15

пичове

преди 5 години

истината е, че всички сме на пътя и си мерим... а не бива. качвайки се на мотопед, мотор, лек автомобил, камион, автобус ние боравим с оръжие за масово унищожение и трябва да бъдем внимателни, докато си мерим ... червеите ще ни ядат и ще ни вдигат паметници покрай пътя. колата и скоростта не те правят мъж, други са белезите на достойните хора. лично аз карам МПС около 300 коня, но спазвам правилата и уважавам околните, ако те не се уважават r.i.p. и дотам. аз продължавам - те не!

14

Анонимен

преди 5 години

Коментар 3 изчерпва темата. Какво прави моторът в тази зона от платното за движение? Той влиза директно в пътя на камиона, без значение дали водачът му е имал намерение да прави обратен завой или не. Въпрос на късмет е че се е отървал само с това, а не му се е наврял под гумите.

13

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има какво е получил другия нарушител? В детската градина ли сме? Всеки носи отговорност за своите действия и нарушения. Не разбирам каква е ситуацията точно, но при всяко положение, едно нормално шофиране с дистанция и отнемане преванривно крака(в този случай ръката) от газта помага много, когато видиш,че предния или отстещния е на път да направи нарушение... Ясно е че такова нарушение трябва да бъде наказано, но и каране с несъобразена скорост спрямо условията също.

12

Анонимен

преди 5 години

Взех си камера да записвам изпълненията на пътя на "редовните" шофьори на коли.Карам на Аспарухов мост с 60 в дясна лента. За 2 километра само 1 кола остана зад мен, всичко друго ме изпревари... някой с над 50 км/ч над ограничението.Устатите авто шофьори да се замислят те колко са адекватни на пътя.

11

Абсурд

преди 5 години

В нормалните държави и на двата трябва да им се състави Акт.Единият заради неправилна маневра,а на другият за неспазване на дистанция.В България обаче се пише Акт на неща , които са видими т.е когато имаме ПТП.

10

Анонимен

преди 5 години

До Бирено мечеКогато се науча да изблъсквам по-малките на пътя, когато се науча да изпреварвам срещу тях, когато отнемам предимство.... тогава ли ще бъда равен?

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен, понеже сме недекватници - един такъв като теб, разбирач в Стара Загора, мъжкар местен, 148 км/ч при ограничение 50 км/ч се забива странично в жигулка, превърта я през таван, моторчето лети 25 метра, този на моторчето влиза при шофьора на колата и го убива, а ръката на моториста я намират под колата... ето това става, нужда от друга консултация имаш ли? б.а. лично съм участвал в делото, айде със здраве!

8

Сп??нс

преди 5 години

Това разминаване с автомобили е разрешено(в Испания) само когато колоната от коли е неподвижна. Щом се е наврял под МПС-то значи е идвал отзад и е имал по-добра видимост и е можел да спре на време- това по закон.

7

Анонимен

преди 5 години

Айде пак хвърчал бил... с 200... разни неадекватници дето си нямат на идея каква щеше да е картинката ако наистина е хвърчал еле пък с 200. На 90% от баламурниците на пътя огледалата и мигачите, да не кажа главите са им само за украса и карат все едно са сами на пътя

6

Анонимен

преди 5 години

Каране със 150-200 в града, шмугване между колите, каране на задна гума, звуков тормоз с избурени гърнета, првреждане, каране в насрещното! Това са мотористите.

5

Мухо

преди 5 години

Доноре,

4

Анонимен

преди 5 години

Хомотата на пътя се представляват от мотористите и велосипедистите, да каже с колко е карал тоя запъртък! Няма да е 50-60! Донор!

3

Мухо

преди 5 години

Догоре,радвай се ,че е само акт,можеше да е помен.Мястото е зад автомобил,а не отстрани!Бъди благодарен на КАТ.

2

Анонимен

преди 5 години

Защото Веселиане, винаги карате по осовата или в насрещното! Ако караше по правилата зад камиона и спазваше дистанция нямаше изобщо да се стигне до тук! А в съда ще те разкостят, изпреварвайки в насрещното, рязко си се прибрал в дясно и си ударил Форда отстрани! Шофьорът на буса губи контрол и се е завъртял странично! Вече има спечелени две подобни дела , Бус срещу мотор и джип срещу мотор. Дупe да ти е яко....

1

Анонимен

преди 5 години

не, ти си *** моторист! попадал съм в много подобни ситуации, "неравните" мотористи карат на тетрис между колите, после някой друг им е виновен... няма как да ви пазят, ако сами не се пазите. най- вероятнои на двамата са съставени актове - на камионджията за забранената маневра и причиняване на ПТП, а на "неравния маторист" - че е хвърчал със самолета, пардон моторчето...не очаквах да го кажа, но ако така са постъпили полицаите - евала! има надежда и за тяхното "племе"