11

Анонимен

преди 5 години

До Барселона-----------------------Знаеш ли каква сума са осигуровките в Барселона.

10

...

преди 5 години

До 10Горките ученици. Преподават им се логика, етика и право от човек, който не познава Конституцията и я замества с "идеи и принципни постановки". Вашите тълкования не са тъждествени с основния закон на държавата. Доплащанията са в графа "други източници" и са напълно законни. Ако нещо не Ви е било безплатно, вероятно не сте подходил по установения със закон ред (пример: бащата в ИСУЛ). Етичната страна на въпроса е дискутабилна, но законовата е ясна и там няма нарушение.

9

10

преди 5 години

До 7Неграмотникът си ти!Аз не цитирам дословно, а се основавам на принципната постановка за "безплатно здравеопазване".С посочване на съответните членове от Конституцията ти само потвърждаваш моята теза,която е и законовата.Противоречиш си ,драги!А това е белег за нелогично мислене-нещо,което знаят и моите деветосласници от часовете по класическа логика.Вниквай в идеята на прочетеното!

8

Анонимен

преди 5 години

До Възмутен 5Каква е връзката между болница и магазин?! Продавачките в магазините ника се кълнат в Хипократ?!Умен си като........

7

...

преди 5 години

До 10(1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон.(2) Здравеопазването на гражданите се финансира от държавния бюджет, от работодателите, от лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон.Тежко на това училище, чийто директор не може да чете.

6

Анонимен

преди 5 години

До Възмутенза уточнение - не ходя по кръчми с тази пенсия. но за твое сведение : на тези,които ходят не им удържат всеки месец осигуряване! а ти си плащаш повече от 30 лв. всеки месец, ама като отидеш на преглед - пак си плащаш.опитай се да убедиш цяла българия колко качествено ни е здравеопазването - тогава ще ти се извиня.

5

Възмутен

преди 5 години

Като отидете в магазина не плащате ли,бе сел.яни прос.ти?Като искате качествено здравеопазване ще плащате,за кръчми и дис-котеки имате ,а за здраве нямата.Като нямата пари,ей ви Маг Елена по кабеларките,ще ви лекува и бае на боб

4

Анонимен

преди 5 години

България и здравеопазване. Далавери с дипломи, лекарства и човешки животи. Скапана държава!

3

Анонимен

преди 5 години

Търговси дружества

2

Барселона

преди 5 години

Здравеопазването трябва да бъде безплатно нали за това се плащат медицински осигуровки.Работодателят трябва да е длъжен да плаща медицински и пенсионни осигуровки на подчинените си.Поне така е в Белите страни.Здравеопазването ни е пълен батак....Съдебната система също...къде са Реформите...заключени в шкафа...

1

10

преди 5 години

Прочетете Конституцията!Всеки български гражданин има право на базплатно здравеопазване!Какво ни баламосвате!Сума ти милиарди пропиляхте за глупости,корупция,незаслужени увеличения на заплати на служители,които не си изпълняват задълженията и какво ли не още...Като директор на гимназия съм подписал хиляди свидетелства и дипломи за завършено образование без да е взета и една стотинка,а сега с пенсията си не мога да се лекувам!Какво е това безобразие!?Нарушавате Конституцията!!!Никакво доплащане!