7

Анонимен

преди 5 години

Наистина прави впечатление тая глупост за телеца,той държи на точността ,изобщо не закъснява и изпълнява задълженията си,даже е много отговорен

6

от 5

преди 5 години

Везни може да бъде вбесен (не точно вбесен) само от предателство на приятел.Всички останали са във външните кръгове на познати и няма как да ги засегнат истински.В повечето от случаите е дълбоко недоумение, за какъв ... им е потрябвала пен*делската кампания. ЕДИНСТВЕНАТА причина - ЗАВИСТ, комплекси и бяс, че не понасят себе си и везните са им "виновни"Вече можете да дойдете и да ме питате, дали са истина простоиите по мой адрес, тиражирани от вас.:)))

5

Анонимен

преди 5 години

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))Везните смята, че всички, които им говорят зад гърба ги целуват малко по-надолу от кръста!Ако ги попитат, дали е вярно, лесно ще опровергаят клеветите и лъжите. Долнопробията, които се занимават с постановки и клевети са класи под нивото на интелигентните хора. Те са като червеите, които се въдят на бунището и там се чувстват в свои води.Няма как везните да уважават такива. Вечно ще им напомнят, че са болкукчии - интелектуални.

4

Aнонимен

преди 5 години

Какво може да вбеси всяка зодия - идиотизма на пишещите глупости за зодиите всеки ден

3

Скорпиото

преди 5 години

"Не могат да понасят когато другите са добре! Този знак е почти винаги в мрачно настроение. Когато виждат, че и другите не се чувстват добре са спокойни". Всъщност когато виждат, че другите не са добре- са щастливи, и да не могат да понасят когато някой е добре и ще направят всичко, за да го унищожат и да е зле! Тая злобна зодия не можеше ли да отпадне??

2

Анонимен

преди 5 години

Телец съм, не закъснявам за срещи, но и не чакам повече от 5 минути. Наистина пишете глупости.

1

Анонимен

преди 5 години

Откъде ги измисляте тия глупости! Телеца никога не закъснява за срещи!