27

Анонимен

преди 5 години

Бъйлювците дето искат да ..ат плажовете - марш в Гърция и Турция

26

Шкорпил

преди 5 години

Не може този красив плаж дълъг над километър, да стои запазен за Васил Гюров и политическите му другари от Дай България, ДЕОС и ДСБ. Ама те така са си свикнали още от соц време.

25

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникНе ходя да къмпингувам, защото предпочитам хотелските удобства, но ходя на плаж... И на мен не ми харесват "диво" къмпингуващите. От репортажа е видно, че е засипан целия път и не е оставена дори пътечка към плажа! А да не говорим за нарочно неподдържания уж "асфалтов" път, който води до там и за който плащаме винетки... Сигурно и него ще оправят, като изсипят бетона на Корал!?

24

Оня там

преди 5 години

А нещо за Иракли?! Я отидете да видите какви чудни "бунгалца" са построени на има няма 40 метра от плажа /ако не ви се ходи има и Гугъл мапс/ ..... но всичко е точно ! После не сме били мафия, и защо ходим в Гърция и Турция.

23

Хита на сезона

преди 5 години

До ВанкатаВанка, ти и другите хипарчета трябва да си намерите друго място, където да живеете като клошари.

22

Чиновник

преди 5 години

Тука проблема е, че диваците не могат да газят дюните с коли, за да стигант до плажа и трябва да ходят 100 м пеша, за да къмпингуват "диво". Достъпа до плажа никога не е бил ограничаван. Да отидат в Гърция, Италия или Испания да къмпингуват по този начин, да видим какво ще се случи.

21

Ванката

преди 5 години

Жалко,много жалко.....Ще се обърна към всички които си получиха земичките на баба и дедо и си мислят че като направят поредния бетонен паметник ще забогатеят..... това вече не се търси драги ми" предприемачи" хората ще спират все повече да ходят по родното черноморие и ще търсят алтернативни държави за почивка, и вие ще си останете сами с бетона който сте положили и сте унищожили родните райски плажове.... на прости и ограничени хора и пари да им дадеш те си остават прости за винаги!!!!!!

20

Концесионер

преди 5 години

Това е смешно. Няма ли да изяснят накрая кое е частен имот, кое е път и кое е плаж там.

19

Анонимен

преди 5 години

А за Силистар никой нищо не казва, нали е на Данчо ментата и тишина.

18

Анонимен

преди 5 години

До мазепаНе може т.н. "частен имот" да ми ограничава достъпа до плажа! И такъв да е имота в пущинака, собственика е длъжен да осигури пътека /път/ на всички, желаещи да ползват плажа, който е изключителна държавна собственост! В противан случай следва да е отговорен по НК и НПК за ограничаване достъпа на гражданите до плаж държавна собственост, който следва да е достъпен за всички желаещи да го ползват! Къде са институциите и по-специално местната власт!

17

мазепа

преди 5 години

Пръстта не е изсипана на пътя на плажа, а в частен имот, който имот, някой е решил че е път за плажа. Просто е.

16

Анонимен

преди 5 години

По принцип не знам кой е прав в спора. Частен имот означава , че никой няма право да влиза в него. Все едно някой да влезе в апартамента ви на път за магазина :)) Общината или трябва да намери път или трябва да обезщети собственика и да получи терена. Но неможе всвки да влиза. По конституция, която важи за всеки гражданин.

15

Анонимен

преди 5 години

Законно е бе ,плажа си частен на мутрите какво ги закачате ,всички са като министър прецедателя мутри ,държавата на мутрите всичко е дадено на концесия и всичко е законно на мафията нея никой не може да я бара.Закона на винету.

14

Анонимен

преди 5 години

Да летуваш в България - начин на мислене.

13

Анонимен

преди 5 години

Така ще е докато този проблем не се реши още в основата- да се дадат концесии и да се отворят къмпинги с необходимите санитарни и всякакви изисквания- какво е това всеки да нарами палатката и да я разпъва къде му оттърва, държавната собственост също е СОБСТВЕНОСТ,

12

Тоя

преди 5 години

дето е решил да къмпингува на чужд имот нещо говори за интелигентния свят...Той чувал ли е, че има части от света, където като му се намъкнеш в собствеността, ще те гръмне и само ще се обади да дойдат да раздигат?

11

Анонимен

преди 5 години

Ходете в Гърция какво се занимавате с тези ***.Останаха ,ли нормални хора които да искат да ходят на нашето Мутро, мирие.

10

Анонимен

преди 5 години

този проблем се решава само по един единствен начин в това подобие на държава: недоволните, чиито достъп е ограничен, постъпват по същия начин - правят си асоциация, купуват предния парцел и го ограждат,спирайки достъпа на фирмата с колчетата. и настава сеир. а министрите и институциите се почесват умно, занимавайки се със силната музика в слънчев бряг. и защо аджеба, никой не обелва дума за елените или за плаж божурец на север, също ограден и с огромни бетонни комплекси върху пясъка?

9

зелено човече

преди 5 години

Аз бях на този плаж през зимата и нямаше никакви проблеми,цял ден се пекох на слънцето и никой не ми каза копче!

8

Мен

преди 5 години

До хайде де!Плажът и дюните са излключителна държавна собственост! Бащинията си я дръж на село!