9

тая работа не е оная

преди 5 години

Истината е, че съпрузите трябва да се допълват взаимно, в цялостен план. Два остри камъка ..... клишето е напълно вярно. А за т.нар. "любов", това не е само първоначалното жежко е....е през първите години, обичта се ражда през годините, после идват проблемите, съвместното им преодоляване, съпричастие, взаимното уважение при несгодите, себеотдаването, човешката благодарност към партньора. Много, много важно е и родителството, което е най-силната спойка на едно семейство.

8

Анонимен

преди 5 години

Не се женете никога. Няма как да сте на едно мнение по всички въпроси. А по повечето въпроси жената няма право на мнение, мъжът може да я изслуша и да се съобрази, но не да изпълнява като послушен роб. Тя ще се разведе винаги и ще вземе 50% ако не изпълните нейното и ако го изпълните също защото ще загуби уважение от това че сте демонстрирали поведение на роб. Така че от робство няма смисъл. Офертата която предлага жената чрез брак не си струва.

7

Разни варианти има

преди 5 години

Имаше в Лозенец (Сф) една триетажна къща. На единия етаж тъстът и тъщата, на другия етаж - свекърът и свекървата, на третия етаж младото семейство с единствено дете. Младите се развели още през соца, а щерка им отдавна е в чужбина.Не знам дали това не е резултат от съвместното живеене, бях дете и почти не помня старците.

6

пецата

преди 5 години

когато говорим за късмет това вече е отделна тема, с късмет може и богата и вярна жена да намериш да те гледа до старост ама това е 1 на милион

5

Анонимен

преди 5 години

"Хубава, но ***" - такава може да хване и много богат съпруг или да се омъжи за голям шеф. Примери много.Колкото и да е странно, в тази категория на жените, успели да сключат много изгоден брак, има и такива, които съвсем не са красавици, а отговарят на описанието "грозна, но умна, лицемерна, ловка, амбициозна и безскрупулна". Да пази Господ!

4

Анонимен

преди 5 години

До пецатаАко имаш късмет, може да попаднеш на съвсем младо и все още много наивно момиче с отлични качества, което да се влюби в теб независимо от това дали си богат или беден.Но не се знае как ще се развият нещата, когато узрее и захитрее.

3

пецата

преди 5 години

имаш ли стабилен бизнес и не си по грозен от мечка, ще имаш вярна красива умна жена, която ще ти прощава изневери и т. н., ако си беден скъсан избираш от следните варианти :грозна но добра, хубава но ***, умна но безотговорна

2

Традиционалист

преди 5 години

Най-напред да се споразумеят относно политиката спрямо свекървата и тъщата, независимо от това дали ще живеят заедно с някоя от тях двете или ще си имат отделно жилище. Ако постигнат единомислие по тази тема, значи има надежда бракът да го бъде.

1

Упфи

преди 5 години

След време, дори и да обичаш жена си тя ти е като сестричка. Нямаш мерак да я бодваш. Парадоксално, мрънкането и дудненето е форма на общуване. Ако жената не те провокира, сексуално, емоционално и интлектуално, връзката е умряла. Тъй, че ако престане да ти прави ***, то поне да ти прави скандали, иначе връзката е ***.