10

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Ако изтриете 11 ЩЕ СПАМЯ ЦЯЛА НОЩ СЪЩАТА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА ВИ НАУЧАТ ВСИЧКИ ВАШИ ПОСЕТИТЕЛИ. П.С. Знаете, че мога и ще го направя.

9

анонимен

преди 5 години

Защо Холандците критикуват Ердоган, защота Турция арестува и подгони холандци за подкрепа на терористи. Защо Меркел критикува Ердоган, защото в Истанбул се строи най-голямото летище и Европа ще губи 100 млр. ЕВРО на година. Защо Франция е против Турция, защото спряха френските бетоновъзли в северна Сирия и Ирак с помощта на коита са построени убежищата и бункерите в Сирия и Ирак. Защо Израел е против Турция, защото те са в основата на Кюрдска държава газовите доставки от Средиземно море.

8

Шахин Кара Фахише

преди 5 години

Турция ще се оправи само ако стане федерална, мултикултурна и мултиетническа държава. Да закрие фабриките си, да разпусне армията си. Също така да приеме гей браковете.

7

ЕЛКЕ КУРВООООООООООО

преди 5 години

С Гугел транслейт да беше копирала от DW, по-грамотно щеше да е написана статията. НЕ СЕ ЧЕТЕ *** КУРBОООООООО МPЪСНА

6

Анонимен

преди 5 години

На Дойче Веле и Днес.бг явно собствениците са едни и същи евреи. Не минава и ден без цитиране на велето.

5

Анонимен

преди 5 години

Когато си като Ердоган и се осмелиш да предизвикаш световният ред и план ,и почти да принудиш американците да си мръднат ядрените глави от Инджирлик в Румъния, да се правиш на интересен с радикалния ислям без позволение....трябва да си готов да гризеш гредата.Първият превтат нс ЦРУ не испя, но сега на изборите ще опитат пак законно...ако не...втоти преврат. Тов ли ще ни се прави на интересен!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че Ердоган даже и да успее да се закрепи, вълната от недоволство срещу него се усилва. То само с репресии не става.

3

Михаил

преди 5 години

До всички, които уважават българския правопис, прилагам правилото за употреба на пълен член."Членуваната дума изпълнява служба на подлог в изречението. За проверка се използва замяната с той. Ако това е възможно, значи думата е подлог и получава пълен член."Поздрави!

2

Анонимен

преди 5 години

забрадените пингвини гласуват за него, ... поредния диктатор, но в тази част на света очевидно демокрацията не вирее, визирам включително България

1

Анонимен

преди 5 години

НЕ