58

Анонимен

преди 5 години

Ще получават толкова, колкото има за всеки български гражданин. Какво е това искане на пари? Да се замислят малко! За да отидат деца на международни олимпиади се събираха дарения. За децата с увреждания ще се пише специален закон. Не останаха нормални хора в нашата държава. Хора със здрав разсъдък и мисъл за бъдещето. Затова децата ни бягат от България! Кои ще са тези който ще градят и създават благата за утрешния ден, ментално увредените или хората в норма? Нека помислим и за нормалните деца!

57

ужасен

преди 5 години

И е важно след като ние сме тези, които даваме парите от нашите джобове да можем по някакъв начин да оказваме къде искаме да ни ходят данъците и за какво!

56

ужасен

преди 5 години

Пенсионер с 40 години стаж - 300 лв. пенсия, майка родила инвалид на 18 без нито 1 ден трудов стаж - 1000 лв.Е, после ми кажете, че тази държава не е сбъркана. И седят навън и искат още и още и още. Искат и то безсрамно, защото НИКОЙ не им е длъжен. Държавата сме ние - хората. Парите не падат от небето. Идват от моя (е не точно моя, аз съм в сивия точно поради тая причина) джоб. Някой питал ли ме е дали искам да ги давам тия пари!?

55

Анонимен

преди 5 години

Не съм като вас платен ***! Истината трябва да се казва директно! Казах я и на мамите с подарените им черни тениски. Стига лицемерие!

54

Велин

преди 5 години

Този просто трябва да се скрие, ама няма да стане щото яко е захапал кокала !!! И кой му е дал кокала,а !?!?!?

53

Анонимен

преди 5 години

Кой им гледа децата на майките докато се прозяват пред Парламента? За личните асистенти плащаме ние работещите. За пенсиите също. Нямат срам! Докога ще търпим това?

52

Жител

преди 5 години

Бате, освен да папаш и дращиш, що си на белио свет?!?

51

До Анонимен 46

преди 5 години

Ти засягаш много важен въпрос. Майка ми е имала две такива състудентки, и двете влезли да следват като дъщери на АБПФК. Пишели им оценки "за хатър". Едната имала майка с леки псих. отклонения, но хубава жена от видно семейство. С други думи, омъжили я, за да имат внуче.Тези жени са се омъжили и са родили по едно, после мъжете им са ги зарязали. Детето на едната и то не е с всичкия. За детето на другата майка ми не знае нищо.Трябва да се вземат строги мерки да не се възпроизвеждат такива!

50

Анонимен

преди 5 години

МАНОЛОВ Е ПЪРВА ДРУЖКА НА ВЛАСТТА. ТАРИКАТ.

49

Анонимен

преди 5 години

Синдикати защитаващи държавата???

48

ТОШО

преди 5 години

До Анонимен: ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ ,КОЙТО ПРОФСЪЮЗИТЕ / И ДВАТА / ДА СА РЕШИЛИ ЗА 30 ГОДИНИ ? ОТГОВОРЪТ Е ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА ! ЖИВУРКАТ СИ , ПРАВЯТ МЕТАНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВИЖТЕ ДО КАКВИ ИЗКАЗВАНИЯ СТИГНАХА НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ.

47

Анонимен

преди 5 години

Представление-15000 по 500000=7.500 000 000-7,5 млрд. годишно за разсход по лични асистенти за децата с увреждания по групи,но за този разсход има няколко възможности-държаваен,общински,личен от семействата,смесен като разсход към бюджетите на съответните и отчет с примерена тежест в процентно отношение спрямо възможностите им и по групи на тежест на заболяванията и уврежданията по категоризации и инвалидност както и отдалеченост от центрове за лечение и настаняване,но не се трупат допълнителни

46

Анонимен

преди 5 години

Годишно разходите щели да достигнат 15000 лв. Ей много пари са това. Ами дайте да ги отстрелваме болните недъгавите и сакатите та да не вкарват държавата в разходи а държавните ни мъже и жени в неудобни ситуации

45

Анонимен

преди 5 години

Броят на децата с увреждания става все по-голям и никой не изследва проблема.Познавам семейство с 3 деца, и трите с ментални увреждания. Сега чакат четвърто, най-вероятно и то ще е такова. Очевидно имат генетични увреждания, но никой не ги спира - раждат ли раждат. И такива не са единици.И после някой е длъжен да ги изхранва тези деца.

44

Анонимен

преди 5 години

И КНСБ, и Подкрепа добре се разбират с КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 5 години

И ДВАТА СИНДИКАТА ЗАЩИТАВАТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ ОТ ТАМ МИЛИОНИ.

42

Анонимен

преди 5 години

Синдикат на властта "Подкрепа". Подкрепа за властта, винаги когато има нужда.

41

Анонимен

преди 5 години

Помощта трябва да е обществена, да има дневни центрове като детски градини за възрастни над 18 години, където майките да си оставят най-после отгледаните деца. И да се освободят от тях на 18 години, вместо на 0 години. Играят си на майки и деца до 18 години и след това играта свършва. Искат държавата да доотгледа децата им.

40

шоп

преди 5 години

До ???На Манолова мъж й! :)

39

???

преди 5 години

Кой е тоя Манолов?