69

123

преди 5 години

По тази логика ако си тъмно зелен без основно образование, без книжка, пиян и надрусан си най-добрият шофьор. Дали това "изследване" е обективно, а?! Или някое селяндурче си чеше устата, та да се направи на интересно.

68

Анонимен

преди 5 години

абсолутно вярно! Аз като видя софиянец, спирам, давам му предимство, даже да е мое! Да не ме очисти! На и до морето е ужас - стана като в софия! Отврат. Прави са се на..сали!

67

Анонимен

преди 5 години

По времето на комунизма за да живее човек в София му трябваше софийско гражданство. Иначе нямаше как човек да живее в столицата. А сега стана разграден двор в София. Тъжно и жалко.

66

Che

преди 5 години

От 10 години съм в София, вече имам и Софийска лична карта! Тоест съм си кореняк софиянец! Никой не мое ме връне вече!!

65

Анонимен

преди 5 години

"Софиянец"това е селянин живеещ в София.Истинските софиянци са много малко"Вишист"е всеки взел диплома за висше образование от някакъв измислен ВУЗ.Дори СУ не дава свестно образование.Това,че караш кола със софийска регистрация и живееш в София не те прави нито софиянец нито образован.

64

Анонимен

преди 5 години

1000 ЛЕВА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ Е МНОГО ДОБРО РЕШЕНИЕ.ВСЯКА ГЛОБА ДА ВДИГА ЗАСТРАХОВКАТА СЪС 100 ЛЕВА.ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ, АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ДА СЕ СЪДЯТ ПО ПАРАГРАФА "ПОДГОТОВКА ЗА УБИИСТВО"ТАКА НАРУШИТЕЛИТЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ГЯВОЛЪКА.

63

Гепаджийска стъкмист

преди 5 години

Отново по стар обичай се цели противопоставяне различни групи от популацията, докато гепаджийте "усвояват" де що намерят!

62

Pilot

преди 5 години

Алкохола и вишото не прощават !

61

Шоп

преди 5 години

Както са си купили дипломите, така са си купили и книжките, само бъркат статистиката.

60

уточнете

преди 5 години

Новософиянец от село, взел книжка в град без нито един светофар. След виШото, останал в София, купил един таралясник и тръгнал да се прави на мачо.

59

Гаранция

преди 5 години

Ромб, неграмотен - абсолютно безопасен на пътя

58

До 60

преди 5 години

Личи си,че ВИШУТО ти е гола вода!Не се пише "в предвид",а само "предвид"!!!!!

57

Щирлиц

преди 5 години

Разсмяхте ме,признавам. За "висшист" може да броите някой,завършил преди демонокрацията.

56

Анонимен

преди 5 години

Шофирането на първо място е възпитание, на второ място - рефлекс. Нервак шофьор, както и дядо или баба не бива да са зад волана. Идеята ми е, че трябва да има редовен психо тест и горна граница на възрастта .

55

Анонимен

преди 5 години

стаж се мери в километри не в години. За 100 хил. км. всеки трябва да се е понаучил, иначе не чакай

54

Э

преди 5 години

Всъщност, мой познат няма дори средно, навремето като си е взел книжка. Отдава му се на момчето, кара си спокойно, независимо от интензивността на движението и ситуацията. Аз съм висшист, а съм правил често глупости /без да искам/. Може би това има в предвид статията... че при шофирането, не винаги висшето те прави добър шофьор.

53

Анонимен

преди 5 години

Я някой да ми обясни как човек дето няма завършено основно, дето не може да си прочете Здп и правилника, не може да си прочете листовките, е по малко рисков? Аз съм срещал такива по пътищата и само натискането на спирачката на кръстовището при мое предимство ме е спасявало от смачкани ламарини или по лошо... Или целта на статията е да ни подготви, че за вишисти няма да важи " бонус малус"? :)

52

Ситуация

преди 5 години

Днес на кръстовище на равнозначни пътища, идващия от дясно има стоп, и аз имам стоп. Преди него навлязох в кръстовището, а той тъкмо доближаваше стопа и почна да натиска клаксон. Кой прав кой крив? Нима нямаше намерение все пак да спре на стопа, че ми свири...

51

Анонимен

преди 5 години

Висша форма на комплексарщина е ,когато човек претендира за със самооценка посредством населено място ! И като сте от София,кое ви дава личностно превъзходство пред хората от провинцията ?! Абсолютни парашути сте,драги софиянци ! Мухи със самочувствие на аероплани !Смешници....

50

Софиянец с пистолет

преди 5 години

Браво роко!Печелиш приза за як и агресивен ceляк!Сигурно и *** се гордее много с теб!