54

тапунгер

преди 5 години

дано не тти се случи това,което си мисля

53

158

преди 5 години

Журналистически преувеличения от придворните медии на герб.

52

ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО

преди 5 години

РУМЕН РАДЕВ Е ВРАГ НА БОКО И КОМПАНИЯ ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ, ДЕЛАВЕРИТЕ И ЛИПСАТА НА ВСЯКАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ЗАТОВА, ЧЕ ВЕЧЕ НАТИСКА НАРОДА В ТИНЯТА, ДОКАТО ГО ПОТОПИ ОКОНЧАТЕЛНО. А КОГАТО ВРАГЪТ ТЕ ХВАЛИ, ПОМИСЛИ КЪДЕ СЕ ПРОВАЛЯШ. ОЧАКВАМ ОТ ПРЕЗИДЕНТА СЛЕД КРАЯ НА "УСПЕШНОТО" ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ДА КАЖЕ ИСТИНАТА, А НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ АЛА-БАЛИИ, НА КОИТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА. ИНАЧЕ ЩЕ МУ ПОСТРАДА ИМИДЖА. БОРИСОВ И КОМПАНИЯ СА СРАМ И ПОЗОР ЗА НАЦИЯТА И СА ЗА ЗАТВОРА. ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО ГИ ХВАЛИ ПРЕЗИДЕНТА.

51

КНСБ

преди 5 години

Много се съмняваме в думите на президента, но явно червената бабичка този път го е изтървала и той прави изказването си без инструктаж от БСП,а това не е никак хубаво-как може тоя генерал в оставка да си позволява хвалебствени слова за г-н Борисов и сие?!Нинова,на кой плаж дремукаш,че си оставила нещата на " самотек " ?! Твоята ос новна задача е да правиш,да струваш тия двамата да се гледат все накриво и да се плю ят един друг /твоето хоби/ а ти докъде я докара ?! А-а,ще те сменяме,да знайш !!

50

Анонимен

преди 5 години

Днес, г-н Румен Радев има рожден ден. Пожелавам здраве,щастие и успехи на г-н Румен Радев, който доказа,че е достоен,умен и добър човек и Български Президент!

49

Анонимен

преди 5 години

В този договор ясно е записано,че Македония не може да има териториялни претенции към нас, а и ние също като Гърция трябва да ратифицираме членството на Македония в НАТО и Европейския съюз, тъй че имаме лостове за въздействие ако се наложи да ги дисциплинираме по спазването на договора, Скоро започват да си преправят фалшивата история както е по договора.

48

Анонимен

преди 5 години

Какви смешни протести, няколко стотин видиотени фанатици в Скопие и 3-4 хиляди в гръзка Македония, твърдоглави националисти,които никакво име в което има Македония не биха признали. Това са смешните протести, на фона на цялата огромна международна подкрепа, която получиха, а и с това споразумение македонците се отказват от претенциите си за национални малцинства извън границите на Македония, тъй че Гърция защити и българския интерес. А и ние си имаме договор за Добросъседство и Приятелство.

47

Анонимен

преди 5 години

Да бе, напоследък съм доволен от натовския генерал, нашия президент, дано се е отрезвил вече, особено след като на срещата на Б9 подписа заедно с останалите много принципна и показателна декларация, очаквам и на срещата на върха на НАТО юли месец да се представи на ниво.

46

Анонимен

преди 5 години

въх! Нинова ще получи истеричен шок! Нейните платените *** продължават да неуморно да ръсят внуше ните им едни и същи тъпоумия срещу правителството и Борисов, но Президентът този път постави безпристрастно оценката!

45

Анонимен

преди 5 години

критерий ???Това някой римски император ли е?Няма дума в българският език която в множествено число да завършва на Й.Запомнете го това.

44

Анонимен

преди 5 години

Успеха се вижда какъв е - мвесто консенсус, протестни митинги в Атина и Скопие, а и ние българите сме прецакани. Интригантски договор с интригантско име.

43

Анонимен

преди 5 години

Радев, я опъни бръчките на Караянчева

42

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде. Сланинатаа е забравила да му напише листа и виж кво стана сега...каза си истината човека.

41

ХАХАХАХХА

преди 5 години

До mikoТОВА НЕ Е ОБЕКТИВНОСТ-А КУРТОАЗИЯ ЗА ПРЕД ЗАПАДНИТЕ ***--ТАКА УСПЯ ТИКВАТА ,ЧЕ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ГРЪЦКА--ТИ НАЯСНО ЛИ СИ С ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ---ГРЪЦКИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ СА ЗАДОВОЛЕНИ..***

40

име

преди 5 години

Той допълни, че оценката на такава сложна дейност като Председателството изисква сложна система от критерий, като се започне от приоритетите и се приключи с постигнатите резултати.критерии

39

Анонимен

преди 5 години

Закриха земеделието и животновъдството,за да купуваме храни с палмово масло.Некадърници.Който ги защитава е улав или подкупен.

38

miko

преди 5 години

Веднъж поне и президентът да е обективен спрямо правителството!

37

Костов

преди 5 години

До аз :А отбелязахте ли на какъв език беше изказването на президента, както и отговорите му на въпросите от гостите, а???. Иначе може да му ядете г..а за това че е бил военен, а колко академии е завършил, с какъв успех и колко езици ползва ??? И за това ,че не слуша какво искат да му наложат от Козяк, а има самостоятелно мнение, което е в защита на БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

36

ха хи ху

преди 5 години

Волен Сидеров 2 .От "урво",до "велик си"!

35

Анонимен

преди 5 години

Интересен ход на президента... Ще изпързаля за нещо гербавите ми се струва и те каквите са тъъъпички, ще му се получи. При всички положения нещо се мъти, такива похвали от Радев са много неочаквани.