18

П.Петров

преди 5 години

В цяла Източна Европа се изигра театрото "Преход към демокрация и пазарна икономика".Всъщност,репресивният апарат на комунистическите партии(ДС),завладя икономиката, медиите, след това и политиката.Земан всъщност казва "Забравете за червените ми долни ***, вече съм брутален капиталист и демократ, заблудата ви е какво точно е съвременната демокрация - медийно прикрита ОЛИГАРХИЯ"Простите хора са податливи на манипулиране и следват волята на олигархията, а не собствената си!БСП+ДПС+ГЕРБ=БКП_ДС!

17

Анонимен

преди 5 години

На Шорош шортите. Символично и метафорично.

16

Анонимен

преди 5 години

Те журналистите по цял свят принципно са си *** лешояди, ама тук особено. Евалата на Земан.

15

само да попитам

преди 5 години

Какво означава "ГОЛЯМ ЧИФТ ***"!? И тъй като не очаквам отговор, ще цитирам самия Земан:"Извинявам се на журналистите, чиято интелигентност изпробвах, както винаги - напразно".

14

Анонимен

преди 5 години

та защо цензурирате, думата ш в е д и, за каквито обвиняват руснаците. Вашата цензура е уникална

13

Анонимен

преди 5 години

Всяка година западът се занимава с една много долна работа - харчи милиарди да разделя славянските народи, които са на територията на около 55 процента от Европа. Не е ли време най-най-най-накрая да се осъзнае, че вместо да разделя, е нормално цялата ама цялата Европа да е в съюз. Кой провежда в Скопие антиславянската пропаганда, че макетата са антички македонци - соросляците и компания. Скопските с оросляци и компания. Кой лъже че прабългарите са перси - нашите со рос ляци и компания.

12

Анонимен

преди 5 години

Във всяка държава да мажеш паметници и да поругавъш държавните символи, като замениш знамето над официална институция с *** е престъпление. Обаче сор осоидната пас ми на е НАД ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ. Което показва доколко тези държави са суверенни и независими.

11

до 10 клакьора

преди 5 години

Защото Лукарски не е бил премиер....

10

Анонимен

преди 5 години

Простащината е дело на пpocтаци, СДС! Земан не е от тях! Все едно да нарочиш за хулиган талантлив сатирик и да го принизиш до себе си - учиндолския гъсок!

9

Анонимен

преди 5 години

Чешките соросляци като си изгорят американските ***, тогава да плюят по президента си.

8

Анонимен

преди 5 години

До СДСАма защо си пропуснал трик-изцепките на Лукарски това е върха на елхата

7

СДС

преди 5 години

Дали е ирония или просто пиянска изцепка-няма значение.Постът му не го позволява....Простащината е в настъпление...Боко,Ердоган, Земан, Тръмп, Дуарте....това е една тенденция, профанизиране на обществото. Наченки има още в масовата култура на 20 век, но с социалните мрежи процесът, като че ли стана необратим.....

6

Анонимен

преди 5 години

Ами, гледам портрета - красив, одухотворен и питомен бял мъж, за жалост на възраст! Явно не е шампион по тенис - футбол! Може би на младини?! Възрастта не пречи само на наште потентни кoчoвe да са голмайстер!

5

Анонимен

преди 5 години

"Земан запали под надзора на двама пожарникари голям чифт червени долни ***......."***, Баце да не е бил в Чехия по това време?

4

Сократис

преди 5 години

Един умен човек, който им казва "С вашите камъни-по вашите глави" Списвачите, разбира се, не схващат иронията и пускат на читателите една от изтърканите си вече плочи, оплакваща накърненото си достойнство(нещо което го нямат) и жегват човека за здравословните му проблеми-нещо, което едва ли ги засяга.Но иначе той запалил гащите "във присъствието на пожарникар"...Изключително важно пояснение доказващо за сетен път дебилността на журн. гилдия...

3

до1

преди 5 години

така ли стана вече, от кой не скача е червен минахме който казва неудобни истини е русофил. Нещо демократичното свобода на словото намирисва на Диктатурата на пролетариата....нали се сещата

2

Анонимен

преди 5 години

До това води русофилията.

1

Гостенин

преди 5 години

Значи "зевзеци" могат да сложат долни *** вместо държавното знаме, но \президента не може да покаже, че времето на такива "зевзеци" свърши?Джурналята яко ги е бъзнала подигравката със интелигентноста - но нима не е вярно казаното от Земан?Има нещо, което не казва тази "новина".