57

Etropol

преди 5 години

Pluvaite si v metroto na rahat...

56

Бай иван

преди 5 години

Защо не ми харесвав Гърция: Плажовете им са много пусти, създават едно такова усещане за самота и скука. Да се чудиш вкой край на плажа да си сложиш кърпата. Много ми липсват и батките с джетовете, все едно си в страна от третия свят, само лодки с гребла и рибарски корабчета. И едни изгладняли рибари продаващи прясна риба. Друго си е отмагазина виетнамскатскумрия. И кръчмите скука, няма гюбеци по масите, всеки седи, яде, пие и си приказва. А най ми лиосват прадчедите с кокуруза и слдоледа.

55

Загорял

преди 5 години

.....от кога средната заплата е 1557лв......?

54

Анонимен

преди 5 години

Най големия рекет е на българското черноморие.Всеки те твари както си иска.

53

Анонимен

преди 5 години

Явно само бабите с 500 000 за хвърляне през прозореца могат да си позволят да идат на море.

52

Анонимен

преди 5 години

В чужбина е по добре.Нащо море е мутренско.

51

Анонимен

преди 5 години

При годишна заплата от 3000 евро къде по-точно да ходим?

50

Облъчват с камери

преди 5 години

последните години масови убиици и терористи внедряват вс е по жестоко в редни дигитално терористични съоръжения. Облъчват с камери всички плажове>Провеждат с камери мръсни екперименти вкл обезпечаващи трайни увреждания на облъчените жертви.МВР да обезопаси плажовете и курортите от КАМЕРИ>ЗАБРанеНИ Са от ОСновния закон вкл чл32,чл28 и чл 29.

49

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ВЕЧЕ МАЛОВАЖНО!!!!ВАЖНОТО Е ДА ИМА КИНТИ ЩОТО БЕЗ КИНТИ САМО ЩЕ СИ ПИШЕМ ЗА МОРЕТО :D

48

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, важното е руснаците да почиват добре.

47

Анонимен

преди 5 години

Да почиваш на море м България е мазохизъм и липса на себеуважение. В България т.нар. сезон е 2 месеца максимум, включително гадни дъждовни дни, вятър, често вечер под 18 градуса и т.н. Храната /и като продукти, и като кухня/ не издържа сравнение и с Албания, камо ли с Гърция, Турция, Италия или Испания. Обслужването е пародийно. Цените са невероятно високи за предлаганото мизерно качество на всичко. Бичи чалга навсякъде. И е пълно е с българи.

46

Анонимен

преди 5 години

В Гърция почти всички българи ходят в малки хотели,с кемпери или на палатка.Щото им е скъпо да отидат в петзвезден хотел.Аз пък предпочитам петзвезден български хотел във Велинград или Хисаря.На море не обичам да ходя.

45

Hans Rus

преди 5 години

На мен Флорида ми е по-близо от Гърция, така че ходя на почивка там...

44

...

преди 5 години

Гърция има хиляди километри плажна ивица в повече от България.А само два пъти повече туристи.Това означава само едно-качеството в България е много по-високо за цените,които се предлагат.

43

E

преди 5 години

50 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ХОДЯТ НА МОРЕ И ПОЧИВКА.СЪЩОТО СМЯТАТ ДА ПРАВЯТ 5 ПРОЦЕНТА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ.ЗАЩО ЛИ?

42

от морето

преди 5 години

Аз лично от курортисти нищо не печеля и повече ми пречат. Вместо да хапват по заведенията, купуват като обезумяли всичко от Била, СБА, и другите големи магазини. Лятно време не остават нито хляб, нито кюфтета и готова манджа. Всички пишат че било скъпо, като видят табелите по капанчетата...е и мен ме дразни цената понякога, но ако не ми е по джоба -няма да сядам там

41

До анонимен 38

преди 5 години

Ходил съм и във вила на едно министерство. Жалко обслужване.

40

qwerty

преди 5 години

Миналата година решихме от 5 години насам да почиваме в България. Хотел на плажа на Свети Влас и всяка вечер на луксозен ресторант. На 3тия ден след ядене само на марината и 1 път в "Кактус" на Манчев мен хвана такова разтройство и повръщане каквото не съм имал никога. Останалите дни го карах на сух хляб и сирене от една бакалия и пак не се оправих, та трябваше да ходя на лекар. Е как така досега не ми се е случвало, нито в Гърция, нито в Испания?

39

Много

преди 5 години

се радвам че ви се ходи в БГ. Хич и не искам да Ви виждам, където ходя аз.

38

Анонимен

преди 5 години

Абе колкото и да се напъват някои да убеждават хората на нашето море,Ц. Не става малко са баламите.Някакъв по долу тръгнал да обяснява как на юг от нас било камънаци,хранат не струвала,скука било.Ами ако под забавление разбира о с ир ане от кофти алкохол и след това селски изпълнения,скука е.Навсякъде в белите държави е така.Тръгнал да сравнява БГ с Монако тоя същия.?? Някакъв друг чешит твърди че на Златните и т.н имало добро обслужване.Срещу какво да ти дадат добро обслужване 700 лева заплата