8

Иван

преди 5 години

Вицепремиер, който започва с думите "Кво става тука бе", мисля, че е излишно да коментираме. А че играят интереси е ясно и на децата. Единия го отстреляха оня ден, сега продължава чистката.

7

VIP "OAZIS"

преди 5 години

на брега въху пясъка 6 етажа БЕТОН. Прегражда целия плаж. Няма нарушение... Даже ТАЯ КИФЛА е внесла предложение до Министерството на регионалното развитие да се УЗАКОНЯТ 20 дка ДВАДЕСЕТ ДЕКАРА= 20 000 кв *** ПЛАЖ като частна - на една от най-мътните личности в историята на Сл. бряг ЕЛЕНА ИВАНОВА бивша лаборантка в 7 ДКЦ София после собственик на 2 хотела на 1 линия, хотел в ИСПАНИЯ и.... Това с 1 лаборантска заплата. Бивш председател на Съюза на собствениците Сл бряг. Ами те всички са такива

6

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е защо тоя пак почва цирковете дни преди сезона ? Защо предната година пак в сезона ? Ухае ми на съботаж на родния туризъм . На всякъде в европа има курорти за искащите веселба.

5

Анонимен

преди 5 години

Тая куха лейка няма ли кой да я уволни че ни писна от нейната безгранична глупост да ни казва че всичко било Ок по черноморието това е такава наглост че край си няма

4

KOKO

преди 5 години

STIGA S TOJA KORUMPIRAN KON-ANGELKOVA.IMALI ZAVEDENIJATA RAZRESHITELNI OTGLAVNIJAT ARHITEKT NA OBSHTINATA-NESEBAR!?!?!? TJA MNOGO DOBRE ZNAE,KOLKO PARI POTANAHA V DZOBA NA TOZI ARHITEKT OT ,,DARZATELITE,,NA TEZI ZAVEDENIJA. POVE4ETO SA VARHU PJASAKA.NALI TAM NE MOZE? OSHTE MALKO I SHTE VLJAZAT V MORETO.A,ODOBRENI LI SA DNCK? ILI ARHITEKTA -KOLI I BESI? VSI4KI ,,RAZRESHITELNI,,SA KUPENI.VSI4KI GO ZNAEM,SAMO KONJAT SE PRAVI NA NAIVNA DEVOIKA.

3

Анонимен

преди 5 години

Страхотна и красива Ангелкова :)

2

Nick

преди 5 години

Забравих Валерката на какво е министър? Редно ли е министър да провежда подобни кокошкарски акции? Това шерифско поведение защо се толерира от началника, не вижда ли че е смешно? И последно - вече и на умствено изостаналите които са гласували за тази карикатура, трябва да признаят, че тази акция прилича по-скоро на разчистване на конкуренцията. Бор-*** няма ли да се сезира и да инициира разследване за евентуален конфликт на интереси в сферата на туризма?

1

бай Х

преди 5 години

Чудно ми е как му става на мъжа и от нея !