66

До Факт

преди 5 години

Препоръчвам ти да забравиш темата "Сибир". Обяснявам - Русия е страшна военна сила и китайците веднаж се опариха лошо при о-в Даманский. След това го получиха даром.В момента Русия и Китай ще си поделят шелфа на Северния ледовит океан за сондажи за въглеводороди.Китайците това ги устройва много, а руснаците получават надежден съюзник срещу други попълзновения.Много мои хора бяха в Китай и са единодушни - отношението на хората към Русия е възторжено.Някакви хайвани мислят, че там гладуват!Смях!

65

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 59: Русия суровинен придатък на Китай? Да, основният износ е на суровини, но Русия строи в Китай ядрени реактори, изнася изделия на металургичната промишленост и машини и този износ се увеличава. В нашите медии малко се пише и говори за това.

64

Факт

преди 5 години

В Китай е бъдещето,в икономически план нямат никакъв проблем да го постигнат.Но не всичко е икономика!САЩ имат военен потенциал да смачкат Китай и да го направят свой промишлен придатък,който им работи за жълти стотинки.И щяха да го направят,ако не беше Русия,която пази Китай дори без да го иска.Китай от своя страна е заинтересован Русия да оцелее,но пък да не стане прекалено силна,щото Сибир е лакома хапка.Изобщо очертава се опасен "любовен" триъгълник САЩ-Русия-Китай.

63

До Анонимен 58 - 2

преди 5 години

..хора, празнично облечени, тълпи японци с фотоапарати, мило отношение към нас, дето ги предадохме! Бойко, видях го в ютуб, беше жалък, хленчещ, молещ пощада, идеше ми да се пукна от срам! Не били най-богатите в света! Ама нямат държавен дълг от $20000млрд, като най-богатите, в които 45-50 млн живеят под границите на бедността!

62

До Анонимен 58

преди 5 години

Ти и аз сме в този форум две воюващи страни. Войната започна на вчерашния ден преди 95 години - на 9 юни 1923 г! И продължава! Ние с теб сме от двете страни на барикадата! Стане ли напечено, не чакай милост! Думата "***", казана за Русия ти изяде главата! Преди малко гледах снимки на мое момиче от екскурзията му до Москва, преди два дни приятел се върна от Санкт Петербург. Също и моя близка. *** е твоята столица, там е чисто, никога не си виждал такава чистота! Цветя, цъфнал люляк, хора,

61

Анонимен

преди 5 години

Посещението на Бойко да моли руснаците буквално да ги моли за една шепа газ на наши разноски и да върнат старите цени за строеж на АЕЦ Белене беше върха на унижението. Русия просто и явно си каза, че въобще не я интересуват някакви нередовни, нерешителни западни държавици, които са плюмка в интересите ѝ. В света се строят 32 реактора в чужди държави от тях Русия строи 28. Ние им се смяхме, бихме се в гърдите, а сега отидохме да ги молим. Отпишете НИ!

60

Анонимен

преди 5 години

България е една прашинка от територията на Русия няма никакви природни богатства и въпреки това българите са по богати от руснаците и щяха да са още по богати ако не ни управляват по руския метод с бащица и олигарси които закон не ги хваща!

59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтересно, а где България?

58

Анонимен

преди 5 години

Русия може да бъде само суровинен придатък на китай. Нищо повече.

57

Анонимен

преди 5 години

Няма по смешна държава от руската ***, това не в държава а пародия!Притежават 1/6 от територията на света, притежават природни ресурси за които не може и да си помисли която и да е друга страна- нефт, злато, диаманти, алуминий!Въпреки това, вместо руснаците да са най богатите на света, те са най бедните в Европа, позволяват на една шайка от КГБ и олигарси начело с пу тя да ги ограбват и изнасят парите на запад! Смях, не държава а пародия! Сега китайците ще ги смучат.

56

Еднозъб ром

преди 5 години

Те и сега имат три пъти повече хора от Запада, защо не са завладели света?Еми мога да ти кажа, че китайците са разпространени по целия свят. Всеки поне веднъж в живота си е ял китайска, чувал е за милиардното китайско население. Всичко е въпрос на време! Ако искате го приемете, но това са факти. На земята ще останат само фекални елементи и те ще я управляват.

55

Анонимен

преди 5 години

който има, човешки ресурс ще бъде водеща икономическа силаТе и сега имат три пъти повече хора от Запада, защо не са завладели света?

54

Анонимен

преди 5 години

Нито Китай, нито Индия могат да бъдат заплаха. Просто имат прекалено много народ, който не могат да изхранвт. А не могат да вдигнат стандарта само на една малка част. И после - какво са Китай и Индия?10-те% свръхбогати или останалите 900 милиона клошари, които живеят ден за ден?

53

Анонимен

преди 5 години

Започнах да изпитвам носталгия по СИВ,оооооооох,бяхме 25-27 място в света по развитие и с високоразвита наука,селско стопанство,а не колония.Само ще го сънуваме това минало.

52

Анонимен

преди 5 години

Тези писания за Италия са от хора само копащи картофа на село.Който е ходил в Италия знае какво е! 350 милиарда евро само от туризъм. А държавния дълг е основно към местни банки и фирми. Така че Италия не я мислете. 1,8 трилион БВП и расте. От своя страна на Русия от 2,1 се сви до 1,25 трилиона за 5 г. Италия е прекрасна държава , в която ще избият хората да посещават. Всичко друго е русофилска злоба. На русоилите предлагам да идат малко да разгледат какво е в Западна Европа.

51

Еднозъб ром

преди 5 години

Истината е че който има, човешки ресурс ще бъде водеща икономическа сила. Според авторитетно научно списание до 2050 г. не само Китай ще е единствената страна заминала САЩ по сила на икономиката, а това ще направи и Индия. Всичко се свежда до човешки ресурс. Русия няма да има кой да им копа природните богатства и това ще вършат малки човечета с дръпнати очички!

50

Анонимен

преди 5 години

Е най после Русия си намери местото в Азия .

49

СатаНАТО

преди 5 години

Китай ще залее европа с евтина стока,тия джен дъри ги смятай умрели!А кво ше стане ако точно като се засили да ни залива и му шибнеме едни 300% мита?Дали ше си завре ширпотребата УГЗ?

48

до 47

преди 5 години

Отговорът е ДА, ДА, ДА

47

Еднозъб ром

преди 5 години

Да си чувал за конкурентносплсобна икономика?Чул не дочул, разбрал не до разбрал?Айде ърррр у левооо да копаш картофите. Всичко спец по всичко!Неам нерви да се занимавам с ***, които още "разсъжават" върху сътворението на зелената мухоморка!