21

USA

преди 5 години

До АнонименЩе ви третират зле защото сте русофили, мразите Запада и искате Русия. Президент и премиер един след друг ходят да се извиняват на Путин. България е троянски кон, нямате място нито в ЕС, нито в НАТО, само по милост сте в обединена Европа. Разликата между България и Беларус е само в името, иначе и двете са само географски част от Европа.

20

USA

преди 5 години

Нинова се изживява като даскалица. Сега остава да вземе един дневник и да пише отсъствия на който не ходи. То пък голям смисъл да ходиш в парланетна - те там работа така или иначе не вършат.

19

Харалан

преди 5 години

Всички сте от един дол дренки, като народът е *** и все от едно място ви събира!Много шум в микрофона ...

18

Анонимен

преди 5 години

Тая пък Нинова пак не е в час. Ми да не би това слънце да купи изборите, за да работи?Човекът е създаден зя велики дела. Да фърчи насам-натам, да го галят папи по главата, да ходи при Порошенко да гледа мач, да позира в Брюксел и да се хили. Ида седи наведен дано някой се сети да го потупа по гърба. Да отказва енергийни проекти и да играе танц със саби.

17

Анонимен

преди 5 години

Toja zezo nienalen li e kakvo se pudmasva na boiko tova E mnogo prosta rabota normalno e boiko da idva redovno v nc da dava obesbenue ne samo da se fuka i rashojda i kakvo stana s msjedonis i garzia boiko nischto ne promeni garzite be oriemat imeto boiko da si sedbe na debelia i da raboti v bg sa dohofi sa megizina sa mladi hora sa 1 m kolko ubiistva stanaha tel ismami korupzista varvi a boiko se rashojda i debelee jivkov se obradchta v groba si nali boiko mu e bil sad garba zel pregradki

16

Анонимен

преди 5 години

Че за какво да идва в парламента, за да ви гледа цирковете, които сте нагласили ли? Вие сместо да свършите нещо искате само да рушите доверието в парламента правейки долнопробните си представления.

15

до 12

преди 5 години

тя пък русия как ни третира се видя оня денн...

14

хуьографията МУ

преди 5 години

помолете го каже на руски газ да видете че може, след което на немски цигари-и че тва може след което го помолете да сподели кък е изтанцувал по бикини сабления танц на Хачитурян с предклек и на предозаден дотласък

13

Анонимен

преди 5 години

ве ч корнеля да каже къде е отишла нещо за бг да издейства? даже при путин не отиде. и станишев не я харесва -шефът й!

12

Анонимен

преди 5 години

А коалициония другар на нинова пеевски кога ще се появи на работо...Отива заклева се и след това 4 години го няма

11

Анонимен

преди 5 години

Големият проблем на България е неравностойното ни третиране в ЕС, отказът да ни приемат в шенгенската зона, а за Еврозоната дори и дума не дават да се обели. С храните ни третират като африканска провинция, фирмите ни поставят в неравностойно положение. Борисов това трябваше да си постави като акцент за европредседателството. Вместо това той предпочете да мъти главите на българите с шумно рекламирани, безмислени балкански совалки.

10

Анонимен

преди 5 години

То и Нинова не ходи в парламента, въпреки че й плащат за това. Тя е рекордьорка по неизвинени отсъствия.

9

Шопо

преди 5 години

Оууу,Нинич ! Човеко е зает,*** ! Он е световна звезда,че се занимава с тебе...

8

Зумбюла

преди 5 години

Лельо,нема да се караш на Чичо! Той сега оправя Западните Балкани,после има да оправя Източните Апенини, после Северните Карпати,после...Зает е човека,***!

7

Анонимен

преди 5 години

А е оставете го Бочката и не го занимавайте с глупости и дребнотемие,че му пуши главата!Човека мисли глобално и има да оправя западните балкани а после и света!Сигурно Цвъ Цвъ му е внушил ,че някой ден може и президент на Земята да го направят!Болен е човека,..личи си че не е добре с главата!

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов много работи и затова не стъпва в парламента.

5

Анонимен

преди 5 години

Що за опозиция е това?Свалете това правителсвто?

4

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

3

Анонимен

преди 5 години

За Борисов мачлетата с тигрите от Бистрица са по-важни от парламента.

2

Борисов

преди 5 години

Моите депутати са в НС.