,танкове и всичко което е последно дума във военните технологии.Франция е ядрена сила която притежава и може да произвежда атомни,водородни и термоядрени бомби.И последно,Европа има с кой да воюва и винаги е имало,желаещи да напдат и завладяват Европа никога не са липсвали,особенно днес.

57

Анонимен

преди 5 години

Това събрание е с цел Меркел да се спаси лично,но за чия сметка ще бъде?

56

Анонимен

преди 5 години

България е жив пример,подаянията които подхвърлят от ЕС са единствено за техните партии,лобита,хора и НИЩО за населението и държавата,нищо!И как такава държава с крайна бедност,никакво държавно производство и една шепа угоени грабещи олигарси ще оцелее и бъде силна,как?Как ще обяснят и лицемерието,че силните ЕС държави търгуват с Русия и печелят милиарди,а на нас ни се забранява да търгуваме с Азия и Русия?!И ни спряха проектите,а техните проекти си вървят.Ние втора класа европейци ли сме?

55

Анонимен

преди 5 години

Бежанците са единственото спасение на Европа срещу демографския срив, който скоро може да стане необратим, а това означава разпад на икономиката на Европа. Който знае друго решение да заповяда - нека да се изредят умниците с предложения.

54

Анонимен

преди 5 години

Европейска армия никога няма да има защото няма с кой да воюва, а и Европа няма пари за армия - кризата се задълбочава, населението обеднява. Що се отнася до бежанците то и със сегашната полиция и жандармерия мога да решат въпроса с тях буквално за дни, но не бежанцита са истинският проблем на Европа. Европа загива, а бежанцита са само капка в морето от проблеми.

53

мак

преди 5 години

Няма смисъл от тази среща, целта й е Германия да се отърве от гостите, а меркел да си спаси ... Със сигурност тези, които ще присъстват ще решат за принудително приемане или пък за създаване на центрове, в ес или извън него, а това ще бъде като покана за нови орди.

52

Анонимен

преди 5 години

Бързото приемане на Македония в ЕС говри че ще има затваряна на вънщните граници.Действията на Тръмп по мексиканската граница в същото време също навява на мисълта че Запада се затваря и се врщаме тотално във времената на студената война.

51

до 50

преди 5 години

Бежанците наистина са средство за решаване на основния проблем,а той е ще имали европейския армия и общи европейски граници.Това е и основната причина за БРЕКЗИТ,тъй като англичаните винаги са били против обща европейска армия.Най странното е че,именно държави като Австрия,Унгария и Чехия настояват за такава армия и всъщност за завършването на ЕС като една обиденена държава.

50

Анонимен

преди 5 години

Години наред съм фен на ЕС,но тези лобисти унищожават две трети от Европа и европейските държави,смазват държавите икономически,държавно,унижават ги,превръщат ги в марионетки,извличат ресурсите им,насаждат фашизъм и страх,оставят ги на 2-ра и 3та скорост,вместо да укрепят и направят силна всяка европейска държава,а с това и силен ЕС,те смазаха южна и източна Европа с глупавите си решения и лобистки егоистични закони в полза само на 2-3 държави."Войните, трафикантите, тънките сметки, печалбите,