134

La France

преди 5 години

Кой ще наричаш джудже? ЕС е най-голямата икономика в света. Vive la France! Долу краваристан.

133

Анонимен

преди 5 години

Хаха къде сте тръгнали срещу САЩ джуджета? Ще слушате, ще изпълнявате и дим ще се вдига.

132

Анонимен

преди 5 години

Къде с/у Тръмп ве мишки нещастни? Тръмп ви го е набучил чак до гърлото и не смеете да гъкнете. Най-после Америка има истински президент дето престъпните политици се изпонасират като го видят само. Меките им китки стават само да си бъркат по дупките взаимно. Нещастни плазмодии.

131

Анонимен_777

преди 5 години

Тази объркана патица Меркел ли ще поучава Тръмп за политика, та точно нейният ***, безформен центризъм и наивно, 'майчино великодушие' към бежанците, доведе до трусовете в ЕС ! Забележете... заплашват Русия с 'още по-сериозни мерки', докато твърдят че : 'остават ангажирани с подкрепата за руското гражданско общество'... Та нали това гражд. общество преизбра Путин за 3-ти път с 85% мнозинство бре *** посмешища.. ИМА ли по-откъсната от реалността полит. организация в исторяита, от Г-7 ?

130

ognyanz

преди 5 години

А за декларацията: Явно 7-те нямат намерение да подобрят отношенията си с Русия. Най-абсурдното в декларацията е призива Русия да спре подкрепата за "режима в Сирия".Какво би трябвало да означава това? В Сирия "режима" е законното правителство, а освен него всеки срещу всеки воюват сирийската правителствена армия, кюрдите, турски и американски контингенти, окупирали части от Сирия, и бойци на Ислямска държава.Кого всъщност подкрепят 7-те? Сигурно и те не могат да обяснят. Търсят пак "умерени".

129

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit"Лузър си ти! А аз ако искам ще се пиша "На баба ти хвърчилото"!Е, така е по-добре. Тъкмо ще си пасват с "На дедо ми кормилото". :)

128

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 131: Ще имаме конектор към Гърция (да видим кога). Това е всичко, Анонимчо, и няма нищо общо с проекта ТАНАП - в него ние не участваме. Каквото ни пуснат гърците, това ще получим по конектора. Да викаме "Ура" и да си хвърляме калпаците за тази бъдеща придобивка.Но дали ще е по-евтин газа оттам, това засега можем само да гадаем.

127

Анонимен

преди 5 години

Румъния вдигна ръста си един път повече от България. Чети за заплатите на учените им.

126

Анонимен

преди 5 години

Сега Ким ще направи боц на жълтия балон.

125

Анонимен

преди 5 години

131 и конектор от Гърция.ЕС даде вече 45 млн за тръбите. Планирано е свързване и с Александропулос за втечнен газ от Катар. Тогава вече ще имаме избор. На руснака разбира се не му харесва.

124

Анонимен

преди 5 години

Газопровода"Танап" ще доставя газ от Азербайджан,по него България може да получава газ от Иран,Израел,Египет и още дузина държави от бившия СССР!За това и се прави конектора с Турция!

123

АМАН от НАРКОМАНИ

преди 5 години

Наркоманите от Брюксел подкрепиха НАГЛО кървавите метежи срещу ЛИБИЯ<ТУНИС<ЕГИПЕТ<ЙЕМЕН<СИРИЯ <АНКАРА И КИЕВ.. В резултат милиони са убити зверски ,десетки милиони с а принудени д а емигрират към ЗАПАДНА ЕВРОПА>ОКупирана е част от Русия..Колеги да докладват с какви спец наркотици са презобени лидерите на Западна Европа.Канада И други страни.АМАН ОТ НАРКОМАНИ НА ВЛАСТ В ЗАПАДНА ЕВРОПА

122

Анонимен

преди 5 години

Алоооо ,бачо , каква газ ще купуваш от Турция ве мен? Абе що не вземете вече наистина малко да се образовате и да спрете да дрънкате смехории. Не ви ли омръзна да се излагате по цял ден.Заради вас бягат българите от тук.Не го ли проумяхте.Овце ,които лесно ги лъжат и всички страдат заради тях. И кой му писне се изнася.

121

Анонимен

преди 5 години

Пак ли почнахте с опорните точки на вожда как Боко ходил да се моли??? То преди Радев да иде Русия вече договаряше газа за Сърбия и оттам през Унгария. Та викна президентчето да му съобщи ,че няма откъде другаде. Пак нещо русофилите не сте разбрали. България ще има доставки от 3 страни на газ.За какво да се моли? А Турски поток умря в Турция. Не знам откъде се пръкна толкова неадекватна напаст

120

Анонимен

преди 5 години

116 ти на коя планета живееш? Как ще бориш монопол и висока цена заради една фирма( Газпром) , с доставки от същата фирма? България никога няма да се оправи с толкова неграмотен народ. Обяснява ти се ,че се искат няколко доставчика ,за да падне цената. И те да са от различни цени. В България има само Русия и тя драпа чрез подкупи да си запази монопола и да ни съдира. Какво пак не разбра? Вземете вече идете малко на училище! България има нужда от адекватни хора.

119

Тръмп Доналд

преди 5 години

Чудя се ако и плеснем на Меркел един шамар дали нема се на.ере по немски както го правят след всяка война.

118

Факт!

преди 5 години

На кой му пука за Европа Американската икономика е по-силна от на цялата Европа а зад него стоят Япония и Южна Корея сега като обединят Севера с Юга нали не мислите че корейците ще бъдат управлявани комунистически.Срещу тях седи германия с остарелите си технологии и застаряващо население без потенциал и Франция която до време ще е с немците които спъват френското индустриално развитие като пропагандират и пречат.Италианците скочиха вече на немците и не щат затягане на коланите.Ква ефропа!

117

Анонимен

преди 5 години

бреййй, веднъж да видя "да се удари по масата" от тоя ес. я как тромпета се е сгънал в защитна поза... и точно така - никкаво признаване на варварското превземане на крим! "днес" крим, "утре" - цялото черноморие, барабар с бургас и варна

116

Анонимен

преди 5 години

Срещата на Г-7: Европа - обикновени пеера.........

115

Николаев

преди 5 години

До демократ .. като не ви харесва цената на газта копувайте от щатите или от други доставчици насила никой не ви кара Лукоил също го изгонете спрете да продавате апартаменти къщи на руснаци и след това сте цъфнали и вързали