18

Анонимен

преди 5 години

до ШИБИ РИБИ от теб по голям налъмар не съм чувал и виждал толкова си *** че за мен е чест да открия такова изкопаемо много рядко се срещат такива завършени *** като тебе

17

1234

преди 5 години

До Лина........ та какви са ТОЧНО ЧУДЕСАТА , да попитам??! ..........е пак в някаква схема , предполагам!!!

16

1111

преди 5 години

То пък ТОЯ е голем художник , че ще му фалшифицират картините!!! МалкиятИЗРОД явно търси пак мангизи!!! Гнусна история!!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРибиВ какъв *** трябва да си превърнал, за да говориш такива неща?! Дори такива като мен, които не познават лично сина му, знаят, че е честно момче, което никога няма да направи нещо такова и което винаги казва това, което мисли. Жал ми е, че тази страна е задушена от *** като вас, без намек за почтеност и достойнство.

14

Анонимен

преди 5 години

понеже обичам да се хваля но момента не е сега но както и да е в момента съм пуснал диапозитив с картината на МОНА ЛИЗА И С ЧЕТКАТА РИСУВАМ ОЧЕРТАНИЯТА НА екрана утре ще я боядисвам дано да не ме е чул моят учител до 8 лкас ИВАН ПОПОВСКИ джовани като му кажем вторият час по рисуване другарю да з апочнем ли да боядиаваме направо почервеняваше от яд в недела ще я пусна за продажба много по евтино от оригинала бъдете търпеливи

13

Анонимен

преди 5 години

Фалшифицирането на картини не много трудна дейност но е доходна .Аз да зема да копирам Салвадор Дали пък после търсете разликите .Отивам за боя !

12

Анонимен

преди 5 години

Неуважаеми ***, смърдите и онлайн. Обзалагам се, че дори не можете да си подберете и комбинирате дрехите, но иначе имате самочувствието, че можете да коментирате изкуство. Надали има нещо по-грозно от вашите кухи глави и мръсни, нефункциониращи сърца. Обзалагам се също така, че на никой няма да му пука като умрете. А на много хора им пука и ще им пука за КК.

11

Лина

преди 5 години

Грях и то голям. Да вземеш хляба на момче инвалид. Това му е оставил в мъката баща му, който направи чудеса за детето си. Дано Карамфилов гледа оттам.

10

Анонимен

преди 5 години

С културата в тази страна е напълно свършено. Не знам дали наистина схващате колко е зле положението на всяко едно ниво.

9

Анонимен

преди 5 години

оправете си форума - презарежда страниците всеки път като натиснеш enter. това никъде го няма

8

семко

преди 5 години

до ШибиРибисега разбирам, вие сте просто един изключително ограничен човек и потвърждавате изцяло примера със суджука, вари си слабината измежду зъбите и не коментирай теми извън кулинарния си свят.

7

ДО 6

преди 5 години

До АнонименТИ, защото си великия експерт по изкуство...та се изходи по темата.

6

Анонимен

преди 5 години

То пък едни картини! Я моля ви се.......

5

семко

преди 5 години

Много интересни коментари, ясно става, че хората, които ги пишат не четат книги и не се интересуват от изкуство. Предполагам ако някой съсед им задигне суджуците от балкона, ще разберат какво всъщност е някой да открадне твой интелектуален труд и да печели безнаказано от него.

4

Мечка

преди 5 години

къде се е оплакал във ФБ да го ла,йкна

3

ШибиРиби

преди 5 години

Това момче на какви хапчета е бе? Навремето имаше една художничка дето сама си крадеше картините от изложбите да я видят колко е ценна. Толкова са ценени че в момента в който минат на запад от Драгоман никой не им знае цената. Сега и тоя дето малко приятели с които е пил го превъзнасят а не щеш ли един от тях взел че го фалшифицирал и глупавия син надава вой във фейсбук...ахахахаха

2

да де ...

преди 5 години

Голям праз баце, кво решев у фейса, като всеки отворко. Пускаш си жалбата, доказваш си и така. ФБ маняци всички станахте, все едно социалната мрежа решава проблеми и има права, баси ...

1

Цецо

преди 5 години

Човече, подай жалба в прокуратурата, от писание във фейса може да има някаква полза, но мисля, че няма да е повече от съпричастност...