49

роко

преди 5 години

В софия да се трепат,тук на село в провинцията му правя главата квадрат на пишман софианчето труден за рисуване,ако пък има много хора му чупя радиатора с щангата и да са спасява досега съм излекувал четри такива тариката трима с линейка един с пътна помощ ги карахабили смели ама само на приказка като му извъртиш винкело у врата и са подмокрят големите биячи пишман софианци

48

Анонимен

преди 5 години

Та като не разпредели територията на витошка какво да очакваш да береш срам

47

Анонимен

преди 5 години

То нее сложно да се мисли *** като го няма да си носи разходките

46

Анонимен

преди 5 години

Въи затова не се чудят ония едни що имат сто и едни що имат едно две максимум красота ми наред из хотела

45

Жо

преди 5 години

До "Гост до ЖО"ЗА ДА УМЕЕШ да предвиждаш възможните простотии на другите е необходим интелект.Говоря по принцип, нищо лично.

44

Анонимен

преди 5 години

По данни от професор Иво Христов, 80% от българите са *** и не могат да се подпишат...Пък 100% от ромеите са чисти *** и няма нужда да се подписват...А 90% от муджахидините са *** и не се подписват на български... Тея пък са си сътворили други изследвания, които са също толкова верни!

43

Анонимен

преди 5 години

алоу, журналистите, кой е провел изследването???абе вие и една дописка не знаете как се пише егати...

42

Анонимен

преди 5 години

ох, сега ако направят и изследване кой как си е получил ВИШУТУ и с какъв успех всъщност е завършил... аман от псевдо изследвания!

41

Rofl

преди 5 години

Висшист, то в чалга *** 85% от населението има вишу, а останалите финландци пък нямат и осми и клас и съответно шофьорска книжка. Много стойностно проучване...

40

Гост до 40

преди 5 години

Много си прав! "Софиянци" и Висшисти придошли от цялата страна в София. Паркират все едно са на мегдана на село. Наблюденията са ми в района на летището в новите бизнес сгради, а и не само там. Мякащи навсякъде! Поне да се научат да говорят правилно.

39

Гост до ЖО

преди 5 години

Добрия водач е точно този ,който може да избяга от дадена ситуация. Давам ти пример - караш с 90, не създаваш предпоставка за ситуация, но изведнъж някакъв талибан изскача челно срещу теб , защото я си рови в телефона, я си чопли пъпките или каквото друго занимание има и какво се получава? Ако не си добър зад волана се целувате уста в уста, а ти пак казвам не си създал ти ситуацията за ПТП.

38

Анонимен

преди 5 години

Не случайно тази ченгесарска орда колибари завзема властта с преврат през 44 година и избива интелигенцията на страната. Като това продължава и до днес. Сега пак училите им пречели, агресивни били. Явно трябва да си като гьон загубен, да гледаш като тели и единствената ти мечта е да си потомствен ченгесар, защото нищо друго не можеш.

37

Анонимен

преди 5 години

Проверете статистиката на САМОКАТАСТРОФИРАЛИТЕ и ще разберете КОИ са рисковите шАфьори.От сега ви казвам, нискообразовани провинциалисти с евтини коли.Под провинциалисти разбирайте и "новите" сУфиянци пристигнали в последните 10-15 години.

36

Анонимен

преди 5 години

То много неща има ми нее само от тях ко данс работят както трябва много неща ще научат

35

Анонимен

преди 5 години

Ми братовчед за едно с то двеста на месец други двама трима едва събрали мхм аре чул те господ да си седнат там де им е мястото то му викаш даи то не аман от лакомия

34

Анонимен

преди 5 години

Леле баце зел да мисли като прометеи напоследък бравос разсънили са се

33

Анонимен

преди 5 години

По скоро не висшист ,а софиянец от онези с ВИШОТО!

32

Анонимен

преди 5 години

Къде ги видяте тези софиянци беее.Аз в София вече един софиянец не мога да срещна.Витошка е заприличала на "Главната" в Кюстендил.Крайните квартали са като бордеи и там жив софиянец няма.А като отидеш в ресторант/кафе клиентите миекала сервитьорите и те, все едно съм в ШумИн.ОТВРАТ!

31

статистиката

преди 5 години

"Учи мама за да неработиш" лоз.от соца."Колко учени простаци боже"след соца.В България останаха висшисти. Тия със средно и основно са без протекция на държавата и заминаха на запад."Учените" останаха на държавни служби и синекурни длъжности за леки пари. Те напуснатли Бг, отидат ли на запад трабва да се разделат с дипломите си!

30

Анонимен

преди 5 години

Абе много са опасните от всичките има смет