17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това трябва да е някъде в дълбоката провинция.Ха-ха, нал знаете какво е казал Хемингуей!В този смисъл, вие "софиянците" само за дълбоката провинция си мечтаете! На вас ви предлагат кафе само в порцелан от Бохемия, щото сте шикозни!

16

Анонимен

преди 5 години

Оказва се ,че и хартиените чашки са токсични с афла токсини и подобни също се изсичат маса дървета,по една Франция изчезва на година заради добива на дървен материал!

15

Барселона

преди 5 години

Да ги забранят,задължително е но да има друга алтернатива.В събота когато пазаруваме за седмицата,като разпределяме продуктите най бързо се пълни коша с пластмаса.Почти няма продукт който да не е опакован в пластмаса.Така че не да ни го набутат като вдигнат цената и нещата са пак същите а да има книжен заместител...или друг примерно...

14

хахаха

преди 5 години

Обаче ако излезем от ЕС и преминем към Кремъл ще къркаме само водка в стъклени чаши.

13

папер

преди 5 години

До АнонименМи не е хартия, картон е.

12

Анонимен

преди 5 години

а на вас в София вендингапаратите САМО И ЕДИНСТВЕНО в пластмаса ли ви сипват... щото явн31146о на нас "на село" и пресования картон/хартия върши същата работа

11

въпрос

преди 5 години

А референдум за оставане/излизане от/в фашистката организация ЕС кога!?ЕС това е Германия,Франция и Бенелюкс(франко-саксонци) другите са роби и слуги!

10

Анонимен

преди 5 години

Няма проблеми ще си нося стоманени в джоба.

9

mm

преди 5 години

Това е нещо хубаво, толквоа алтернативи има на пластмасовите чашки и прибори. Така или иначе супер много мразя да ми дадат кафе в пластмасова чашка вместо хартиена.

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

И сега кафето в хартиени чаши е 40ст.

7

Анонимен

преди 5 години

В БГ е голям проблем , защото на всеки ъгъл имаш кафе-машина и кафетата вървят едно след друго, бъркалки и т.н.

6

Кратун

преди 5 години

До АнонименТо па щото кафе пиеш за 40 ст :)

5

Кратун

преди 5 години

Брюксел забрани пластмасата НЕ САМО НА ВАС. Океаните са задръстени с пластмасови отпадъци и рибите загиват. Обаче руската хибридна машина продължава да представя новините сякаш вие сте жертва на ЕС, който постоянно се чуди как да ви изгади, докато тиквите ви не втасат достатъчно, за да гласувате на референдум за излизане от ЕС.

4

Анонимен

преди 5 години

"2 лева на най-много 2,10 лв. Кафето от 40 ст. би поскъпнало най-много на 42 ст."Кой е този търговец дето ще си играе да събира и връща жълти стотинки на клиентите? Направо закръглява нагоре. От 2.10 го прави на 3 лева. От 42 ст. направо 50 ст.

3

Анонимен

преди 5 години

Аз съм против пластмасата по принцип. Аре чао:)

2

Анонимен

преди 5 години

Абе то не става със забрани, бе. Тези пари, които са се хвърлили и тепърва ще се хвърлят, свързани със тази забрана, ако бяха инвестирани в алтернативни производства, а именно намаляване на данъци за производство на алтернативи, субсидии за алтернативни продукти и т.н. то цените на хартиените чашки щяха да са по-ниски от пластмасовите и щяхме да започнем да ги ползваме от самосебе си, но брюкселските зелки заприличват все повече на СССР-те ***.

1

Анонимен

преди 5 години

Убава работа...