38

МРЗ???

преди 5 години

МАНОЛОВ, КАКВО СТАВА С МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА, КОЯТО Е НАЙ- НИСКАТА В ЕС???КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА?НАПУСКАЙ!

37

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че в България липсват качествени експерти с адекватно отношение към проблематиката.

36

Анонимен

преди 5 години

Майките били подстрекавани , но не уточнява. Мога ли да те съдя за клевета, питам ?

35

отврат!

преди 5 години

СВАЛИ МАСКАТА НАКРАЯ! Манолов показа истинското си лице! Това не е синдикат. Това е организация в подкрепа на властта и експлоататорите. Синдикатът е враг на хората. Да се разпуска!Никога повече няма да членувам в синдикат.

34

Анонимен

преди 5 години

Слави,кажи си как даде пари на майките и организира цялото шоу,че хората да се успокоят най-после.

33

Анонимен

преди 5 години

Голям ***! В БЪлгария синдикати НЯМА!!!

32

Активист на БКП

преди 5 години

В България синдикати няма ! Има платени слуги на мафия ,,Суджук,, !

31

Анонимен

преди 5 години

А АЗ НАПОМНЯМ ЧЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЧИИТО ЛИДЕРИ В ПАРЛАМЕНТ И ПО МЕСТА СА МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ КОИТО ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА/ВИЖ УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017Г/ ОЛИГАРСИ НО СОЦИАЛИСТИ, СОЦИАЛИСТИ НО ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ С НЕУСТАНОВЕН ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ, НА ТРИ ПЪТИ СПИРАНИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОТ ЕВРОПА ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ, НО С ТЕЖКИ КЛИМАКТЕРИЧНИ ИЗМЕНЕНИЯ.

30

Анонимен

преди 5 години

Само припомням, че в щатите, в най-силните си години мафията се е била сляла със синдикатите.

29

Анонимен

преди 5 години

Не е нормално да искат само майките. Децата с множество увреждания са обезпечени доста добре от държавата. Има центрове за рехабилитация, имат помощ от 930лв от социалните и майките са лични асистенти. Уж нямаше да са ЛА за да има повече часове за възрастните с увреждане, а то какво кервана си върви, кучето си лае, те си искат и протестират. Може би за да кътат пари, за черни дни, щото кесията за дете се развързва по лесно от кесията за пълнолетен. Него кучета го яли.

28

Шефа

преди 5 години

Че в коя западна страна синдикатите не са най-продажната пасмина?Защо нашите да правят изключения!А колкото за рейтинга на Мая Манолова , тоя пущиняк буди само смях и съжаление!

27

Анонимен

преди 5 години

Отдавна няма синдикати унас. Няма как да има след като синдикатите официално получават издръжка от държавата, на база броя на членовете си. Това са някакви политическо-корпоративни организации

26

Анонимен

преди 5 години

В България синдикатите, вместо да защитават хората, са на страната на работодателите и грабителите.............................родна българска картинка....................ако не беше трагично,щеше да е смешно!

25

Анонимен

преди 5 години

Тоя момък когато бяха първите протести на полицаите /министър бе Миков/ влезе в техния форум с подкана - ,,Имате ли огънче?!" Имаше такава форма на протест с пушене пред НС и министерството. Понеже не били опитни в синдикалните работи си предложи услугите, те го поканиха и той ги съветва от към 20 искания за кубинки и чорапи да оставят 6, но добрички! И най отпред - искане 3а 50% ръст на заплатите! Резултат - 8 000 служители на протест. Сетне от ГЕРБ искаха 5%, но тогава призова към ,,разбиране!

24

Анонимен

преди 5 години

Майките подстрекавани! Най вече от съдбата! А Манолов и подобни безгрешни божества кой и кое ги мотивира да мятат изтерзани от безкористност тела на амбразурата на властта?

23

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е бил малко по искрен от господина Манолова когато казва, че хората с увреждане да бъдат ефтаназирани, благородно спасени от мъките им значи, райха облекчен от безсмислени грижи и разходи, и с икономисаните пари една германка да отглежда здрави войници за армията на фюрера!

22

Съчувствам им

преди 5 години

Но знаят ли, че не получава никакви надбавки за болните си стави трудов пенсионер, който е с 40 г. стаж и стриктно си е плащал осигуровките и данъците? Такъв човек трудно се придвижва, по поледица не може да върви, когато има силни болки, се случва да не може да слезе по стълбите. И разчита само на близките си. За болни стави не се предвижда и лев надбавка към трудовата пенсия.А тези жени получават по 930 лв месечно, зачита им се трудов стаж, отделно е пенсията на детето и други помощи.

21

Анонимен

преди 5 години

Засега протестиращите се противопоставят на другите инвалиди. Тях няма нужда да ги кълнат.

20

Анонимен

преди 5 години

Единственото съществено искане на протестиращите беше да се спазва диференцирания подход за помощните средства.А то е изпълнимо.Останалата каша я забърка Мая с опитите да пробута стар проектозакон, отдавна отхвърлен като негоден.Това е " яхнат" протест.Ако протестът беше планиран добре,щеше да има нов проектозакон или поне изпълними искания

19

Анонимен

преди 5 години

Майките са си прави, ама държавата няма пари.Това е резултат от " червения капитализъм"