Снимка: Pexels

Овен

Безразличието е това, което може да ги убие. Например, ако някой, който би трябвало да ги познава, не може да се сети кои са. Или ако някой близък не се интересува от техните настроения и чувства. Тогава овните започват да се съмняват в себе си и да се изнервят на всичко.
 
Телец
 
Не могат да понасят, когато някой им каже да са точни и им повтори няколко пъти часа за среща. Телците почти винаги закъсняват, заради свои ангажименти. Да им напомняте да се появят навреме, ще ги направи заядливи и нервни цял ден.
 
Близнаци
 
Ако някой изисква от тях да решат бързо, близнаците ще полудеят и ще изхабят енергията си. Те се лутат, отлагат, обмислят двете страни на всеки проблем, нерешителни са. 
 
Рак
 
Ще се разстроят и притеснят много, ако им се наложи да пътуват за по-дълго по някаква причина. Да са далеч от дома е ад за тях. В дните преди заминаването ще са като кълбо от нерви.
 
Лъв
 
Лъвовете не могат да понесат отхвърлянето. Ако им кажат, че някой е по-добър от тях, те започват да се съмняват в себе си и да се притесняват, че не се справят. Винаги трябва да са първи, иначе избухват.
Останалите знаци и какво ги изкарва извън релси - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase