26

Анонимен

преди 5 години

Спасението на Русия е в Азия

25

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ:))) И какво точно влияние има икономическото джудже рашка ?!

24

Анонимен

преди 5 години

Русия е направо в Китай. 70 мил. Какво могат да влияят на 1 милярд?

23

Анонимен

преди 5 години

Султан Ердоган: Виждате ли добре подстригани овци, пардон лъвове, тия два дълги и кръгли предмета? А-а не, не, не. Това не са предмети за лапане или за пъхане. Това са тръби, по които се пренася газ от "изостаналата" Азия до новите ви "цивилизовани" главатари от Европа. Ето кремвирш и ракийка да се почерпите за моя сметка

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Докато в Канада се надпреварвак кой да туитне по-голяма глупост, в Китай си разпределят влияние над света.

21

Анонимен

преди 5 години

Евразия е тема оттук до далечния Космос. И не е за дребни умове, рамкирани в пенкелерски алъш-вериш и тарикатски айдуклък. Важното е да се държим шлифера на ес?

20

Информбюро

преди 5 години

Да, Русия и КНР са в пълна изолация! Нямат партньори освен Индия, Бразилия, ЮАР, Виетнам, КНДР, Венецуела, Куба, Беларус и още десетина държави.

19

Анонимен

преди 5 години

В тоя русофилски сайт ден през ден ни внушават какви огромни достижения е постигнал началството на русофилството Путин. В действителност търговският оборот между Китай и Русия е 20 пъти по- малък отколкото между Китай и САЩ.

18

Анонимен

преди 5 години

Velikia drugar boiko i zezko da de u4at ot putin ne ot merkel i erdogan gerberi milioneri stanahte

17

Анонимен

преди 5 години

Оказа се, че Русия няма пари дори да произведе един нов модел изстребител и "СУ-57" е финансиран от Индия и се води съвместна разработка на Индия и Русия.

16

Анонимен

преди 5 години

БРИКС ... нещо направи ли освен да съществува на хартия ?!

15

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Путин членува в йезуитската Г 1+... - Русия плюс Крим..

14

Анонимен

преди 5 години

Противоречие има защото това са шизофреници комунисти, хем "християни", хем в реалността антихристи комунисти, които обичат антихристови режими като в Китай и КНДР.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами когато китайските фирми отварят заводи в САЩ за евтина работна ръка, и Русия започне да изнася за САЩ технологии ще повярвам, че двете държави са сила.

12

до 5

преди 5 години

Първо бяха християнски ценности, после бяха европейски ценности, после евроатлантически ценности, само не ни говори за ценности. ЕС е масонска организация и заложник на собствената си глупост Там се борят ордена на тамплиерите/популистите/ срещу Одена на овдовялата ложа/либералите/ Прикaзките за ценности и демокрации си ги заари знаеш къде това са приказки за наивници.

11

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Когато мечката върши пакости... - в зоопарка...

10

Анонимен

преди 5 години

До Интересно...Няма противоречие, просто не си много умен.Защитава се правото на народите да живеят добре на собствената си територия. Не някой да ги бомбардира и те да бягат в Европа. Защитава се разумна политика спрямо малцинствата, която да не стимулира свръх размножаване, понеже саво така се взимат помощи.На съюз между европейските и американските страни, ние не можем да навредим, те сами достатъчно правят

9

Аз

преди 5 години

Тези г7 си мислят че са в центъра на света, а той се оказа на изток, вече са м7 , малките соул та ша чета на назобения но не ставащ юдейско американски ***. Кой го интересува ЕС? Скоро всички ще искат да членуват там където са индия китай и цяла азия. Германците имаха предимства които вече нямат, чака ги голям ислямски упадък

8

До 5

преди 5 години

Ценностите на християнството не съвпадат с "ценностите на бялата раса", така че най-напред погледни собствените си противоречия.

7

до интересно

преди 5 години

Ами и ти цяла зима да пиеш антифриз и тройной и да спамиш за копейки и ще изпаднеш в такива противоречия