11

Анонимен

преди 5 години

ще стане скоро като в филма world war z

10

Анонимен

преди 5 години

Тая Пандора да си взима кутиите и мизериите и да се пръждосва!Аа-***-ха!

9

Д-р

преди 5 години

У нас най-силно вилнеят ракийококите: от техния спирт всички други коки се изпаряват!

8

Анонимен

преди 5 години

Не е важно дали е реална- важно е да има заплаха и да се увеличи купуването на ваксини,лекарства за нерви,вируси и пр.

7

Един от планината.

преди 5 години

Това са изкуствено създадени болести с цел намаление на популацията на по-нисши и бързо размножаващи се народности и племена. Едни и същи лаборатории и служители на корпорации пускат заразата, намесват се за изследвания и може би "създават" лекарство и ваксина. Всъщност те добре знаят механизма на заболяването и как да го спрат. но....!

6

Ф.С.В.

преди 5 години

Нашите хотелиери сега ще вкарат малко персонал от БаНГЛАДЕШ - за да има онинклузив и малко -Тита Зика Пепа Нипа Пипа-- на шведската маса !! Мда! Важното е да има роби за 500 лв - другото няма значение !!

5

Щерю

преди 5 години

И накрая... Тита...

4

Анонимен

преди 5 години

Целта на вирусите в еволюцията е и да се изгради по-устойчиви биологични видове с по-сложна структура. Човечеството вечно се бори с вирусите и те стават все по-устойчиви и мутират. Скоро би трябвало да се появи такъв, който да доведе до измирането на милиони хора. Просто има статистически причини, далеч по-дълбоки от разни стахастични и регресионни модели.

3

Анонимен

преди 5 години

*** учени пак са пуснали тестово тоя вирус.... Ще се самозатрием!

2

..

преди 5 години

Заплахата е реална, но преекспонирана.Всичко е една голяма врътка. Убеден съм, че ако наистина се появи нещо смъртоносно, ние ще разберем чак след като 30% от нас се споминат.

1

И.Б.

преди 5 години

Нали четете правилно - вирусът се разпространява от свинеферми.Какво е заключението? Купувайте си свинско само от село, където отглеждат животните по естествен начин. Или пък минете на друг вид месо, което също да е отгледано природно. Месо се яде един път седмично, достатъчно е за човешкия организъм. Не салам и меса всеки ден.Престанете да купувате разфасовано месо с неизвестен произход. Понякога една крачка назад към природата е спасението на собственото здраве.