84

Анонимен

преди 5 години

Странно, Русия постоянно се чувства застрашена и за това територията и е най-голяма.

83

ИНДИАНЕЦ

преди 6 години

ЛЕЛЕ- САЩ- ЛЕЛЕ!!! "ВЕЛИКАТА МЕЧКА" ДО "ПОПОКАТЕТЕПЪЛ" !; ВИЕТНАМ И ХИРОШИМА; НАГАЗАКИ И ГРАНАДА; КУ.Р Е ЯЯ И ПАНАМА ; НАТЮ И ДЖЪРМАНИЯ -РОБИНЯТА; МВФ И СБ ; Г-7-8 И СИ ...ПАДНАЛА; ДА ИЗКУПИМ ГЪРЦИЯ; ЧИЛИЙСКИ МЕД И ПИНОЧЕТ ; УАДА-/все британски имена/ -"А- СЕГА ВАЩА М.***-руска"! ; ЦЪР-ЦЪР -УУУ .../ЦРУ/ И СВЕТА- "КУПЕН И ПРОДАДЕН" ОТ "ВЕЛИКИЯТ ЕВРЕЙСКИ/ГЛАВНО БАНКЕРСКИ/ -БИЗНЕС- свят" ! / НО ЧРЕЗ ЩАТСКИЯ ДОЛАР / !!!!!!!

82

Хи хи

преди 6 години

Плешивата кремълска Борджия лъже като дърт ром;))Хептен се опече в лъжите си;))

81

Анонимен

преди 6 години

Думи на умен лидер според мен.

80

Боби

преди 6 години

До 8===oПоредния опорно точков Аз съм ОЗ от Хим войски на БА - малко практична теория за такива като тебНЕРВНО ПАРАЛИТИЧНА ОТРОВА(Зарин, VX, Новичок ако щеш)при попадане в кръвообращението попада в мозъка и ПОРАЗЯВА НЕРВНИТЕ ЦЕНТРОВЕ ОТГОВАРЯЩИ ЗА ЖИЗНЕНИТЕ ФУНКЦИИмалка/недостатъчна концентрацияПоразяват се по-маловажните центрове - появяват се СИМПТОМИ(пример произволно уриниране)няма гаранция при лечениеТерминална концентрацияВдишай Издишай Вдишай Спри да дишаш Сърцето спря СМЪРТ!!

79

РОССИЯ

преди 6 години

САЩ СИМВОЛИЧНО ОБЯВЯВА ЧЕ СА ИСХАРЧИЛИ 3 МИЛЯРДА ДОЛАРА НА УКРАЙНА ЗА ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ.БЕЗ СТРАХ БЕЗ СРАМ И ЧУСТВО ХВЪРЛИХА ВИНАТА НА РУСИЯ ЧЕ НЕМОЖАХА ДА СИ СЛОЖАТ БАЗИТЕ ВКРИМ ОТ ЯД САЩ САНКЦИОНИРА РУСИЯ С ПОМОЩА НА ЕС ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ САЩ НЕ ГИ ПУКА ОТ НИКОИ И НИКОЯ СТРАНА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.САЩ ИСКА А СИ ПРОДАВА ГАЗТА В ЕС НО ЩЕ ПАДНАТ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПУТИН САЩ С ТЪРГОВ. СИ ВОИНА ПРОТИВ ЕС ЗАПОЧНА ОТ 1.ЮНИ МАКРОН СЕ КЛАНЯ НА ТРЪМП САЩ НЕ ЩЕ ДА ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ САЩ ИМА ДЪЛГ 3 ТРИЛ

78

8===o

преди 6 години

Има максимум 5 човека ,които да се съмняват ,че русия е отровила Скрипал.Дори най-безкритичните русофили знаят.1. Обаче приемат отричането ,като някаква форма на защита спрямо любимото им вождче ***-ин2. Правят пореден опит да се самоубедят в правотата на русия. Въпреки ,че русия губи на идеологическия и на икономическия фронт.

77

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин

76

Ели

преди 6 години

Муа хааМа Вие сериозно ли?Оправете си Ци-то.В Сирия като намериха БГ оръжия, значи ли, че БГ нападна Асад.Омразата води до извън хуманни състояния, близки до 9 -тото измерение.То бива, бива, зимайте жената и децата, и на почивка.Може да минете и без хилядарка на ден.Здравето е по-важно!

75

Анонимен

преди 6 години

До 80 АнонименМного ти е широка устата та всичко може да се случи ....

74

Анонимен

преди 6 години

До 77 Различни светове ...Дааа, различни светове . Едни се трудят създават семейства , деца а други с извратени наклонности се дрогират и прайдваттттт

73

Анонимен

преди 6 години

СВРЪХ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ ИЗМАМНИК МАСОВ УБИЕЦ АНТИХРИСТ!

72

Дядо Мраз

преди 6 години

До Различни светове ... Хората в тези страни мислят да полети до марс, докато над 50% от човешката раса мизерства и гладува.

71

Анонимен

преди 6 години

Странно-най големите в Европа-макрон и меркел му ходят на крака при него а тук се намират някакви мишки които не го харесват ?? Странно ??

70

Анонимен

преди 6 години

Ало ако някой не знае за какво са санкциите срещу Русия, да му припомня !Здържане икономиката на страната !Кой пиши че биле изостанали ?Трябва или да не е добре с мозъка или е платена *** !

69

П.Петров

преди 6 години

Ако не беше казал, че икономиката ще нараства, можеше и да му повярвам за Скрипал.Путин е професионален лъжец, също като наш Борисов.

68

Анонимен

преди 6 години

Не е цирк, ами класика в жанра сапунена евразийска опера в стил Жириновски от началото на 90те.

67

Анонимен

преди 6 години

Цирк.

66

Анонимен

преди 6 години

Тоя от многото ботокс в лицето е загубил всякаква мимика. Кожата си е опънал като на бебешко дупе. Много иска да е млад и красив горкия.

65

24/7

преди 6 години

С тези честни сини очи , как да не му вярват братушките , а и човек от народа е Вовата. Старогръцка трагикомедия .