94

Анонимен

преди 5 години

Германците ще изнасят качествените си коли в най-големите пазари на света, които се очертават далеч от САЩ. Това е положението. В се Китай купуват повече автомобили,отколкото в САЩ. Римската империя е преминала,та САЩ.

93

Скарлет

преди 5 години

Апропо, единствената грижа на глобалната върхушка или Г 7 е правилния тайминг на войните!!! Търговска война и прочее е само прах в очите на Света!!! Тръмп е марионетка на Иэраел и държи иэбора си на еврейското лоби, което го иэбра эа да подкрепи войните на Иэраел в Блиэкия иэток!!! Макрон, Меркел и Мей са като Тръмп - само война с целия арабски свят им липсва!!! Ако Тръмп эагуби и еврейте няма да могат да му помогнат!!!

92

Анонимен

преди 5 години

Беззъби *** !

91

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Германия да спре да изнася качествени автомобили и стоки за САЩ и американците като останат без немски качествени автомобили и стоки ще се вдигнат на бунт и ще свалат Тръмп!

90

Анонимен

преди 5 години

Предлагам ЕС да наложи мита на стоките на САЩ които САЩ не внася в ЕС защото са некачествени, да видят американците тогава!

89

Анонимен

преди 5 години

"Германия изнася автомобили за САЩ, защото са качествени."Благодаря за информацията, много ни беше полезна, всички досега си мислеха, че Германия изнася стоките си защото са некачествени. Ако имаш да ни съобщиш още нещо важано с което да се образоваме моля заповядай, слушаме те с голям интерес.

88

Анонимен

преди 5 години

Та какво качествено продават в Америка. Това е само в оръжейните магазини. Всичко друго е боза и гмо. Печатат зелени хартийки и с тях плащат, но оборотите на вятърната мелница са много повишени.

87

Анонимен

преди 5 години

А какво ще стане с качествените автомобили на Германия когато Тръмпи наложи мита за вноса им. Къде ще си ги завират немците качествените автомобили които бълват, какво ще стане с милоните немци които ще останат без работа - на всеки безработен ще дават по една качествена нова немска кола да си я кара по широките немски магистрали оййларипииии!

86

Panov

преди 5 години

Пич... Германия за жалост е от ВСВ под управата на САЩ... затова и в момента върви надолу с бясна скорост, а разврата и простотията станаха нещо напълно нормално в иначе хубавата доскоро страна. И това, дето всички гледат, ама не четат между редовете - не е нужна силна и хомогенна Германия... Надявам се все пак, немците, доколкото са останали неразвратени и нормални, да успеят да се справят И с това.

85

Анонимен

преди 5 години

Написаните резултсти от срещата са все едно протокол от комсомолска конференция - много високопсрни и надиплени думи без никакво решение. С други думи - симулиране на дейност пред тълпата, послушната и изпълнителна раболепна маса от илоти и при иходящи роби. А след това може би по коняк с пура и смешки, че пак излъгахме низшите и стстуквото ни е подпечтано за нов срок. Но вече и те съзнават, че нещо се клати, но не на коча топките.

84

Анонимен

преди 5 години

Германия изнася автомобили за САЩ, защото са качествени.Никой в Европа не иска да купува американски коли, защото са средна хубост или направо лоши. А когато целия свят спре да внася стоки в САЩ заради мита, ще гръмне социалния ред в САЩ, а не в Германия.

83

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit"ЕС е най-големата икономика в света, защото само заедно сме по-силни от агресорите."ЕС е като голям луксозен круизен кораб, стабилен и никакви бури ни могат да го потопят когато всички сте заедно, но едни са заедно на паллубата с басейни, слънце и джакудзита и музика другите - второ скорост заедно - са в трюма и гребат и работят за тези на палубата. Приятно прекарване заедно и бъдете все така силни.

82

Тръмпо, смажи ги!

преди 5 години

Германия изнася в САЩ автомобили за 125 милиарда годишно. Ако САЩ въведе 25% мито това означава 1/3 от персонала на големите немски компании да остане на улицата без друга алтернатива, ще последва социални вълнения, спад на потреблението което ще доведе до нови уволнения и вълна от нови протести и Германия рухва. А рухне ли Германия рухва и ЕС.

81

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Само да припомня едни думи!Горбачов - Запада нагло излъга Русия и това никога няма да бъде простено !Путин - Унищожаването на СССР ще се пръвърне в най-голямата трагедия за нашите западни ,приятели !

80

ха хааа

преди 5 години

а вие продължавайте да плюете срещу Русуя и да се дупите на "цивилизованите" и чакайте да започнете да живеете добре като тях

79

Анонимен

преди 5 години

90% от проститутките в Германия са от членката на ЕС и НАТО България.

78

Анонимен

преди 5 години

Ле-ле-е-е!Танте Меркел на снимката е като една *** Нинова, бе! Ще изкльопа бай Дончо, като нашата Бай Жуй! :)

77

Анонимен

преди 5 години

Ей това българинът толкова злобен и неадекватен. Такива били , онакива били. Ама народите им благоденстват. А вие мизерствате. Обаче по цял ден целувате *** на някакъв руски ***. Толкова неадекватно племе няма никъде. После защо българите се махали. Кой му се живее сред неграмотни, злобни, завистливи човечета. Не ги мислете европейците. Те ще се са добре. Мислете какво ще оставите на децата си, освен дългове

76

художника

преди 5 години

Двуличниците от Г-7 са против когато Русия присъедини собствената си територия- Кримския полуостров, а когато отцепиха Косово от Сърбия и я опустошиха за да заграбят ресурсите й, тях кой да ги съди??? Същите Г-7, които разрушиха икономиката ни и ни направиха от производители- консуматори, за да си продават бо*луците у нас.Същите, които сега искат да унищожат и превозвачите ни, за да доминират на пазара. Няма камиони, няма доставки и така се парализира цялата държава, за да сме покорни и зависими

75

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitХафене, Оправи си лузърнейма, бе! У хафена (ако не знаеш) влизат и ГОЛЕМИ риби. :)