38

Анонимен

преди 5 години

МНОГО ЖУРНАЛИСТИ СТРАДАТ ОТ ЛАКЕЙСКИ СИНДРОМ.

37

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ЗЕМАН!ЖУРНАСТИТУТКИТЕ СА СИ ГО ПОЛУЧИЛИ.

36

Анонимен

преди 5 години

Пич!

35

Ако статията

преди 5 години

беше за катаджията с 20-те лева, щеше да виси два дни най-отгоре, а в тази половината коментари ги няма и я скрихте!

34

маминкооо

преди 5 години

централноевропейски ***

33

ivailo

преди 5 години

Еми добре им се е подиграл на лъжливите жур.наля Земан... Сигурно голямя част от тях са *** каквито са и "нашите" де.

32

П.Петров

преди 5 години

Петр Келнер, чешки мултимилиардер, собственик на бивш приватизационен фонд PPF(сега инвестиционен), близък приятел на Милош Земан, е собственик на чешката "ТВ НОВА", сега и на българската НОВА ТВ. Съвпаденията с имената са "случайни" .

31

Журналист (и Доктор)

преди 5 години

"26.04.2017 г. - Доналд Тръмп страда от опасно психическо заболяване и не е в състояние да ръководи САЩ.""15.06.2018 г. - Земан страда от диабетна невропатия и проблеми със слуха. Той е заклет пушач и любител на бирата и твърдия алкохол."ВИЕ ДА НЕ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ С МЕДИЦИНСКИ ДИПЛОМИ?

30

House M.D.

преди 5 години

Това събитие показва, че Чехия си има Президент, а България - Румяна.

29

доГтор

преди 5 години

Не забравяйте, че журналистите нямат медицинско образование и тяхната оценка за здравето на когото и да било не е миродавна и е необоснована със знания в медицинската област. Не се доверявайте на журналистически твърдения, изобщо - ако питате мен.ПС същото се случи и с Рижака в САЩ, като тръгна срещу някои медии. Диагностицираха го с толкова болести, че ако бе вярно, в момента не би трябвало да е жив

28

Прав е човека

преди 5 години

Много е прав президента да се гаври. Това са най-долните утaйки във всяка една държава. Не казват нито една истина, само изопачават и изкривяват събитията, за да прокарат вредни идеологии и разбирания. А ако политик им се опълчи - той мигновено е диагностициран с множество болести и зависимости. Точно както става и в този случай. :)

27

ХАХАХ

преди 5 години

КАТО ТРЪГНЕТЕ СРЕЩУ ПРОДАЖНИ ИЗМАМНИЦИ, ТЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ДА ХВЪРЛЯТ ВИНАТА У ВАС И ЩЕ ВИ ИЗКАРАТ:- психично болен- алкохолик- наркоманНО НИКОГА НЯМА ДА СПОРЯТ С ВАС, ЗАЩОТО НЯМАТ ДОВОДИ. ДОЛУ ПРОДАЖНИЦИТЕ В ЖУРНАЛИСТИКАТА. ТОВА СА НАЙ-ДОЛНИТЕ УТAЙКИ В ДЪРЖАВАТА.Ето например онзи ден в центъра на ЕВРОПЕЙСКА СОФИЯ нямаше топла вода цял ден, а те въртяха рожденния ден на ВОЖДА БАЦЕ - цял ден топ новина номер 1.... Нямам думи аз за тая измeт....

26

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 23И Цецка Цачева и Румен Радев са комунисти, медиите, "социологическите агенции" и "политолозите" с друга алтернатива не запознаха простия "материал"!

25

popa ot razgrad

преди 5 години

такова поведение на български език се определя като: "този е изкукуригал"....

24

Анонимен

преди 5 години

шороошоидите им се подиграли, хак да им е. Ще е добре тук да запалим кукли на тицин, асенгенчовците, антоанета цонева и подобни

23

до 21

преди 5 години

А защо не пишеш нищо за убитите без съд и присъда........

22

Анонимен

преди 5 години

Като си избираш комунист за президент - нищо добро не чакай!У нас е същото положение.

21

Сан Кюлот

преди 5 години

Явно чехите добре си живуркат, щом имат настроение за подобни дивотии. За Чехия у нас нищо не се чува, което може да означава само едно - стабилност!

20

Анонимен

преди 5 години

СДС, Дуарте е герой във Филипините ! Консумацията на наркотици е спаднала с поне 60-70%.

19

Анонимен

преди 5 години

Абе и там не им е лесно!