30

malkomX

преди 5 години

За тези,които ми поставят дислайкове: Какво? Да не би да искате една част от момичетата в Турция да нямат право да се образоват.Или сте за"стаи за разубеждаване"?

29

ИСКА ВИ СЕ

преди 5 години

ЕРДОГАН ЩЕ СПЕЧЕЛИ

28

Q

преди 5 години

Ердоган искал да е Султан...Балкански манталитет, за съжаление гарниран със сериозен ислямизъм, мания за величие и отричане на светските основи на турското общество.Нашият Борисов да не би да е с по-малки султански амбиции?Окопал се е така във властта, че само окупация от чужда държава може да го свали от власт. Също като Ердоган.Оркестъра нямало да ги слуша... Наивно.Те въобще не разчитат на оркестъра (народа). Имат си вече отдавна плейбек план.Ще векуват. За съжаление. На народа.

27

malkomX

преди 5 години

Ердоган е диктатор за тези които искат да си наложат тяхната си "демокрация".За болшинството от турския народ е защитник на онеправданите не само в Турция,но и по целия свят.Когато беше удобен,прозападните медии величаеха Ердоган,а когато стана трън в очите се превърна в"диктатор".Преди Ердоган в Турция забрадена девойка нямаше право да учи във висше заведение,и беше принудена да мине през "стаите за разубеждения".А колко от вас са минали през такива стаи в тоталиторизма...Историята помни...

26

До българинЪТ и т.н.

преди 5 години

И за да стане още по- ясно:Ердоган поръчва музиката в Турция, но оркестърът ще слуша ли Ердоган?

25

NoName

преди 5 години

Съседите от Турция ако утре не спрат Ердоган, не ги чака нищо хубаво... Ердоган е фанатизиран Диктатор с една единствена цел - ИСКА ДА БЪДЕ СУЛТАН. Иначе казано, иска да унищожи създадената от Ататюрк Турция! Дано не допуснат тази грешка!

24

До българинЪТ и т.н.

преди 5 години

"Ердоган поръчва музиката в Турция, но ще го слуша ли оркестърът?"Хайде сега да обърнем малко думите: Ердоган поръчва музиката в Турция, но оркестърът ще го слуша ли?или:"Ердоган поръчва музиката за Турция. Ще го слуша ли оркестърът?" За литературните професори :"Оркестърът ще го слуша ли?"

23

Анонимен

преди 5 години

Диктатор!

22

ХА-ХА-ХА ! Ма

преди 5 години

Абе, тоя номер с отрязаните лапи на кученцето го правиха и тук в България. Явно евроатлантическите болни мозъци използват тази крайно варварска акция за постигане на своите цели.Но аз ви питам, дами и господа, къде по света евроатлантиците не са били диваци и варвари ?В Югославия те бомбардираха цивилни градове в сърцето на Европа.В Ирак и Афганистан убиваха жени и деца, за да изнасят своята извратена псевдодемокрация.Разрушиха до основи светска Сирия и пръкнаха Ислямска държава ...

21

Българин

преди 5 години

Като видите дума в мъжки род, не значи задължително, че се членува.Нека да си го кажем и да отворим учебниците от 4-ти клас... отново...

20

ИСТИНАТА

преди 5 години

Думата "оркестърът" в заглавието не е членувана правилно.Истината.

19

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Планирах да напиша спам скрипт, с който да срина сайта ви. Идеята ми беше да напиша робот, който да пуска нецензурни коментари всяка секунда. Щях да го настроя да спами в определени дни, когато имате най-много посетители. Размислих.Знам как да напиша програмата, но след като видях с очите си, че 80% от посетителите на сайта ви са селяни и адски неграмотни и прости хора, реших да сменя стила. От утре няма да ви отворя сайта нито един път повече, защото спазвам интелектуална хигиена.СБОГОМ!

18

НЕ МОГА

преди 5 години

"съставно изречение, състоящо се от две прости" - НЕ МОГА ПОВЕЧЕ. УТРЕ ПОЧВАМ ДА ТЪРСЯ ВАРИАНТИ ДА ЕМИГРИРАМ.Пояснявам за индианците. Цитирам: "Съществуват няколко вида сложни съставни изречения сложно съставно с подчинено подложно, определително, допълнително и обстоятелствено."Прочетете на какви въпроси отговарят съставните съчинения. Никога не отговарят на въпроса "Кой?". МОЛЯ!Това, което виждам е ужасно плашещо!

17

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да има толкова слаби оценки на матурите, като гледам коментарите тук... Не искам да си мисля колко неграмотни са днешната младеж...

16

ОТ 18

преди 5 години

до 22 Обоснови се с граматически правила.Поздрави!

15

До 18

преди 5 години

Нещо граматиката ти доста куца, върни се в първи клас и тогава учителствай другите...

14

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми какво ставало там,важното е България да е добре.Те нали си имат народ,той да мисли какво да върши в Турция и какво не,каквото иска народа им,това ще бъде.

13

Стамат

преди 5 години

Ще го слуша, не го мислете ;-)

12

до 17

преди 5 години

Думата "оркестърът" в заглавието не е членувана правилно. Трябва да бъде "оркестъра", защото *** в изречението е Ердоган (той - президента на Турция).Надявам се да съм помогнал. Поздрави!

11

Анонимен

преди 5 години

Много хитро играе не е глупав американците се опитаха да го свалят заплаши че ще мине в другия лагер и онези сега стресирам руснаците му подаряват ракети знае как да използва международното положение сега е най уважавания политик Европа същи се страхува от него заради мигрантите държи доста козове как няма да го уважават