10

Слав

преди 5 години

Европа ще каже 1000 пенсия в бг и хоп готовоо. Глупости на килограм. Като няма имономика от къде ще дойдат тез пари

9

Анонимен

преди 5 години

"Тук говорим за социални плащания." В края на статията си проличава всичко, че няма да се обсъждат минимални заплати и нива на доходи а издръжката на онези елементи които никога не работят.

8

Тази...

преди 5 години

...статия и политическа идея е сред една от най-наглите лъжи от Втората Световна война насам! Европолитици, с това счупихте глупомера!

7

Анонимен

преди 5 години

Как ли ще ги обикалят тези 32 страни - надлъж и на шир или по периферията?И с мерцедеси ли ще обикалят или с БМВ - та.Ми уточнявайте нещата, а то хората се чудят и гадаят.

6

кака Станка

преди 5 години

Сигурно ще искат да опледелят някаква минимална заплата и ще съобщят че проблемът с бедността е решен. Интересно ми е дали ще изчезнат тълпите от африканци по западните градове, които ти навират в очите и насилват да купиш някакви цветни дъски или гердани, докато се наслаждаваш на старите църкв на Рим или Венеция или хапваш в ресторант. Тия нови граждани са вече масово явление в старите европейски градове. И определено нямат никакви пари. И си мисля че скоро ще си вземат пари колкото си искат

5

Анонимен

преди 5 години

Той дядо Иван нарочно открадна архивите ни и ни сложи полу- руснак да ни тъпче, че да промива мозъци и да създаде зомбита, които колкото повече дядо ги лашка, толкова повече да го хвалят

4

Анонимен

преди 5 години

Абе ще се сетите , че е ЕС е най- хубавото място. Лошото е, че доста време ни чакаха и подканяха сами да се оправим , ама не знаят какво е комунист хванал се за кокал. Ама полека ни слагат санкции, директиви и доста по- твърдо барат спрямо нашите наглеци.

3

Анонимен

преди 5 години

Мдам, наще стиснати и алчни "капиталисти" ще искат от другите страни да подпомагат българщината, да не зачезнеме.Хем ще краднат, хем ще има ефект за народа.

2

преди 5 години

Най-накрая една адекватна новина!

1

Анонимен

преди 5 години

А после и карта на комунизма в Ервопа- къде как и по колко.