17

Анонимен

преди 5 години

Ходите софиянци да на Кавала и околията , които са под Китен и Созопол даже :)) С един багажник храна и пиене. То така мога да отида и в Африка. Отидете на топ курортите им с 4 звезди хотел, като сте големи софиянци :)))

16

az

преди 5 години

А кой ще работи бе?

15

Анонимен

преди 5 години

У нас много ясно. Има толкова яки места + парти зони като сл. Бряг и Златни пясъци. Навън е скука . По-Хубаво , но скука. Аз след 50 ще имам доста време за скука :)))

14

Призив

преди 5 години

Да бойкотираме българското Черноморие. Почти всички големи хотелски комплекси са на бивши и настоящи политици,най вече ***! Пример със Златните пясъци,най добрите хотели са на бившия министър председател Ваньо Костов,стопанисвани от неговия готвач Славчо Христов! Защо трябва да давам пари на ромБа Драгалевски?Ами Гоцето Първанов,ами инженер Шулева и ред други знайни и незнайни крадци! Не,да ги оставим на милостта на Путин и руснаците,които тази година масово отказват нашите плажове!

13

Анонимен

преди 5 години

Хах не деи де ми то само един е учил профисионално втория бях временно но с тия няма да ида да бера яд никога

12

Анонимен

преди 5 години

Затова ли тихите избягаха от морето обикновенно стоят *** се чудим тоя път кое не им е понесло дали заплатата или мацките или неземните далавери са залипсвали

11

Анонимен

преди 5 години

Що не си направим морето на село и пари за хотел нема да дам и ще си почина на балкана мога да ида на разходка само и да си пия кафенцето

10

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си или мазохист или герберастки активист (а може и двете - често се среща) за да отидеш на "почивка" в Мутро-Бетоно-морието, след като слънчева Гърция е на 2 часа път.Там и морето-море, и храната-храна и почивката-почивка.А и хората не на последно място - мили и любезни.

9

Бабет отива на море

преди 5 години

Имаше един такъв филм. Помня нашето Черноморие преди да стане бетонна джунгла. Имаше дюни чисто море прекрасен плаж и добри заведения. Сега е отврат!Мръсно море,плажовете заети от мутри ,които те гледат като банкомат, лошо обслужване всеки ,,търговец" гледа да те прецака и да ти отмъкне колкото се може повече кинти! Вечер в заведенията пълно с надрусани младежи,полицията я няма и със страх ходиш да хапнеш!Ако недай си боже се разболееш,дупе да ти е яко!Не се признава че си здравно осигурен,за ..

8

Ха ха

преди 5 години

Софиянци ходим на Халкидики. Вие си живейте в най-добрия град за живеене, обгазен от Нефтохима.

7

Анонимен

преди 5 години

Кво море на ДизентериоМорието бе.Море сам в Гърция и Албания.

6

Анонимен

преди 5 години

Тесзи които ще почиват на бетоморието да си вземат пълен комплет: каска, бронежилетка, а ако мислят да участват в реалити шой и заглушител, че далаверката ще е там!

5

Софиянец

преди 5 години

Аз ходя поне два пъти - и у нас и в чужбина.

4

БЪЛГАРИН

преди 5 години

НИКОГА повече на българско море, няма да плащам на робовладелци и за мизерните условия на ака-ното море!

3

БСП ПОБЕДА

преди 5 години

Аз няма да ходя на море щото ще пиша коментари за да свалим Бойко и България да стане развита и модерна държава като Русия

2

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

1

УМЕН

преди 5 години

НИКОГА не бих посетил територии(дивашки) където ВЪРЛУВА исляма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!